Επίσης δεν ξέρω αν κανείς έχει αναπαράγει Mp3. Το δικό μου το έχω συνδεδεμένο σε ραδιοενισχυτή και όσα mp3 προσπάθησα να παίξω τα παίζει με διακοπές.
Έχει κάποιος κ=προσέξει κάτι από αυτά τα δύο;
Σε κάποιες ταινίες μου δείχνει όμως τους υπότιτλους κινέζικους...
Από ότι βλέπω το τηλεκοντρόλ αυτό έχει την δυνατότητα να λάβει εκ των υστέρων τον κωδικό, μέσω internet ή ακόμα και με SMS.Αγορασα ενα τηλεκοντρολ meliconi fully8rc για να περασω τον liveview εκει και την πατησα,οτι και ολες της συσκευες που εχω σπιτι τις βρησκει εκτος απο τον liveview καθως απο οτι ειδα η meliconi δεν εχει κωδικο γιαυτον,να το παω πισω η εχω ελπιδες να τον κανω να δουλεψει με αυτο το κοντρολ?
Επειδη ποτε δεν ειχα ασχοληθει με το νημα με τους δεκτες λογω οτι ολες οι τηλεορασεις που εχω εδω στο σπιτι ειναι με δεκτη mpeg4 και full hd διαβαζω για διαφορους δεκτες οτι ειναι κλωνος του BOXHD. Του LV6TBOXHD η υπαρχει αλλος δεκτης;
Γεια σε ολους,μια χαρα ειναι ο δεκτης και σαν media player επίσης πολυ καλος για την τιμη του μπορω να πω.
Αλλά εχω ενα πρόβλημα,το οποιο παρατηρώ κυρίως στις ταινίες εχω το LV6TBOXHD v2 με την τελευταια ενημέρωση που λεει οτι ειναι ../7/12,με ενοχλει ο ηχος που γινεται οταν μικροφονιζει(αν το λεω σωστά),φανταστείτε να βαλετε στο τερμα την TV σας και να μην παιζει τιποτα απο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και να ακούγετε μονο αυτος ο ηχος,εχω παρατηρήσει οτι γίνεται πιο έντονος σε σκηνές με πολύ φωτεινότητα κατα το έργο
Οχι,εχω μια 15αρα Sony Trinitron και η συνδεση ξεχασα να πω ειναι scart.
Εμενα παντως σπλιταρει τις εγγραφες σε 500ΜΒ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.