Ήρθε το διορθωμένο firmware. Έκδοση LV6-OSD-A-V3.2 με ημερομηνία 17-7-12.
Δεν φαίνεται να έχει κάποια ακόμη διόρθωση, αλλά έχει την μετάφρασή μου.
Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασα να συνδέσω τον ΒΟΧ με την τηλεορασή μου. Αν και έχει ΗDMI έξοδο δεν μου αναγνωρίζει τον αποκωδικοποιητή. Στο scart το βρήκε αμέσως. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω, γιατί αναγκάστηκα να πάρω το scart απο το δορυφορικό δέκτη ?
Η τηλεορασή μου είναι η KDL32V2000 και έχει 5 εξόδους + εναλλαγή Α ΤV σε D TV. Λοιπόν Α= αναλογική D= ψηφιακή και ήταν η επιλογή μου στον ενσωματωμένο σε mpeg-2 που έχει.
ΑV 1 και ΑV 2 ήταν έξοδοι scart. φθάνει μέχρι AV 5 αλλά το ΗDMI δε το βλέπει πουθενά !
Ήρθε το διορθωμένο firmware. Έκδοση LV6-OSD-A-V3.2 με ημερομηνία 17-7-12.
Δεν φαίνεται να έχει κάποια ακόμη διόρθωση, αλλά έχει την μετάφρασή μου.
αμα μαθουμε τι διαφορες εχει κιολας θα ηταν απιστευτα καλο, οποιος το βαλει ας πει!
Προσθεστε και εμενα στους κατοχους του δεκτη..
Αντιμετωπιζω θεμα με την αναβαθμιση ομως. Ενω την κανει κανονικα μεχρι τελος στις πληροφοριες επιμενει να μου εμφανιζει εκδοση λογισμικου "2011-09-21" και υλικου 1.0
Κανω κατι λαθος?
Ποιο αρχείο χρησιμοποιείς για αναβάθμιση; Αυτό που υπάρχει στο site της Lifeview είναι ίδιο με αυτο που έχει εγκατεστημένο ο δέκτης.
Μαλιστα τωρα το καταλαβα. Υπεθεσα οτι εχει βγει νεοτερο απο περυσι αλλα στο site ακομα και λαθος οδηγιες εχουν για την διαδικασια αναβαθμισης..
Περασα την "17-7-12" και ολα οκ.![]()
ρε μαγκες να ρωτησω κατι γιατι ειμαι και λιγο ασχετος,
γιατι δεν μου ακουγετε ο ηχος σε αυτη την ταινια, kingdom of heaven AC3 5.1 bit rate 448 Kbs bit debth 16bits
Μαλιστα τωρα το καταλαβα. Υπεθεσα οτι εχει βγει νεοτερο απο περυσι αλλα στο site ακομα και λαθος οδηγιες εχουν για την διαδικασια αναβαθμισης..
Ποιες οι σωστες?
..Mενου,Συστημα,Ενημερωση λογισμικου,Αναβαθμιση usb. και μετά επιλέγεις το αρχείο αναβάθμισης. Θα αρχίσει αυτόματα βγάζοντας μια μπαρα προόδου που ίσως κολλήσει για λίγο κάπου στη μέση. Μετά την ολοκλήρωση κάνει μόνος του επανεκκίνηση.
-Το αρχείο πρέπει να είναι μόνο του σε στικάκι φορμαρισμένο σε Fat32.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.