LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Διέγραψα το αρχείο και δεν μπορεί να ξανακατέβει. Κώστα, όσα συγνώμη και να πω είναι πολύ λίγα. :frown:

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Παίδες έχω μια 32''CRT Samsung. Οι θύρες της είναι scart, s-video, component (video in, audio in). To scart κουβαλάει ήχο αν θυμάμαι καλά.
Θα αξίζει ή είναι too much για μια τόσο παλιά τηλεόραση?

ΤΗΧ!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Παίδες έχω μια 32''CRT Samsung. Οι θύρες της είναι scart, s-video, component video in, audio in). To scart κουβαλάει ήχο αν θυμάμαι καλά.

ΤΗΧ!
Δεν είναι υπερβολικός.
Για να αξιοποιήσεις την component (ελπίζω να μην ήθελες να πεις composite) η οποία είναι η ανώτερη είσοδος της TV σου, κοίτα δέκτες με τέτοια έξοδο. Αναφέρονται 2 στον οδηγό και θα προσθέσω και τον MVision 450T μόλις έχουμε μερικές ακόμη πληροφορίες.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μα ακριβώς για αυτές τις παλιές τηλεοράσεις έχουν βγει αυτά τα μηχανάκια.
Βλέπεις ψηφιακά, γράφεις προγράμματα και παίζεις αρχεία avi και mkv, καλύτερη αναβάθμιση με 30 δεν νομίζω να πετύχεις (εκτός αν αγοράσεις καινούρια τηλεόραση).
Εγώ σε LCD το έχω συνδέσει με SCART (δεν είχα εύκαιρο καλώδιο HDMI) και έχει ήχο κανονικά, έχω γράψει εκπομπή σε στικάκι με κλειστό το μηχάνημα, όλα καλά εάν σκεφτείς ότι το βίντεο που αποσύρθηκε είχε αγοραστεί 120.000 δραχμές που ήταν ένας μισθός δημοσίου υπαλλήλου τότε (~1.200 τωρινά).

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Παίδες έχω μια 32''CRT Samsung. Οι θύρες της είναι scart, s-video, component (video in, audio in). To scart κουβαλάει ήχο αν θυμάμαι καλά.

ΤΗΧ!
Μια χαρά θα παίξει και δεν είναι υπερβολή. Τι να πάρεις δηλαδή, κάνα sd που τον καρφώνεις το scart; Δεν αξίζει...

Πάω να το πάρω τώρα. Κάτω από 38 ευρώ δεν το βρήκα δυστυχώς :(

Διάβασα και 20 σελίδες στο συγκεκριμένο topic :P

Το δωράκι τελικά τι είναι? Ανυπομονώ να μάθω :)

πιο ειναι το τελευταιο firmware και απο που το κατεβαζω?

Έβαλες το "δωράκι" και δεν κατάλαβες τι ήταν;

Ναι φιλε το εβαλα,λεω χρεαζεται να κανω αναβαθμιση η ειναι περιττο?

Ναι φιλε το εβαλα,λεω χρεαζεται να κανω αναβαθμιση η ειναι περιττο?
Μα το "δωράκι" είναι αναβάθμιση και πολύ πρόσφατη μάλιστα... Τι άλλο να βάλεις;

Ενα δωρακι αν γινετε παρακαλω;:aktion033:

Oχι απλος βλεπω οτι λετε για καποιο fw απο την εταιρεια.
Γιαυτο και ρωτησα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν είναι υπερβολικός.
Για να αξιοποιήσεις την component (ελπίζω να μην ήθελες να πεις composite) η οποία είναι η ανώτερη είσοδος της TV σου, κοίτα δέκτες με τέτοια έξοδο. Αναφέρονται 2 στον οδηγό και θα προσθέσω και τον MVision 450T μόλις έχουμε μερικές ακόμη πληροφορίες.

Ωχ, ενδέχεται να μην θυμάμαι και καλά...πάντως νομίζω 3 rca είναι, δύο για ήχο και 1 για εικόνα.
Βρήκα και αυτό http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3002390&pcode=SHOW_PROD3002390
παρακινούμενος πιο πολύ από την αργή αλλαγή καναλιών που λέτε ότι έχει ο lifeview.

Last edited:

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι "χαζό" σχετικά με το συγκεκριμένο μηχάνημα. Στην περιοχή μου εκπέμπεται ακόμα αναλογικό σήμα και δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα περάσουμε στη νέα πλατφόρμα. Σκεφτόμουν να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα και να το χρησιμοποιήσω ως media center, δηλ για αναπαραγωγή ταινιών από usb αλλά και για καταγραφή προγράμματος. Η ερώτηση είναι ΑΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αναλογικό σήμα...

Όχι δεν μπορεί. Δεν έχει αναλογικό δέκτη. Ούτε είσοδο σήματος για να πεις ότι θα παίρνει σήμα από την tv. Απ' όσο ξέρω κανένα μηχάνημα της κατηγορίας αυτής δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Φίλε μήπως γνωρίζεις κάποιο μηχάνημα που να κάνει αυτό που ζητάω; -Σε αναλογικό πάντα σήμα-

Δεν έχω ιδέα. Υποθέτω ότι θα πρέπει να πας σε κάτι πολύ ακριβότερο, αλλά δεν ξέρω κάποιο. Πότε προβλέπεται μετάβαση σε ψηφιακό σήμα στην περιοχή σου;

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι "χαζό" σχετικά με το συγκεκριμένο μηχάνημα. Στην περιοχή μου εκπέμπεται ακόμα αναλογικό σήμα και δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα περάσουμε στη νέα πλατφόρμα. Σκεφτόμουν να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα και να το χρησιμοποιήσω ως media center, δηλ για αναπαραγωγή ταινιών από usb αλλά και για καταγραφή προγράμματος. Η ερώτηση είναι ΑΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αναλογικό σήμα...

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο σαν media player αρχικά, συνδέοντας μόνο το HDMI ή το SCART με την τηλεόρασή σου και αφήνοντας την κεραία ως έχει. Μόλις έρθει το ψηφιακό σήμα στην περιοχή σου, συνδέεις και την κεραία πάνω στο μηχάνημα και θα λειτουργεί και ως δέκτης.