LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Έχω πάρει και εγώ το μηχανάκι εδώ και 2-3 μέρες και είμαι ευχαριστημένος. Όντως το τηλεκοντρόλ είναι λίγο δύσχρηστο αλλά πιστεύω ότι θα το συνηθίσω συντομα.
Πληροφοριακά η εγγραφή σε fullHD 1080i (εκπέμπει έτσι ένα κανάλι από τα ΤΕΙ Θεσ/νίκης) είναι αρκετά GBτο-βόρος ;) . Τα 34 λεπτά χρειάστηκαν 1,8GB.

(Talos... με ξέχασες; κλαψ!...)

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το εγκατέστησα, σχεδόν ολόϊδιο με το ΤΤ2302. Το χειρηστήριο ελαφρώς υποδιέστερο με τα πλήκτρα μικρά και πολύ κοντά. Τα μενού τα ίδια, ισως λιγο καλύτερη διαρύθμιση των πλήκρων στη πλοήγηση.
Ούτε εδω πιάνει MTV & MAD, ίσως να χρειαστεί η αναβάθμιση. Απο player, πάιζει τα ίδια με το ΤΤ2302 απλά ρυθμίζεται η αναλογία απο ταινιες πατώντας το Aspect που στο F&U δεν λειτουργούσε.

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

5 ευρω το κοντρολ και αλλα 5 για ενα καλωδιο usb!!! λιγο ακριβο βγαινει! εγω πηρα το crypto 601 με 6.99 ευρω το καλο ειναι οτι ανοιγει και κλεινει ολες τις συσκευες με ενα πατημα πληκτρου και δεχεται και μακροεντολες!! το κακο ειναι οτι αφηνει στον lifeview να αποθηκευσεις μεχρι 20 εντολες απο τα πληκτρα του κοντρολ του!

Μολις γυρισα. λοιπον, 6.50 το USB-300 3 το καλωδιο, και 2.50 οι μπαταριες. Με τις υγειες μου !

Λοιπον , το ρυθμισμα τωρα.. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μολις γυρισα. λοιπον, 6.50 το USB-300 3 το καλωδιο, και 2.50 οι μπαταριες. Με τις υγειες μου !

Πες μας εντυπωσεις αν μπορεσεις. Ενδιαφερομαι και γω για tele...

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Είναι διαμορφωμένες σε NTFS η μονάδες αποθήκευσης που σύνδεσες; Είναι φλασάκι κάποια από αυτές;
Δοκίμασες και το firmware 17-7-2012;

Ναι και οι 2 εχουν το τελευταιο fw.
Δοκιμασα και με εξωτερικο σκληρο και με φλασακι,θα κοιταξω να δω αν ειναι σε fat το στικακι αλλα και να μην ειναι,αμα παιζει μονο απο fat δεν βολευει καθολου!! Γιατι εγω στον εξωτερικο εχω τα κερατα μου που θελω να αναπαραγω.

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σ' ευχαριστώ για το tip,
δυστυχώς το ffmpeg δεν μπορεί να αλλάξει το original aspect ratio χωρίς να ξανακωδικοποιήσει το βίντεο (πράγμα που δεν θέλω).
Από ό,τι κατάλαβα, χωρίς κωδικοποίηση τα προγράμματα αυτά απλά σετάρουν ένα flag, δεν μπορούν να παρέμβουν στο original aspect ratio. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα media players για pc όπως αυτό των windows και το vlc ξεγιελιούνται, αυτός ο αποκωδικοποιητής όμως όχι!

Στο προτεινα γιατι ειναι το πιο γρηγορο εργαλειο που ξερω στην κωδικοποιηση, και με δεδομενο οτι δεν εκανες δουλεια με το mkvmerge.. για το θεμα του reencode στην επιλογη "-sameq" δεν εχεις απωλεια ποιοτητας.. στο θεμα ταχυτητας ειναι σφεντονα. τα ποιο γνωστα προγραμματα enconing χρησιμοποιουν τον πυρηνα του.. απλα ειναι στην CMD μορφη "γδυμενο" απο περιττα UI (user interface).

Anwy, you know better.. :)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Πες μας εντυπωσεις αν μπορεσεις. Ενδιαφερομαι και γω για tele...

Κατσε να βρω οδηγιες, να το σεταρω, και σας λεω αναλυτικα εντυπωσεις !

Παιδια υπαρχει τροπος στους υποτιτλους, να φυγει το χονδροκομενο γκρι πλαισιο;

talos αν μπορεις να μου στειλεις κι εμενα το δωρακι...:idea:

Θα τρελλαθώ!!!! Έχω ένα ζευγάρι Philips shc1300.
Από χθες που έβαλα το δέκτη μαζί με την τηλεόραση ακούω και μουσική.
Μιλάμε βλέπω ειδήσεις και ακούω μπουζούκια. Νομίζω ήταν Διονυσίου.
Τώρα έχω βάλει το δωράκι. Θα δοκιμάσω και με το 17-7-2012 firmware.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

δεν ειχε μπαταριες στη συσκευασια???? και συγνωμη 2.5 ευρω μπαταριες!!! ποσες παιρνει μεσα???

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Επειδή κάποιοι το χρειάζονται, το αρχείο για το TELE USB-300 με τις συχνότητες του δέκτη.
Ευχαριστώ τον tsourekia που μου το θύμιζε, γιατί όλο το αμελούσα.

Μη ξεχάσετε να βάλετε τους κωδικούς στα πλήκτρα της προτίμησής σας!

Σε οποιον βγαλει "File error code:1" και δεν το ανοιξει.

Ανοιγουμε το Not Only TV - LV 6 T BOX HD.txt με το προχειρο/notepad κλπ, και παμε "Αποθηκευση ως " κατω στην κωδικοποιηση επιλεγουμε το UTF-8 και σωζουμε. Μετα ανοιγει κανονικα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

δεν ειχε μπαταριες στη συσκευασια???? και συγνωμη 2.5 ευρω μπαταριες!!! ποσες παιρνει μεσα???

Δεν εχει μεσα. 3 παιρνει αλκαλικες. Ειναι ακριβοτερες οι αλκαλικες.

Mια γνώμη, γιατί θα το σπάσω το μηχανάκι ακόμα δε το πήρα...

BOXHD_2
έκδοση λογισμικού "2011-09-21"
υλικού 1.0

Αρνείται να κάνει update από FAT32 στικάκι. Ούτε το firmware του talos, ούτε αυτό από τον πολωνικό σέρβερ.
Βλέπει το αρχείο κανονικά, το επιλέγω και σχεδόν αμέσως κάνει restart χωρίς να αλλάξει κάτι.

Καμιά ιδέα;

Δοκίμασε άλλο στικάκι.... εγώ αυτό έκανα και δούλεψε!

Mια γνώμη, γιατί θα το σπάσω το μηχανάκι ακόμα δε το πήρα...

BOXHD_2
έκδοση λογισμικού "2011-09-21"
υλικού 1.0

Αρνείται να κάνει update από FAT32 στικάκι. Ούτε το firmware του talos, ούτε αυτό από τον πολωνικό σέρβερ.
Βλέπει το αρχείο κανονικά, το επιλέγω και σχεδόν αμέσως κάνει restart χωρίς να αλλάξει κάτι.

Καμιά ιδέα;

Δοκίμασε άλλο στικάκι, όχι πολύ μεγάλο. Αρκετές φορές βοηθάει.

Έχω 100% επιτυχία με Kingston 2GB σε FAT32

Δοκίμασε άλλο στικάκι, όχι πολύ μεγάλο. Αρκετές φορές βοηθάει.

Έχω 100% επιτυχία με Kingston 2GB σε FAT32
Δεν έχω μικρότερο... Αυτό είναι ένα 8GB Pleomax και έχω και ένα 32GB Transcend. Θα δοκιμάσω και το άλλο και αν δε γίνει κάτι θα το αφήσω προς το παρόν. Παίζει καλά και όπως είναι.