LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το αγγλικό manual του LV6TBOXHD στη σελ. 7 λέει ότι είναι δυνατό να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις γραμμένες εκπομπές με το κουμπί PVR του remote control. Αυτό το κουμπί δεν το βλέπω στο δικό μου κοντρόλ και κατά συνέπεια πρέπει να βρω τη λίστα των γραμμένων εκπομπών μέσω του MENU. Μήπως υπάρχει αυτό το κουμπί στο δικό σας κοντρόλ;

Εγώ τον έχω κάποιες βδομάδες με το δωράκι και δεν έχει χάσει τη σειρά. Και έχει βγει/μπει στην πρίζα, πάνω από 10 φορές. Έχω βάλει κι άλλους 5 σε γνωστούς και δεν μου έχουν πει κάτι. Θα το τσεκάρω ξανά. Πάντως και στο δικό μου και σε όποιον γνωστό στήνω το δέκτη, πάντα βάζω το δωράκι ΠΡΙΝ κάνω αναζήτηση καναλιών.

Εμένα πάντως δε μου τα έχασε (έχω το δωράκι σαν fw).

Και σε μένα ο 2ος που έχω με δωράκι, είναι οκ. Δεν έχασε τη σειρά. Άρα επιστροφή στο δωράκι αφού έτσι και αλλιώς είναι καλύτερο.

Δεν εχω καταλαβει. Ποιες διαφορες εχει το τελευταιο firmware (17/7) απο το site της not με το πωλονικο site;; Ποιο να κατεβασω...;

To firmware 17/7 που το βρήκες στο site της ΝΟΤ; :smile:

Το 17/7 διορθώνει ένα κόλλημα στους υποτίτλους. Εγω προτιμώ αυτη της 25-4 ή το δώρο.

Καλημέρα παιδιά,
Ξέρει κανείς πώς μπορεί να γίνει αναζήτηση για νέα κανάλια, χωρίς να χαθεί η σειρά ταξινόμησης των ήδη αποθηκευμένων;
Δοκίμασα το manual search, αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά...
ThanX
Δυστυχώς οι δέκτες δεν έχουν λειτουργία Update List και με κάθε νέα αναζήτηση επαναφέρουν τη σειρά.

Το αγγλικό manual του LV6TBOXHD στη σελ. 7 λέει ότι είναι δυνατό να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις γραμμένες εκπομπές με το κουμπί PVR του remote control. Αυτό το κουμπί δεν το βλέπω στο δικό μου κοντρόλ και κατά συνέπεια πρέπει να βρω τη λίστα των γραμμένων εκπομπών μέσω του MENU. Μήπως υπάρχει αυτό το κουμπί στο δικό σας κοντρόλ;

Ουτε στις δικές τους φωτογραφίες υπάρχει κουμπί PVR, εμεις που να το βρούμε; :p

Αν έχεις φετινό firmware, με το κόκκινο πλήκτρο του teletext μπαίνεις κατευθείαν στα Πολυμέσα και απο εκεί στις εγγραφές.
Πιο σύντομος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

To firmware 17/7 που το βρήκες στο site της ΝΟΤ; :smile:

Το 17/7 διορθώνει ένα κόλλημα στους υποτίτλους. Εγω προτιμώ αυτη της 25-4 ή το δώρο.

Α! Sorry, δικο μου το λαθος τοτε... Αυτο που γραφεται παραπανω οτι συγκρατει τη σειρα καναλιων δεν ισχυει...;

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Έλεγξε με ένα καλώδιο scart πρώτα αν μπορείς και ρύθμισε την έξοδο του δέκτη σε 576. Τότε ξαναδοκίμασε το HDMI.
Επίσης έλεγξε αν υπάρχει αναβάθμιση για την τηλεόρασή σου, κυρίως αν είναι Philips.

Nα αρχίσω από τα καλά νέα.. Το scart το είδε αμέσως,βρήκε τα κανάλια όλα ok.H εναλλαγή των καναλιών πηγαίνοντας όπως τα έχει βρει δηλαδή από το πρώτο προς το τελευταίο είναι όντως στο δευτερόλεπτο,όπως διάβασα στο αρχικό post,αλλά κάνοντας ζάπινγκ σε τυχαία σειρά η εναλλαγή διαρκεί 5-6 δευτερόλεπτα...:FSGSFGS4: Πείτε μου ότι αυτό διορθώνεται..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Nα αρχίσω από τα καλά νέα.. Το scart το είδε αμέσως,βρήκε τα κανάλια όλα ok.H εναλλαγή των καναλιών πηγαίνοντας όπως τα έχει βρει δηλαδή από το πρώτο προς το τελευταίο είναι όντως στο δευτερόλεπτο,όπως διάβασα στο αρχικό post,αλλά κάνοντας ζάπινγκ σε τυχαία σειρά η εναλλαγή διαρκεί 5-6 δευτερόλεπτα...:FSGSFGS4: Πείτε μου ότι αυτό διορθώνεται..

Αφού πατήσεις το αριθμητικό πλήκτρο, πάτα το ΟΚ. Ο δέκτης περιμένεις μήπως θέλεις να του δώσεις διψήφιο αριθμό καναλιού.

Μόλις πάρω απάντηση για το θέμα με τα ΜΡ3 θα τους πω και για την απώλεια της σειράς των καναλιών στο 17-7-12.

Θες να διορθώσεις το φυσιολογικό; :smile:

Χρονομέτρησα την Panasonic μου και κάνει 4"-5" για να αλλάξει κανάλι απο τα αριθμητικά πλήκτρα και ~2" για να αλλάξει κανάλι απο τα βελάκια.
Δεν ξέρω τι κάνουν άλλες, πιο καινούριες, τηλεοράσεις αλλα αυτοι οι χρόνοι θεωρούνται συνηθισμένοι.

Αφού πατήσεις το αριθμητικό πλήκτρο, πάτα το ΟΚ. Ο δέκτης περιμένεις μήπως θέλεις να του δώσεις διψήφιο αριθμό καναλιού.

Μόλις πάρω απάντηση για το θέμα με τα ΜΡ3 θα τους πω και για την απώλεια της σειράς των καναλιών στο 17-7-12.

Νομίζω οτι το πιάσαμε με λάθος σειρά: πρώτα έπρεπε να πιέσουμε για να φτιαχτει το πρόβλημα των καναλιών. Τα ΜΡ3 είναι δευτερεύοντα.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Τι διαφορές έχει το μοντέλο του τίτλου με το LV6TMPVR4?

Tα θετικά:
-Νεότερο επεξεργαστή
-Δεν κολλάει περιοδικά όταν παίζει ματρόσκες.
-Αναβαθμίσεις.
-Κάνει εγγραφές χωρίς να τις σπάει σε πολλά αρχεία (με συγκεκριμένο firmware).

Τα αρνητικά:
-Πλαστικό κουτί.
-Τηλεκοντρόλ για βουδιστές μοναχούς που έχουν πολύ υπομονή
-Δεν έχει κουμπί on\off.
-Δεν έχει επιλογή Keep aspect ratio στον media player και κάπου χάσαμε την δυνατότητα resume
-Χάνει τη σειρά των καναλιών.

"Τότε γιατι δεν χρησιμοποιείς τον LV6TMPVR4;" ακούω να ρωτάτε. Μα για να βοηθάω εσας το κάνω βρε! ;)

Θες να διορθώσεις το φυσιολογικό; :smile:

Χρονομέτρησα την Panasonic μου και κάνει 4"-5" για να αλλάξει κανάλι απο τα αριθμητικά πλήκτρα και ~2" για να αλλάξει κανάλι απο τα βελάκια.
Δεν ξέρω τι κάνουν άλλες, πιο καινούριες, τηλεοράσεις αλλα αυτοι οι χρόνοι θεωρούνται συνηθισμένοι.

4-5 δευτερόλεπτα κάνει η G10 και το θεωρείς φυσιολογικό?!Κοίτα,αν θεωρήσουμε φυσιολογικό χρόνο ζάπινγκ αυτόν που κάνει η τηλεόρασή μας τότε από το 1''-2'' που κάνει για να αλλάξει κανάλι η Sharp LC-32D44E που έχω εδώ,τότε τα 5''-6'' δε μου φαίνoνται φυσιολογικά.Αλλά ευτυχώς πατώντας το ok ο χρόνος μειώνεται στο μισό (ευχαριστώ talos).Κώστα να πατάς και εσύ ok. :jester:

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το πήρα και εγώ χθες.
Το έβαλα μπρος, δεν του άλλαξα fw, έκανε scan και βρήκε όλα τα ψηφιακά από Υμηττό.
Δεν έκανα κάτι περισσότερο. Όπως έφτιαξε τη λίστα έτσι την άφησα.
Η εικόνα δε με ενθουσίασε, κάπως θολή, μουντή, με περιγράμματα λόγω upscale ίσως.
Σπασίματα δεν είχε.
Δεν έπαιξα περισσότερο μαζί του για να δω όλες του τις χάρες.

Από f/w είδα ότι κυκλοφορεί κάποιο δωράκι, έστειλα pm στον talos_2002, ελπίζω να μου το στείλει και εμένα.

4-5 δευτερόλεπτα κάνει η G10 και το θεωρείς φυσιολογικό?!Κοίτα,αν θεωρήσουμε φυσιολογικό χρόνο ζάπινγκ αυτόν που κάνει η τηλεόρασή μας τότε από το 1''-2'' που κάνει για να αλλάξει κανάλι η Sharp LC-32D44E που έχω εδώ,τότε τα 5''-6'' δε μου φαίνoνται φυσιολογικά.Αλλά ευτυχώς πατώντας το ok ο χρόνος μειώνεται στο μισό (ευχαριστώ talos).Κώστα να πατάς και εσύ ok. :jester:

Αν έκανα zapping θα με απασχολούσε αλλα η σχέσεις μου με την ελληνική τηλεόραση έχουν ψυχρανθεί εδώ και καιρό ;)

Αν έχεις όμως την Sharp, γιατί χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη; :chinscratch:

Αν έκανα zapping θα με απασχολούσε αλλα η σχέσεις μου με την ελληνική τηλεόραση έχουν ψυχρανθεί εδώ και καιρό ;)

Αν έχεις όμως την Sharp, γιατί χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη; :chinscratch:

Γιατί με τον δέκτη που έχει ενσωματωμένο βλέπεις μόνο το κανάλι της Βουλής.. :bigcry: Ναι αυτό θα σου έλεγα ότι μάλλον δεν είσαι και πολύ του zapping στην ελληνική τηλεόραση (ούτε και εγώ είμαι) αλλά πρόκειται για την tv της αδερφής μου και αυτή διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις με την ελληνική τηλεόραση. :smash:

Γιατί με τον δέκτη που έχει ενσωματωμένο βλέπεις μόνο το κανάλι της Βουλής.. :bigcry: Ναι αυτό θα σου έλεγα ότι μάλλον δεν είσαι και πολύ του zapping στην ελληνική τηλεόραση (ούτε και εγώ είμαι) αλλά πρόκειται για την tv της αδερφής μου και αυτή διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις με την ελληνική τηλεόραση. :smash:

Ε τότε η τηλεόραση έχει μόνο δέκτη MPEG2, γι' αυτό αλλάζει κανάλια τόσο γρήγορα!

Και εμενα χθες απορυθμιστηκε ο ενας μου δεκτης (οι αλλοι 2 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος πρεπει να ειναι οκ).
Και στους 3 εχω το "δωρακι".
Νομιζω πρεπει να δωσουμε μεγαλη βαση σε αυτο το ζητημα γιατι θα μας ταλαιπωρει ολους.

Ειμαι εδω για οποια βοηθεια η δοκιμη θελετε.
Talos οτι χρειαστεις μου λες :-)

Και εμένα με το δωράκι έχασε χτες τη σειρά (για 1η φορά νομίζω) μετά από 2-3 εβδομάδες που τον έχω, αλλά το ξαναέχασε και σήμερα το πρωί (2 φορές δηλ. σερί σε διάστημα λίγων ωρών.)

Χρησιμοποίησα ένα αρχείο .bin που βρήκα και τα επανέφερα (στο περίπου γιατί το παίδί Ζότος? που το έφτιαξε τα έχει λίγο διαφορετικά από τα προτιμητέα).
ΠΩΣ όμως γίνεται να σώζουμε αυτό το αρχείο .bin με τη σειρά (κι αν κατάλαβα καλά και τις συχνότητες)? Πως το έκανε ο Ζώτος?

Δυστυχώς δεν είναι αρχείο κειμένου να μπορείς να το αλλάξεις με έναν editor.

Σε μια Samsung που έχω το κάνει (κάπου λες export των καναλιών) στο lifeview πως?

Πάντως εμένα, στις 3 εβδομάδες περίπου που τον έχω τώρα, δεν μου έχει χάσει ούτε μια φορά τη σειρά των καναλιών. Φτου-φτου-φτου να μην τον ματιάσω. Το fw είναι το γνωστό "δωράκι".

Και εμένα με το δωράκι έχασε χτες τη σειρά (για 1η φορά νομίζω) μετά από 2-3 εβδομάδες που τον έχω, αλλά το ξαναέχασε και σήμερα το πρωί (2 φορές δηλ. σερί σε διάστημα λίγων ωρών.)

Χρησιμοποίησα ένα αρχείο .bin που βρήκα και τα επανέφερα (στο περίπου γιατί το παίδί Ζότος? που το έφτιαξε τα έχει λίγο διαφορετικά από τα προτιμητέα).
ΠΩΣ όμως γίνεται να σώζουμε αυτό το αρχείο .bin με τη σειρά (κι αν κατάλαβα καλά και τις συχνότητες)? Πως το έκανε ο Ζώτος?

Δυστυχώς δεν είναι αρχείο κειμένου να μπορείς να το αλλάξεις με έναν editor.

παρομοια ερωτηση εκανα λιγες σελιδες πιο πριν..... μαλλον δεν ξερει κανεις......

Μολις μου ξαναεχασε τη σειρα ο ενας BOXHD(ισως και αλλος, δε ξερω γιατι δεν τον ανοιξα ακομα) και χαθηκαν 2 καναλια...

Και σε μενα χαθηκε η σειρα των καναλιων σημερα. Το ιδιο συνεβη και σε ενα Doop 100 HDMP..........