LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

τελικα τον πηρα και εγω πριν μια ωρα
Βεβαια τον ακριβοπληρωσα αλλα δεν μορουσα να τον καθηστερισω αλλο.
Λετε να βαλουμε το καινουργιο firmware τι περισσοτερα κανει ????

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ήρθε το διορθωμένο firmware. Έκδοση LV6-OSD-A-V3.2 με ημερομηνία 17-7-12.
Δεν φαίνεται να έχει κάποια ακόμη διόρθωση, αλλά έχει την μετάφρασή μου.

αμα μαθουμε τι διαφορες εχει κιολας θα ηταν απιστευτα καλο, οποιος το βαλει ας πει!

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Παρελαβα και εγω σημερα τους δεκτες.
Εντυπωσεις: αρκετα καλες.
Εξαιρεση η αργει αλλαγη τον καναλιων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον talos_2002
για το δωρακι.

Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασα να συνδέσω τον ΒΟΧ με την τηλεορασή μου. Αν και έχει ΗDMI έξοδο δεν μου αναγνωρίζει τον αποκωδικοποιητή. Στο scart το βρήκε αμέσως. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω, γιατί αναγκάστηκα να πάρω το scart απο το δορυφορικό δέκτη ?
Η τηλεορασή μου είναι η KDL32V2000 και έχει 5 εξόδους + εναλλαγή Α ΤV σε D TV. Λοιπόν Α= αναλογική D= ψηφιακή και ήταν η επιλογή μου στον ενσωματωμένο σε mpeg-2 που έχει.
ΑV 1 και ΑV 2 ήταν έξοδοι scart. φθάνει μέχρι AV 5 αλλά το ΗDMI δε το βλέπει πουθενά !

το MTV δεν δείχνει πλέον το πρόγραμμα το κάνει κ σε εσάς;

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασα να συνδέσω τον ΒΟΧ με την τηλεορασή μου. Αν και έχει ΗDMI έξοδο δεν μου αναγνωρίζει τον αποκωδικοποιητή. Στο scart το βρήκε αμέσως. Ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω, γιατί αναγκάστηκα να πάρω το scart απο το δορυφορικό δέκτη ?
Η τηλεορασή μου είναι η KDL32V2000 και έχει 5 εξόδους + εναλλαγή Α ΤV σε D TV. Λοιπόν Α= αναλογική D= ψηφιακή και ήταν η επιλογή μου στον ενσωματωμένο σε mpeg-2 που έχει.
ΑV 1 και ΑV 2 ήταν έξοδοι scart. φθάνει μέχρι AV 5 αλλά το ΗDMI δε το βλέπει πουθενά !

εγω εχω την KDL-32D3000 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στην ΗDMI που τον συνεδεσα. Παιξε λιγο με την αναλυση τωρα με το scart που την εχεις συνδεσει. Βαλε 576P και ανεβαζε μεχρι να δεις μεχρι ποση αναλυση παιρνει η τηλεωραση. Προσπαθησε μετα σ αυτην την αναλυση να την συνδεσεις με ΗDMI

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ήρθε το διορθωμένο firmware. Έκδοση LV6-OSD-A-V3.2 με ημερομηνία 17-7-12.
Δεν φαίνεται να έχει κάποια ακόμη διόρθωση, αλλά έχει την μετάφρασή μου.

αμα μαθουμε τι διαφορες εχει κιολας θα ηταν απιστευτα καλο, οποιος το βαλει ας πει!

Eμένα ένα με ενδιαφέρει, να μην κάνει τον δέκτη τσιμεντόλιθο :p

Προσθεστε και εμενα στους κατοχους του δεκτη..

Αντιμετωπιζω θεμα με την αναβαθμιση ομως. Ενω την κανει κανονικα μεχρι τελος στις πληροφοριες επιμενει να μου εμφανιζει εκδοση λογισμικου "2011-09-21" και υλικου 1.0
Κανω κατι λαθος?

Προσθεστε και εμενα στους κατοχους του δεκτη..

Αντιμετωπιζω θεμα με την αναβαθμιση ομως. Ενω την κανει κανονικα μεχρι τελος στις πληροφοριες επιμενει να μου εμφανιζει εκδοση λογισμικου "2011-09-21" και υλικου 1.0
Κανω κατι λαθος?

Ποιο αρχείο χρησιμοποιείς για αναβάθμιση; Αυτό που υπάρχει στο site της Lifeview είναι ίδιο με αυτο που έχει εγκατεστημένο ο δέκτης.

Ποιο αρχείο χρησιμοποιείς για αναβάθμιση; Αυτό που υπάρχει στο site της Lifeview είναι ίδιο με αυτο που έχει εγκατεστημένο ο δέκτης.

Μαλιστα τωρα το καταλαβα. Υπεθεσα οτι εχει βγει νεοτερο απο περυσι αλλα στο site ακομα και λαθος οδηγιες εχουν για την διαδικασια αναβαθμισης..
Περασα την "17-7-12" και ολα οκ. :)

Μαλιστα τωρα το καταλαβα. Υπεθεσα οτι εχει βγει νεοτερο απο περυσι αλλα στο site ακομα και λαθος οδηγιες εχουν για την διαδικασια αναβαθμισης..

Ωραία. Θα το βάλω κι εγώ όταν βρω άδειο στικάκι :p

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

ρε μαγκες να ρωτησω κατι γιατι ειμαι και λιγο ασχετος,
γιατι δεν μου ακουγετε ο ηχος σε αυτη την ταινια, kingdom of heaven AC3 5.1 bit rate 448 Kbs bit debth 16bits

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

ρε μαγκες να ρωτησω κατι γιατι ειμαι και λιγο ασχετος,
γιατι δεν μου ακουγετε ο ηχος σε αυτη την ταινια, kingdom of heaven AC3 5.1 bit rate 448 Kbs bit debth 16bits

Στο Μενου>Επιλογή>Ψηφιακός ήχος τι έχεις βάλει;
Αν δεν είναι συνδεμένος σε ενισχυτή, πρέπει να είναι PCM

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

ναι pcm εχω, να ρωτησω και κατι αλλο συγνωμη αλλα τωρα ψαχνομαι και εγω, εχω ενα στερεοφωνικο technics http://www.dodo.ie/?sad=5&sad2=229&d=169134
και εχω συνδεση στον απ/τη ενα σκαρτ με υποδοχη audio in με καλωδιο ηχου που εχει δυο βυσματα και απο την αλλη μερια τις δυο υποδοχες στο ενισχυτη του στερεοφωνικου
στην θεση AUX(DVD). την τηλεωραση ενοειτε με HDMI. Κανω καμια ρυθμιση στον απ/τη για να εχω καλυτερο ηχο?

Ποιες οι σωστες?

Επιβεβαιώνω ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε άφοβα την τελευταία αναβάθμιση. Μετά από ελάχιστες δοκιμές σε mkv αρχεία έπαιξε χωρίς πρόβλημα, ίσως διαβάζει λίγο πιο γρήγορα τον εξωτερικό δίσκο αλλά οι υπότιτλοι είναι μικρότεροι από την (...γκουχχ γκουχ) προηγούμενή μου έκδοση. Είδα ότι υπάρχουν και παιχνίδια, χωρίς όμως να παίξω κανένα-δεν με απασχολούν.

Ποιες οι σωστες?

Mενου,Συστημα,Ενημερωση λογισμικου,Αναβαθμιση usb. και μετά επιλέγεις το αρχείο αναβάθμισης. Θα αρχίσει αυτόματα βγάζοντας μια μπαρα προόδου που ίσως κολλήσει για λίγο κάπου στη μέση. Μετά την ολοκλήρωση κάνει μόνος του επανεκκίνηση.
-Το αρχείο πρέπει να είναι μόνο του σε στικάκι φορμαρισμένο σε Fat32.
..

Το έβαλα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Δεν δοκίμασα ταινίες ώστε να δω αν βελτιώνει κάτι εκεί, αλλά οι λίγες διαφορές που είδα στο επίπεδο του δέκτη δε με ενθουσίασαν:

1. Αλλάζει τα mpeg-2 κανάλια πολύ γρήγορα, αλλά στα mpeg-4 παρατήρησα μια ελάχιστη χειροτέρευση, ειδικά στα κρατικά που είναι σε QAM 64. Άρα μια τρύπα στο νερό.
2. Το info-bar μένει στην οθόνη για 8" πλέον. Απαράδεκτο...
3. Στις πληροφορίες για την ποιότητα του σήματος υπάρχει μόνο μια μπάρα για την ποιότητα και όχι δύο για την ένταση και την ποιότητα.
4. Η μετάφραση του talos είναι καλή και διορθώνει κάποια σημεία που κόβονταν οι λέξεις γιατί δεν χώραγαν, ενώ πλέον καταλαβαίνεις που πρέπει να πας για να ταξινομήσεις τα κανάλια.