5 ευρω το κοντρολ και αλλα 5 για ενα καλωδιο usb!!! λιγο ακριβο βγαινει! εγω πηρα το crypto 601 με 6.99 ευρω το καλο ειναι οτι ανοιγει και κλεινει ολες τις συσκευες με ενα πατημα πληκτρου και δεχεται και μακροεντολες!! το κακο ειναι οτι αφηνει στον lifeview να αποθηκευσεις μεχρι 20 εντολες απο τα πληκτρα του κοντρολ του!
Μολις γυρισα. λοιπον, 6.50 το USB-300 3 το καλωδιο, και 2.50 οι μπαταριες. Με τις υγειες μου !
Λοιπον , το ρυθμισμα τωρα..![]()
Είναι διαμορφωμένες σε NTFS η μονάδες αποθήκευσης που σύνδεσες; Είναι φλασάκι κάποια από αυτές;
Δοκίμασες και το firmware 17-7-2012;
Σ' ευχαριστώ για το tip,
δυστυχώς το ffmpeg δεν μπορεί να αλλάξει το original aspect ratio χωρίς να ξανακωδικοποιήσει το βίντεο (πράγμα που δεν θέλω).
Από ό,τι κατάλαβα, χωρίς κωδικοποίηση τα προγράμματα αυτά απλά σετάρουν ένα flag, δεν μπορούν να παρέμβουν στο original aspect ratio. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα media players για pc όπως αυτό των windows και το vlc ξεγιελιούνται, αυτός ο αποκωδικοποιητής όμως όχι!
Πες μας εντυπωσεις αν μπορεσεις. Ενδιαφερομαι και γω για tele...
Παιδια υπαρχει τροπος στους υποτιτλους, να φυγει το χονδροκομενο γκρι πλαισιο;
Μενου > USB > Ρύθμιση ταινιών.
δεν ειχε μπαταριες στη συσκευασια???? και συγνωμη 2.5 ευρω μπαταριες!!! ποσες παιρνει μεσα???Μολις γυρισα. λοιπον, 6.50 το USB-300 3 το καλωδιο, και 2.50 οι μπαταριες. Με τις υγειες μου !
Λοιπον , το ρυθμισμα τωρα..![]()
Επειδή κάποιοι το χρειάζονται, το αρχείο για το TELE USB-300 με τις συχνότητες του δέκτη.
Ευχαριστώ τον tsourekia που μου το θύμιζε, γιατί όλο το αμελούσα.
Μη ξεχάσετε να βάλετε τους κωδικούς στα πλήκτρα της προτίμησής σας!
δεν ειχε μπαταριες στη συσκευασια???? και συγνωμη 2.5 ευρω μπαταριες!!! ποσες παιρνει μεσα???
Mια γνώμη, γιατί θα το σπάσω το μηχανάκι ακόμα δε το πήρα...
BOXHD_2
έκδοση λογισμικού "2011-09-21"
υλικού 1.0
Αρνείται να κάνει update από FAT32 στικάκι. Ούτε το firmware του talos, ούτε αυτό από τον πολωνικό σέρβερ.
Βλέπει το αρχείο κανονικά, το επιλέγω και σχεδόν αμέσως κάνει restart χωρίς να αλλάξει κάτι.
Καμιά ιδέα;
Δεν έχω μικρότερο... Αυτό είναι ένα 8GB Pleomax και έχω και ένα 32GB Transcend. Θα δοκιμάσω και το άλλο και αν δε γίνει κάτι θα το αφήσω προς το παρόν. Παίζει καλά και όπως είναι.Δοκίμασε άλλο στικάκι, όχι πολύ μεγάλο. Αρκετές φορές βοηθάει.
Έχω 100% επιτυχία με Kingston 2GB σε FAT32
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.