LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Οκ, το βρηκα.

btw, στο site του eshop λεει

Τιμή: 34.14 + 7.85 23% ΦΠΑ = 41.99
Ειδική Τιμή: 28.45 + 6.54 23% ΦΠΑ = 34.99

Αν πας απο το link του newsletter βγάζει το παρακάτω:

lv.jpg

"Τρέχουν" δύο εκπτώσεις για τον δέκτη, του site ( 35) και του newsletter ( 29)

Ωπ! Ωραιος ο κωστας! .. και το παραγγελνω με αντικαταβολη μεσα απο τη φορμα ε..?

thanks man!

Ωπ! Ωραιος ο κωστας! .. και το παραγγελνω με αντικαταβολη μεσα απο τη φορμα ε..?

thanks man!

Έτσι. Μόνο σιγουρέψου οτι έχει τη σωστή τιμή όταν μπει στο καλάθι.

ερώτηση, που δεν ξέρω αν έχει απάντηση / λύση:
Τηλεόραση, παλιά.
Lifeview αποκ.ποιητής.
Υπολογιστής.
Γίνεται να συνδέσω τον υπολογιστή κάπως με τον lifeview, ώστε να βλέπω τις ταινίες που εχω στον υπολογιστή?
(δε συνδεεται απευθειας στην τηλεόραση)!

αν η οθονη του υπολογιστη ειναι tvmonitor εχει απο πισω scart και hdmi τοτε συνδεεις οτι θες!

Οπα λαθος δεν διαβασα καλα,οχι να συνδεσεις τον υπολογιστη με τον lifeview δεν γινεται η λυση ειναι στικακι ή εξωτερικος σκληρος στον lifeview

Γεια σε ολους κι απο μενα

Διαβασα απο την αρχη το θεμα αλλα κι εγω εχω κανα 2-3 ερωτησουλες.
Καταρχην να πω οτι δεν με ενδιαφερει σαν δεκτης (εχει πολυ καλο η TV μου) αλλα σαν media player(αν και υπαρχει PS3 με Showtime HTS) και πιο πολυ σαν PVR.

Επειδη δεν ειχα ποτε την επιλογη PVR , ηθελα να ρωτησω τα εξης:
1.Μπορω να ρυθμισω το δεκτη να γραψει ενα προγραμμα αργα το βραδυ και ενω η τηλεοραση ειναι σβηστη;Αν ναι υπαρχει και η αντιστοιχη ρυθμιση για να σταματησει;(Κατι τετοιο ρωτηθηκε στο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι υπηρχε απαντηση)
2.Μπορω , εφοσον η TV μου εχει δικο της δεκτη , με καποια συνδεσμολογια να βλεπω αλλο προγραμμα και να γραφω αλλο(ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ SILAAAAA!!!!!)
3.Τελος (ασχετα απο PVR) αν καταλαβα καλα μπορουμε να δουμε καποια ταινια με DTS αν το συνδεσουμε σε πολυκαναλο ενισχυτη , χωρις να πειραξουμε κατι ενω αν δεν εχουμε ενισχυτη πρεπει οπωσδηποτε να γινει μετατροπη σε AC3 ετσι;

Ευχαριστω

Γεια σας!
Νεος αγοραστης και εγω καναδυο ερωτησουλες,που πιθανως να εχουν απαντηθει,αλλα πλεον το νημα εφτασε τις 70 σελιδες!!!
1. Υπαρχει καπου η επιλογη να ρυθμισω την διαφανεια των μενου?
2. Εχει το default firmware εκδοση 1.0,με ημερομηνια 29-11-2011.Ειναι το τελευταιο?Εαν οχι,εχω κατεβασει ενα αρχειο απο την σελιδα του κατεσκευαστη,ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?Γιατι το βαζω σε φλασακι fat32 επιλεγω αναβαθμιση,ο δεκτης κανει restart,χανει τις ρυθμισεις και παλι εμφανιζει το παλιο firmware

Ευχαριστω

5. Και για το τέλος, μια κάπως... κουλή ερώτηση: Αν κάποιος έχει περάσει σε εξωτερικό σκληρό ένα ολόκληρο DVD (VIDEO_TS φάκελος με τα VOB και όλα τα παρελκόμενα), το μενού του DVD είναι λειτουργικό; Και στην περίπτωση που δεν είναι, μπορεί τουλάχιστον κανείς να επιλέξει υπότιτλους από το τηλεχειριστήριο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά, για οποιαδήποτε βοήθεια.

Με αφορμή την...κουλή ερώτηση, έκανα μερικές δοκιμές με υποτίτλους. Έχουμε λοιπόν:

-DVD menu δεν παίζει όπως ήταν αναμενόμενο αλλά, παίζοντας τα VOBs της ταινίας, μπορείς να επιλέξεις υπότιτλο. Το κακό είναι οτι στη λίστα υποτίτλων δεν βγάζει ένδειξη για τη γλώσσα του υπότιτλου αλλά μόνο αριθμούς.

-Παίζει xSubs σε .AVI

-Δεν παίζει .idx\.sub, μάλλον επειδή υποστηρίζει αρχεία .sub απλού κειμένου και κάπου μπερδεύεται.
Αν όμως οι υπότιτλοι .idx\.sub ενσωματωθούν στο βίντεο με το AVIAddXSubs, τότε εμφανίζονται κανονικά.

- Υπότιτλο πάνω απο 128Κ δεν μπόρεσα να βρω για να δοκιμάσω αλλά ο talos είπε οτι παίζουν.

Γεια σε ολους κι απο μενα

Διαβασα απο την αρχη το θεμα αλλα κι εγω εχω κανα 2-3 ερωτησουλες.
Καταρχην να πω οτι δεν με ενδιαφερει σαν δεκτης (εχει πολυ καλο η TV μου) αλλα σαν media player(αν και υπαρχει PS3 με Showtime HTS) και πιο πολυ σαν PVR.

Επειδη δεν ειχα ποτε την επιλογη PVR , ηθελα να ρωτησω τα εξης:
1.Μπορω να ρυθμισω το δεκτη να γραψει ενα προγραμμα αργα το βραδυ και ενω η τηλεοραση ειναι σβηστη;Αν ναι υπαρχει και η αντιστοιχη ρυθμιση για να σταματησει;(Κατι τετοιο ρωτηθηκε στο θεμα αλλα δεν νομιζω οτι υπηρχε απαντηση)
2.Μπορω , εφοσον η TV μου εχει δικο της δεκτη , με καποια συνδεσμολογια να βλεπω αλλο προγραμμα και να γραφω αλλο(ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ SILAAAAA!!!!!)
3.Τελος (ασχετα απο PVR) αν καταλαβα καλα μπορουμε να δουμε καποια ταινια με DTS αν το συνδεσουμε σε πολυκαναλο ενισχυτη , χωρις να πειραξουμε κατι ενω αν δεν εχουμε ενισχυτη πρεπει οπωσδηποτε να γινει μετατροπη σε AC3 ετσι;

Ευχαριστω
1. Φυσικά. Μπορείς να πάρεις τις ώρες έναρξης-λήξης εγγραφής απο το EPG ή να βάλεις εσύ όποιες θέλεις.

2. Βεβαίως. Ο δέκτης της τηλεόρασης θα ειναι συντονισμένος στο κανάλι που βλέπεις και ο ΒΟΧ σε αυτό που γράφεις. Πρέπει να συνδέσεις την κεραία στον ΒΟΧ και την τηλεόραση στο RF loop του ΒΟΧ

3. Σωστά.

Γεια σας!
Νεος αγοραστης και εγω καναδυο ερωτησουλες,που πιθανως να εχουν απαντηθει,αλλα πλεον το νημα εφτασε τις 70 σελιδες!!!
1. Υπαρχει καπου η επιλογη να ρυθμισω την διαφανεια των μενου?
2. Εχει το default firmware εκδοση 1.0,με ημερομηνια 29-11-2011.Ειναι το τελευταιο?Εαν οχι,εχω κατεβασει ενα αρχειο απο την σελιδα του κατεσκευαστη,ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?Γιατι το βαζω σε φλασακι fat32 επιλεγω αναβαθμιση,ο δεκτης κανει restart,χανει τις ρυθμισεις και παλι εμφανιζει το παλιο firmware

Ευχαριστω

1. Όχι ακόμα αλλα έρχεται.

2.Στη σελίδα του κατασκευαστή έχει το firmware που έχεις ήδη στον δέκτη.
Το τελευταίο firmware ειναι εδω: ftp://ftp.fen.pl/sterowniki/LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/

Last edited:

κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?
έχω το ίδιο πρόβλημα περίπου με τον προηγούμενο φίλο.κατέβασα από το site του κατασκευαστή το τελευταίο firmware,βάζω το αρχείο
χύμα στο usb stick,αλλά το lifeview δεν το βλέπει στον φάκελο μουσική.έχω δοκιμάσει διάφορα usb sticks,χωρίς αποτέλεσμα.
έχω κάνει πολλές φορές τέτοιες αναβαθμίσεις, σε δέκτες με ίδιο chip μάλιστα,αλλά αυτό το θέμα,πρώτη φορά...

κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?
έχω το ίδιο πρόβλημα περίπου με τον προηγούμενο φίλο.κατέβασα από το site του κατασκευαστή το τελευταίο firmware,βάζω το αρχείο
χύμα στο usb stick,αλλά το lifeview δεν το βλέπει στον φάκελο μουσική.έχω δοκιμάσει διάφορα usb sticks,χωρίς αποτέλεσμα.
έχω κάνει πολλές φορές τέτοιες αναβαθμίσεις, σε δέκτες με ίδιο chip μάλιστα,αλλά αυτό το θέμα,πρώτη φορά...

Μα δεν πρέπει να πας στο φάκελο "μουσική"! Ετσι δούλευε ο LV6TMPVR4.

Στον ΒΟΧ:
Συστημα>Αναβαθμιση Λογισμικού>USB και μετά επιλέγεις το αρχείο αναβάθμισης. Θα αρχίσει αυτόματα βγάζοντας μια μπαρα προόδου που ίσως κολλήσει για λίγο κάπου στη μέση. Μετά την ολοκλήρωση κάνει μόνος του επανεκκίνηση.

Το αρχείο πρέπει να είναι μόνο του σε στικάκι φορμαρισμένο σε Fat32.

κατ'αρχήν σε ευχαριστώ πολύ,
εγώ απλώς ακολούθησα τις οδηγίες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναφέρονται στο επίσημο site,για το συγκεκριμένο μοντέλο,οπότε...
αν κατάλαβα καλά,επίσημο νέο firmware δεν υπάρχει.φαντάζομαι το link που δίνεις πιο πάνω,αφορά και το version 2?

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

-Παίζει xSubs σε .AVI

-Δεν παίζει .idx\.sub, μάλλον επειδή υποστηρίζει αρχεία .sub απλού κειμένου και κάπου μπερδεύεται.
Αν όμως οι υπότιτλοι .idx\.sub ενσωματωθούν στο βίντεο με το AVIAddXSubs, τότε εμφανίζονται κανονικά.
:SFGSFGSF:

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Πραγματικα, ποσο ελεεινα κοντο ειναι το καλωδιο ρευματος του και ποσο μικρα ειναι τα πληκτρα του τ/κ του;;;!!! :furious3:

κατ'αρχήν σε ευχαριστώ πολύ,
εγώ απλώς ακολούθησα τις οδηγίες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναφέρονται στο επίσημο site,για το συγκεκριμένο μοντέλο,οπότε...
αν κατάλαβα καλά,επίσημο νέο firmware δεν υπάρχει.φαντάζομαι το link που δίνεις πιο πάνω,αφορά και το version 2?

Ναι, για τον v2 είναι. Το γράφει και το URL: LiveView - Not only TV/LV6TBOXHD/LV6TBOXHD v2 7818/

Αν πας απο το link του newsletter βγάζει το παρακάτω:

View attachment 81284

"Τρέχουν" δύο εκπτώσεις για τον δέκτη, του site ( 35) και του newsletter ( 29)

Βέβαια αν προσέξει κανείς τις φωτογραφίες. Στο newletter έχει το ημικύκλιο (άρα v1, από όσα διάβασα) ενώ στο site έχει τον πλήρη κύκλο (άρα v2).
Υπάρχει δηλ. κάτι για να "πατήσουν" όταν υποστηρίξουν ότι άλλη είναι η τιμή!

Βέβαια αν προσέξει κανείς τις φωτογραφίες. Στο newletter έχει το ημικύκλιο (άρα v1, από όσα διάβασα) ενώ στο site έχει τον πλήρη κύκλο (άρα v2).

Και στο site μέχρι πριν μία εβδομάδα την φωτογραφία του v1 είχαν αλλά εδω και μήνες στέλνουν v2.

Να μην γινόμαστε παρανοϊκοι και τρομάζουμε τον κόσμο...

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Κοντεύουμε έναν χρόνο που έπαυσε ο v1...
Απλά έβαλαν παλιά φωτογραφία... ως συνήθως...

Και αφού λένε 1080p, δεν τίθεται θέμα συζήτησης.