LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καμπάνα στα αναλογικά. Τα ψηφιακά κανάλια ακόμα και του ίδιου σταθμού δεν είναι απαραίτητα το ίδιο δυνατά. Γενικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ φαίνεται να έχουν μικρότερη ισχύ από τα ψηφιακά της Digea, πάντα από Υμηττό.

Η εικόνα είναι μια χαρά σε όλα τα κανάλια, γρήγορο ζάπινγκ, ότι βίντεο του έβαλα τα παίζει μια χαρά. Ένα πρόβλημα μόνο όταν πατάω το power να τον κλείσω το λαμπάκι παραμένει πράσινο ενώ έχει κλείσει στην οθόνη της tv. Μέτα όταν πατήσω το power να ανοίξει δεν ανταποκρίνεται και μόνο όταν το βγάλω από την πρίζα ανοίγει ξανά. Τι να κάνω να τον γυρίσω πίσω η να του κάνω update το firmware? Αυτό που έχει τώρα είναι το 1.0 έκδοση 2011-09-21.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον δέκτη.
Κάνε ένα firmware update με το νεότερο κ μάλλον θα στρώσει.Τουλάχιστον σε μένα έστρωσε και τώρα λειτουργεί όπως πρέπει.

Εβαλα επιστροφη καλωδιο απο τον decoder στην TV να βλεπω τα αναλογικα τουλαχιστον μεχρι να βρω λυση με τα κρατικα της ΕΡΤ..

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον δέκτη.
Κάνε ένα firmware update με το νεότερο κ μάλλον θα στρώσει.Τουλάχιστον σε μένα έστρωσε και τώρα λειτουργεί όπως πρέπει.
Ποιο εινατ το νεοτερο firmware?
Και εγω αυτο εχω.

Ευχαριστω loop για την απαντηση. Θα το κανω και βλεπω:drummer:

Καμπάνα στα αναλογικά. Τα ψηφιακά κανάλια ακόμα και του ίδιου σταθμού δεν είναι απαραίτητα το ίδιο δυνατά. Γενικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ φαίνεται να έχουν μικρότερη ισχύ από τα ψηφιακά της Digea, πάντα από Υμηττό.

Λες ε..? και σ αυτη την περιπτωση τι γινεται..? Btw, περιεργο μου φαινεται.. δεν ειμαι δα και σε μεγαλη αποσταση.. ποσο ειναι Υμητος-Μπραχαμι..? 5-6 χιλιομετρα..? και λιγοτερο..

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το μήκος του δέκτη σε εκατοστά (δηλαδή διάσταση αριστερά-δεξιά).

Βάθος και ύψος δεν με ενδιαφέρουν.

Κάποιος με ένα χάρακα ή ένα μέτρο ?

Είναι καθαρά θέμα της εγκατάστασής σου και των καλωδίων. Το έχω δει να συμβαίνει σε διάφορα σπίτια και 99% είναι αυτό. Το καλώδιο έρχεται απ'ευθείας από την κεραία στο δέκτη; Ή έχεις πρίζα στον τοίχο και συνδέεις καλώδιο δέκτη-πρίζα; Αν είναι το 2ο, τότε δοκίμασε ένα καλό καλώδιο κεραίας και όχι τα απλά που βρίσκεις με 1-1,5 . Υπάρχουν καλώδια που είναι και πιο χοντρά σε πάχος και έχουν και επίχρυσες επαφές. Ή ζήτα σε ένα ανάλογο μαγαζί να σου φτιάξουν ένα καλώδιο από αυτά που χρησιμοποιούν στα δορυφορικά. Επίσης, αν η πρίζα στον τοίχο είναι legrand, τότε έχω ακούσει από επαγγελματίες ότι αυτές έχουν απώλειες σε κάποιες συχνότητες.

Ευχαριστώ πολύ! (για τις διαστάσεις).
Τελικά μου χωράει.

Να ξαναρωτησω ...

Για PVR υπαρχει και καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα τυπου :

http://www.multirama.gr/products/pr...tent=UNITEDMPU1313&utm_campaign=digea10072012

ή με λιγα παραπανω:

http://www.multirama.gr/products/pr...tent=UNITEDMPU1313&utm_campaign=digea10072012

Παρακαλω οι εχωντες και γνωστες , απαντηστε!
Τονιζω... για PVR και λιγακι σαν media player!
Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!

Να ξαναρωτησω ...

Για PVR υπαρχει και καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα τυπου :

ή με λιγα παραπανω:

Παρακαλω οι εχωντες και γνωστες , απαντηστε!
Τονιζω... για PVR και λιγακι σαν media player!
Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!

Φυσικά και θα ξαναρωτήσεις. Δεν πήρες απάντηση επειδή ρωτάς σε λάθος θέμα :p

Γιατί δεν προτιμάς κάποιους απο τους HD δέκτες που πωλούνται κάτω απο 30;

Όποιον και να διαλέξεις πάντως, σιγουρέψου οτι οι εγγραφές του μπορούν να παίξουν και σε άλλες συσκευές, όχι μόνο στον δέκτη που έκανε την εγγραφή.
Οι παλιότεροι SD δέκτες έγραφαν αρχεία .dvr που ήταν πολύ δύσκολα στην αναπαραγωγή και επεξεργασία. Οι νέα γενιά γράφει σε .ts ή .mts, μορφή πολύ πιο βολική.
Αν δεν σπάνε τις εγγραφές σε κομμάτια ακόμα καλύτερα.

Σωστοτατος ο κωστας.! αυτος ειναι ο λογος που πηρα το liveview. Εστω εγραψες κατι και θες να το μοιραστεις με τους φιλους, συγγενεις σου κλπ. τα .pvr απλα δεν ανοιγουν. Η μαλλον ανοιγουν πολυ δυσκολα.. τα .ts , .mts τα βλεπουν ολοι οι συγχρονοι players , και τα ανοιγουν τα πιο γνωστα προγραμματα επεξεργασιας..

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

ΑΡΧΕΙΑ MKV(ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ) ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
-Αν η ταινία είναι σε μορφή mkv και οι υπότιτλοι σε srt , τα βάζουμε απλά στο usb και να έχουν το ίδιο όνομα, όπως και στον υπολογιστή
-Αν η ματρόσκα έχει ήδη ενσωματωμένους υποτίτλους, ο δέκτης δεν βλέπει τους εξωτερικούς οπότε πρέπει πρώτα με το mkvmerge-mkvtoolnix να βγάλεις τους εσωτερικούς υπότιτλους ή να ενσωματώσεις στη ματρόσκα τους εξωτερικούς.

Το ξαναπα και πριν αρκετες σελιδες.

Σε εμενα βλεπει κανονικα τους εξωτερικους υποτιτλους και ας εχει ενσωματωμενους αλλους!

Μου ηρθε σημερα newsletter απο την cosmodata οπου τον εχει σε προσφορα στα 28.90 μεχρι τις 20 Ιουλιου.
Δυστυχως, εσβησα το mail και δεν θυμαμαι τον κωδικο κουπονιου.
Οσοι δεν προλαβαν την προσφορα του e-shop, ας κοιταξουν λοιπον εκει.