LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σήμερα παρατήρησα το εξής παράξενο, δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει άλλος.
Έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό 2,5' 320gb.
Μέχρι στιγμής διάβαζε τα πάντα. Του φόρτωσα ένα αρχείο mkv 1080p μεγέθους 10,7 gb.
Στο μενού των ταινιών δεν μου εμφάνιζε με τίποτα το φάκελο που είχα μέσα την ταινία (σαν να μην υπήρχε καθόλου, ενώ στο pc το εβλεπα κανονικά).
Ο μόνος τρόπος για να το εμφανίσει από ότι ανακάλυψα είναι να έχω χύμα το αρχείο στο δίσκο και όχι μέσα σε φάκελο.
Επίσης δεν ξέρω αν κανείς έχει αναπαράγει Mp3. Το δικό μου το έχω συνδεδεμένο σε ραδιοενισχυτή και όσα mp3 προσπάθησα να παίξω τα παίζει με διακοπές.
Έχει κάποιος κ=προσέξει κάτι από αυτά τα δύο;

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα και εγώ ένα κομμάτι χτες το απόγευμα με τη γνωστή προσφορά. Πολή καλή ποιότητα εικόνας με λήψη από Υμηττό, έπιασα και το μπουκέτο MAD/MTV/0-6/Sport TV αν και δεν εκπέμπει από Υμηττό απ' όσο είδα. Μάλλον αντανάκλαση από Αίγινα; Σήμερα το πρωί πάντως τα συγκεκριμένα μου τα έδειχνε μαύρα :hmmmm2:

Έβαλα επάνω και ένα δίσκο 1.5ΤΒ και τον είδε κανονικά. Παίζει και .mp3 320Kbps. Σε κάποιες ταινίες μου δείχνει όμως τους υπότιτλους κινέζικους... να κάνω αναβάθμιση fw? Δωράκι υπάρχει; :rolleyes:

Last edited:
Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Επίσης δεν ξέρω αν κανείς έχει αναπαράγει Mp3. Το δικό μου το έχω συνδεδεμένο σε ραδιοενισχυτή και όσα mp3 προσπάθησα να παίξω τα παίζει με διακοπές.
Έχει κάποιος κ=προσέξει κάτι από αυτά τα δύο;

Μου το κάνει και μένα, είτε με δίσκο σαν τον δικό σου, είτε με εξωτερικά τροφοδοτούμενο 1ΤΒ 3,5'' (με δεκάδες χιλιάδες MP3 και εκατοντάδες video) Western digital και οι δύο και NTFS φορμαρισμενοι.

Απ' ότι παρατήρησα σε λίγες δοκιμές που έκανα:
1) Το κάνει και με το δωράκι (thx talos) και με τα firmware 25/04/2012 και 24/05/2012 (ή κάτι τέτοιο), και επίσης αλλάζει ο τρόπος που κάνει τις παύσεις ανάλογα με το firmware. Ουσιαστικά φαίνεται να έχει πρόβλημα στο streaming γιατί ο δίσκος δουλεύει αδιάκοπα όσο προσπαθεί να παίξει τα τραγούδια, ενώ όση ώρα παίζει με διακοπές η απόκρισή στο τηλεκοντρόλ μειώνεται απογοητευτικά.
2) Οι παύσεις που κάνει δεν εξαρτώνται από το bitrate των mp3. Υπήρξε περίπτωση που ένα από τα 15 κομμάτια του ίδιου άλμπουμ ριπαρισμένα από το ίδιο προφανώς πρόγραμμα και με ίδιες ρυθμίσεις, έπαιζε κανονικά ενώ τα άλλα όχι.
3) Τα καλά νέα είναι ότι... σχεδόν δεν το κάνει με το firmware φεβρουαρίου ??/02/2012, όπου παίζει 2 δευτερόλεπτα, κάνει ανεπαίσθητη παύση και μετά συνεχίζει κανονικά.
4) Δεν το έκανε με ένα στικάκι 8GB, το οποίο ήταν FAT.

Και οι δύο δίσκοι ήταν ελεγμένοι για σφάλματα μέχρι επίπεδο αρχείων. Για έλεγχο cluster o terras θα έκανε κανέναν αιώνα μέχρι να τελειώσει και το απέφυγα. :P

To συζήτησα λίγο με τον Talos και θα του στείλω κάποια από τα αρχεία που δεν παίζουν κανονικά, αφού φτάσω σε μερικά δικά μου χοντρικά συμπεράσματα για να μην τον ταλαιπωρώ κιόλας τον άνθρωπο, τον οποίο ευχαριστώ και για την υπομονή του.

Σε κάποιες ταινίες μου δείχνει όμως τους υπότιτλους κινέζικους...

Αν δεν το έχεις κάνει βάλε το μενού στα Ελληνικά.
Αν το έχεις κάνει, μάλλον πρόκειται για κάτι άλλο.

Τον εκανα παραγγελια και εγω για την αδερφη μου.

Η προβληματική αναπαραγωγή MP3 από NTFS είναι ένα γνωστό παλιό πρόβλημα των Mstar που έχει λυθεί σε πολλούς δέκτες πια.
Καθώς δεν είχε αναφερθεί για τον ΒΟΧ, πίστευα ότι δεν το είχε.
Δοκιμάστε με το λογισμικό 17-7-12 και αν έχετε πάλι πρόβλημα παιδιά, πείτε μου να ενημερώσω την Lifeview.
Δοκιμάστε και κάποιο φλασάκι σε NTFS. Για να ενεργοποιηθεί η επιλογή διαμόρφωσης σε αυτό το σύστημα αρχείων, πάτε στην συσκευή αυτή στην Διαχείριση Συσκευών των Windows και ενεργοποιήστε την επιλογή Καλύτερες Επιδόσεις της καρτέλας Πολιτικές.

Τον παρέλαβα και 'γω σήμερα απο το ''γνωστό μαγαζί''.
Πρώτες εντυπώσεις : Πολύ ''πλαστικούρα'' και αρκετή θερμοκρασία μετά απο λίγη ώρα παιξίματος.
Εύκολο set up και αρκετά καλή εικόνα σε 2 crt τηλεοράσεις που τον έβαλα να παίξει.
Του έβαλα και μια ματρότσκα να παίξει για δοκιμή και όλα πήγαν καλά.
Talos θα ήθελα και 'γω το ''δωράκι'' αν είναι δυνατόν.
Να περάσω το τελευταίο firmware άμεσα η να περιμένω μερικές ημέρες;

Αγορασα ενα τηλεκοντρολ meliconi fully8rc για να περασω τον liveview εκει και την πατησα,οτι και ολες της συσκευες που εχω σπιτι τις βρησκει εκτος απο τον liveview καθως απο οτι ειδα η meliconi δεν εχει κωδικο γιαυτον,να το παω πισω η εχω ελπιδες να τον κανω να δουλεψει με αυτο το κοντρολ?
Από ότι βλέπω το τηλεκοντρόλ αυτό έχει την δυνατότητα να λάβει εκ των υστέρων τον κωδικό, μέσω internet ή ακόμα και με SMS.
http://audiovideo.meliconi.com/Fully-8_tc_133_11_ENG.aspx

Σήμερα μόλις προστέθηκε ένα καινούργιο κανάλι (Sunny) μου έχασε τη σειρά των καναλιών.

Λογικά αυτό το φαινόμενο που παρατηρείται μπορεί να έχει να κάνει με την εκπομπή των ψηφιακών, δηλαδή να κάνουν διάφορες δοκιμές από τον πομπό και να νομίζει ο δέκτης ότι άλλαξαν τα κανάλια και να ενεργοποιεί καινούργιο silent scan και μόλις τελειώνει να μας δείχνει τα "καινούργια" κανάλια με την original σειρά εμφάνισης.

Εγω τελικα πηρα 3 απο την προσφορα για την αδερφη για τα πεθερικα και ενα για το ξοχικο. Η εικονα σε crt μεσω scart ειναι καλη;

Επειδη ποτε δεν ειχα ασχοληθει με το νημα με τους δεκτες λογω οτι ολες οι τηλεορασεις που εχω εδω στο σπιτι ειναι με δεκτη mpeg4 και full hd διαβαζω για διαφορους δεκτες οτι ειναι κλωνος του BOXHD. Του LV6TBOXHD η υπαρχει αλλος δεκτης;

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Επειδη ποτε δεν ειχα ασχοληθει με το νημα με τους δεκτες λογω οτι ολες οι τηλεορασεις που εχω εδω στο σπιτι ειναι με δεκτη mpeg4 και full hd διαβαζω για διαφορους δεκτες οτι ειναι κλωνος του BOXHD. Του LV6TBOXHD η υπαρχει αλλος δεκτης;

Ναι, τον LV6TBOXHD λέμε ΒΟΧ ή BOXHD

Γεια σε ολους,μια χαρα ειναι ο δεκτης και σαν media player επίσης πολυ καλος για την τιμη του μπορω να πω.
Αλλά εχω ενα πρόβλημα,το οποιο παρατηρώ κυρίως στις ταινίες εχω το LV6TBOXHD v2 με την τελευταια ενημέρωση που λεει οτι ειναι ../7/12,με ενοχλει ο ηχος που γινεται οταν μικροφονιζει(αν το λεω σωστά),φανταστείτε να βαλετε στο τερμα την TV σας και να μην παιζει τιποτα απο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και να ακούγετε μονο αυτος ο ηχος,εχω παρατηρήσει οτι γίνεται πιο έντονος σε σκηνές με πολύ φωτεινότητα κατα το έργο

Γεια σε ολους,μια χαρα ειναι ο δεκτης και σαν media player επίσης πολυ καλος για την τιμη του μπορω να πω.
Αλλά εχω ενα πρόβλημα,το οποιο παρατηρώ κυρίως στις ταινίες εχω το LV6TBOXHD v2 με την τελευταια ενημέρωση που λεει οτι ειναι ../7/12,με ενοχλει ο ηχος που γινεται οταν μικροφονιζει(αν το λεω σωστά),φανταστείτε να βαλετε στο τερμα την TV σας και να μην παιζει τιποτα απο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και να ακούγετε μονο αυτος ο ηχος,εχω παρατηρήσει οτι γίνεται πιο έντονος σε σκηνές με πολύ φωτεινότητα κατα το έργο

Μήπως έχεις τηλεόραση plasma;

Οχι,εχω μια 15αρα Sony Trinitron και η συνδεση ξεχασα να πω ειναι scart.

Να ενημερωσω πως και εγω αντιμετωπιζω προβλημα στην αναπαραγωγη mp3 και απο τους δυο δεκτες που εχω αγορασει!

Οχι,εχω μια 15αρα Sony Trinitron και η συνδεση ξεχασα να πω ειναι scart.

Αυτό είναι θόρυβος απο την τηλεόραση. Το έχω ακούσει και για άλλους δέκτες σε CRT συσκευές αλλα δεν το έχω ψάξει περισσότερο.

Εμενα παντως σπλιταρει τις εγγραφες σε 500ΜΒ..

Με ποιο firmware;
Δε νομίζω να έβαλες στικάκι FAT32, ε;