LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

εγω εχω την KDL-32D3000 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στην ΗDMI που τον συνεδεσα. Παιξε λιγο με την αναλυση τωρα με το scart που την εχεις συνδεσει. Βαλε 576P και ανεβαζε μεχρι να δεις μεχρι ποση αναλυση παιρνει η τηλεωραση. Προσπαθησε μετα σ αυτην την αναλυση να την συνδεσεις με ΗDMI

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, αλλά αφού κατέβασα την ανάλυση στο 576 με scart, ξανασύνδεσα το δέκτη με το καλώδιο HDMI, επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί ο δέκτης κανονικά, άρχισα να ανεβάζω ανάλυση και σταμάτησα στην 1080i, γιατί στην 1080p που είχα επιλέξει όταν τον είχα συνδέσει σε άλλη τηλεόραση δεν έδειχνε κανάλια.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ετυχε και είδα σε κατάστημα eshop αρκετα κομμάτια επιστροφή σαν χαλασμένα λόγω ζεστενονταν,και τους τα άλλαζαν με http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807297 σαν ίδιο μηχάνημα .
παντως δεν νομιζω να τιθετε θεμα αλλαγης σαν χαλασμενο επειδη ζεσταινεται λιγο παραπανω αν δεν δημιουργει προβλημα αυτο!

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, αλλά αφού κατέβασα την ανάλυση στο 576 με scart, ξανασύνδεσα το δέκτη με το καλώδιο HDMI, επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί ο δέκτης κανονικά, άρχισα να ανεβάζω ανάλυση και σταμάτησα στην 1080i, γιατί στην 1080p που είχα επιλέξει όταν τον είχα συνδέσει σε άλλη τηλεόραση δεν έδειχνε κανάλια.

Παιδιά δεδομένου ότι η τηλεόραση είναι σε επιτοίχια βάση και όλα τα καλώδια περνάνε πίσω απο γυψοσανίδα και μόνο που την ξεκρέμασα για να βάλω το HDMI και να ξαναπεράσω τα καλώδια απο πίσω...αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω !!
Μα και πάλι δεν θα έπρεπε να βλέπω τον ΒΟΧ με το HDMI , σε κάποια απο τις εξόδους ή κάνω λάθος ? Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω αν και μετά το χθεσινό φασκελώνω συνέχεια τον εαυτό μου...1300ευρώ τηλεόραση με mpeg-2...ΝΑ ! αλλά τότε έτσι ήταν που να το ξέραμε ?!

Παιδιά δεδομένου ότι η τηλεόραση είναι σε επιτοίχια βάση και όλα τα καλώδια περνάνε πίσω απο γυψοσανίδα και μόνο που την ξεκρέμασα για να βάλω το HDMI και να ξαναπεράσω τα καλώδια απο πίσω...αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω !!
Μα και πάλι δεν θα έπρεπε να βλέπω τον ΒΟΧ με το HDMI , σε κάποια απο τις εξόδους ή κάνω λάθος ? Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω αν και μετά το χθεσινό φασκελώνω συνέχεια τον εαυτό μου...1300ευρώ τηλεόραση με mpeg-2...ΝΑ ! αλλά τότε έτσι ήταν που να το ξέραμε ?!

Δοκίμασες να πατήσεις ο πλήκτρο V-format του τηλεκοντρόλ; Αλλάζει την ανάλυση που στέλνει ο δέκτης στην τηλεόραση.

Μετα απο εξαντλητικα τεστ στο πολυ καλο λογισμικο το talos (ευχαριστω κ παλι Αγγελε) φοβαμαι πως εχει bug στην εγγραφη- τη διακοπτει απο μονο του- ειτε προγραμματισμενη ειναι αυτη ,ειτε απ ευθειας. Δοκιμασα διφορετικα στικακια και διαφορετικα καναλια, το ιδιο και σε ασχετους χρονους... Επαναφεροντας το αυθεντικο -μετριοτερο- λογισμικο ολα καλα. Καμια αντιστοιχη εμπειρια?

Μετα απο εξαντλητικα τεστ στο πολυ καλο λογισμικο το talos (ευχαριστω κ παλι Αγγελε) φοβαμαι πως εχει bug στην εγγραφη- τη διακοπτει απο μονο του- ειτε προγραμματισμενη ειναι αυτη ,ειτε απ ευθειας. Δοκιμασα διφορετικα στικακια και διαφορετικα καναλια, το ιδιο και σε ασχετους χρονους... Επαναφεροντας το αυθεντικο -μετριοτερο- λογισμικο ολα καλα. Καμια αντιστοιχη εμπειρια?

Ποια έκδοση λογισμικού εννοείς; Αυτήν που ανέβασε χθες;

bug μου εβγαλε το 'δωρακι' ,ολα οκ στην εκδοση 17-7-2012

ευχαριστώ για το δωράκι...

εκανα εγγραφες σε 3 διαφορετικα στικ (τουλαχιστον 10 διαφορετικες αποπειρες)ολες διακοπηκαν σε 5-35 λεπτα και εκλεισε ο αποκοδικοποιητης. Και σε διαφορετικα καναλια για το ενδεχομενο μηπως ενα σπασιμο του σηματος εχει αυτο το αποτελεσμα... Δεν δοκιμασα δισκο με δικη του τροφοδοσια- θα το κανω κι αν εχω αλλο αποτελεσμα θα ενημερωσω .Οχι πως τρεχει και τιποτα αλλα το δωρακι ειχε λιγο μεγαλυτερους υποτιτλους. Φυσικα ολα αυτα ειναι λεπτομερειες.. αν ειχε κι ενα λιγοτερο αλλοκοτο κοντρολ το μηχανημα θα ηταν 10/10

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το fw που υπαρχει στο site ειναι το ιδιο με αυτο που ανεβασε ο talos; Μπορουμε να το εγκαταστισουμε αφοβα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

κοντα 3 μερες που τον εχω με δωρακι και εχω γραψει 5-6 φορες με και χωρις προγραμματισμο δεν παρατηρησα κατι τετοιο! σε στικακι γραφω!

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν μου βρισκει με τιποτα το firmware se stickaki fat32 δεν ξερω γιατι σημερα πηρα τον δεκτη....Κανενα απο τα λογισμικα....

Last edited:

Χθές αγόρασα ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο (το TELE USB-300) και είδα ότι δεν υπήρχε έτοιμο προφίλ για το LV6TBOXHD. Αφού έφαγα 2 ώρες και έφτιαξα ένα δικό μου προφίλ για να το προγραμματίσω, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε η database με τα έτοιμα προφίλ και ώ του θαύματος είχε προστεθεί έτοιμο προφίλ και για το BOX.....
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το νέο προφίλ (μάλλον θα μείνω στο "δικό μου"), απλά ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται και ψάχνει για αξιοπρεπές και φθηνό τηλεχειριστήριο.

Πέτρος

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το πρόσεξα κι εγώ. Δεν χρειαζόταν να φτιάξεις δικό σου, αφού λίγες μέρες πριν είχε φτιάξει IR file ο χρήστης talos και είχε δώσει το link εδώ στο forum. Ίσως αυτό να έστειλε στην εταιρία και το έβαλαν στη βάση.
Από πού και πόσο το πήρες το τηλεχειριστήριο;

εκανα εγγραφες σε 3 διαφορετικα στικ (τουλαχιστον 10 διαφορετικες αποπειρες)ολες διακοπηκαν σε 5-35 λεπτα και εκλεισε ο αποκοδικοποιητης. Και σε διαφορετικα καναλια για το ενδεχομενο μηπως ενα σπασιμο του σηματος εχει αυτο το αποτελεσμα... Δεν δοκιμασα δισκο με δικη του τροφοδοσια- θα το κανω κι αν εχω αλλο αποτελεσμα θα ενημερωσω .Οχι πως τρεχει και τιποτα αλλα το δωρακι ειχε λιγο μεγαλυτερους υποτιτλους. Φυσικα ολα αυτα ειναι λεπτομερειες.. αν ειχε κι ενα λιγοτερο αλλοκοτο κοντρολ το μηχανημα θα ηταν 10/10
Αν κλείναι ο δέκτης, μου φαίνεται για ηλεκτρικό πρόβλημα, σαν να βραχυκυκλώνει κάτι.

Το fw που υπαρχει στο site ειναι το ιδιο με αυτο που ανεβασε ο talos; Μπορουμε να το εγκαταστισουμε αφοβα;

Καλύτερα να βάζεις τα fw του Πολωνικού server, μέχρι να δοκιμαστούν τα νεότερα.

Δεν μου βρισκει με τιποτα το firmware se stickaki fat32 δεν ξερω γιατι σημερα πηρα τον δεκτη....Κανενα απο τα λογισμικα....
Αν ακολουθείς τις οδηγίες του επίσημου site, ατύχησες. Εκείνη είναι η παλιά διαδικασία.
Δοκίμασε αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthre...corder?p=1056511933&viewfull=1#post1056511933
Χθές αγόρασα ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο (το TELE USB-300) και είδα ότι δεν υπήρχε έτοιμο προφίλ για το LV6TBOXHD. Αφού έφαγα 2 ώρες και έφτιαξα ένα δικό μου προφίλ για να το προγραμματίσω, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε η database με τα έτοιμα προφίλ και ώ του θαύματος είχε προστεθεί έτοιμο προφίλ και για το BOX.....
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το νέο προφίλ (μάλλον θα μείνω στο "δικό μου"), απλά ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται και ψάχνει για αξιοπρεπές και φθηνό τηλεχειριστήριο.

Πέτρος

Μπράβο, έχω παραγγείλει το TELE και έψαχνα για ρυθμίσεις. :a0210:

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

καποιο λινκ για τον πολωνικο σερβερ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

αμα μαθουμε τι διαφορες εχει κιολας θα ηταν απιστευτα καλο, οποιος το βαλει ας πει!

Κάποιες πρώτες διαφορές είναι τα παιγνίδια και κάποιες αλλαγές στα μηνύματα/μενού π.χ. το "φόρτωση" έγινε "Εναρξη". Οι κομμένη λέξη φωτογραφίες έγινε "εικόνες" και κάτι τέτοια.
Αν είχαν μεγαλώσει τους υπότιτλους στο 'μεγάλο" (αλά gift) θα ήταν πολύ καλό.
Στη δικιά μου TV το Ι έχει ύψος 1.8cm ενώ 'αλά gift' είναι σχεδόν 2.5cm

Και μια και λέω για υπότιτλους. Από ένα site πηγή υποτιτλων για τηλεοπτικές σειρές, η κωδ/ση των υποτίτλων είναι UTF-8 signature και μετά κάποια λεπτά π.χ. 19' σε ένα σίριαλ που βλέπω τώρα, σταματάνε να παίζουν.
Η λύση είναι βεβαίως η επανακωδ/ση σε 'απλό' UTF-8.
Δεν ξέρω πως τους προέκυψε (και τι είναι) αυτό το signature.