Δεν έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό. Λες;
Γι αυτο ρωταω. Εχω την εντυπωση οτι λειτουργει ο συνδιασμος. Βλεπω και στο forum που πολυ εχουν αγορασει τον BOXHD και πηραν το δωρακι απο τον talos... :chinscratch:
Μπα...μόλις το δοκίμασα, τζίφος.
Το δωράκι κάνει πολλά αλλά δεν προσφέρει συμβατότητα με το τηλεκοντρόλ του LV6TMPVR4
Menu>Σύστημα>Πληροφορίες.
Αν δεις ημερομηνία 2012, είσαι εντάξει.
Δεν βγαζει ημερομηνια, μονο model, sw ver, hw ver.
Στο SW Ver δεν έχει ημερομηνία της μορφής YYYYMMDD;
Για το θέμα των υποτίτλων:
Τα αρχεία με χαρακτήρων ANSI και Unicode δεν έχουν πρόβλημα.
Το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσα έχουν κωδικοποίηση UTF-8 του unicode.
Μπορεί να γίνεται εύκολα και σε χρόνο μηδέν αλλαγή, με «Αποθήκευση ως» από έναν απλό κειμενογράφο όπως το Σημειωματάριο.
![]()
Ξέρει κανείς αν γίνεται να αλλάζει το aspect ratio από το τηλεκοντρόλ, όταν προβάλλεται ταινία; Πρόκειται για σύνδεση με scart σε τηλεόραση CRT.
Το μόνο που έχω βρει είναι η γενική ρύθμιση από το μενού, η οποία όμως αλλάζει το aspect και στα κανάλια και είναι ενοχλητικό. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Ξέρει κανείς αν γίνεται να αλλάζει το aspect ratio από το τηλεκοντρόλ, όταν προβάλλεται ταινία; Πρόκειται για σύνδεση με scart σε τηλεόραση CRT.
Το μόνο που έχω βρει είναι η γενική ρύθμιση από το μενού, η οποία όμως αλλάζει το aspect και στα κανάλια και είναι ενοχλητικό. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε 4:3 CRT, με ρύθμιση στον δέκτη 4:3 Letterbox.
Δεν ξεχνώ :smile:Υπάρχουν και 16:9 CRT Άγγελε, μην τις ξεχνάς :smile:
Δεν ξεχνώ :smile:
Το αναφέρω επειδή πολλοί, μη γνωρίζοντας, αφήνουν την επιλογή στο Auto ή βάζουν 4:3. Γι' αυτό αναφέρω και την αναλογία της τηλεόρασής μου.
Εχθές δοκίμασα ένα βιντεάκι σε τηλεόραση 16:9 LCD μέσω HDMI, και δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα με ρύθμιση 16:9 Pillarbox. Θα κάνω και άλλες δοκιμές τις επόμενες ημέρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.