LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Κώστα εγώ το ΡΜΤ το έμαθα από αυτό τον δέκτη και το πρόβλημα του.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει η Digea. Όποτε και να το κάνει και 1 φορά τη βδομάδα και 1 το μήνα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να χάνει τη σειρά ο δέκτης, έστω και κάθε τόσο (βδομάδα ή μήνα).

Και για ποιο λόγο να είναι μόνιμα ΟΝ στον δέκτη ή να υπάρχει έστω και σε ρύθμιση?
Αν θέλει κάποιος να βάλει την reset σειρά ας ξανακάνει αυτόματη αναζήτηση.
Αν ακούσει ο χρήστης ότι βγήκε κάποιο νέο κανάλι ας κάνει τότε αναζήτηση για αλλαγές (που και πάλι δεν δικαιολογείται να αλλάζει η σειρά). Είναι 100% πρόβλημα του δέκτη.

Το ιδανικό (που δεν είδα να το έχει η καινούργια Samsung, αλλά το έχει η πανακριβη το 2006 Philips που συνέδεσα και τον δέκτη) είναι να υπάρχει αυτόματη και χειρ/τη αναζήτηση, αλλά να υπάρχει και ανανέωση (προσθήκη/αφαίρεση) καναλιών. Που μοιάζει με την αυτομ. αναζήτηση αλλά σου αφαιρεί κανάλια που δεν ισχύουν και σου προσθέτει αριθμητικά μετά τυχόν νέα.

Το ίδιο έχει και η δική μου LG7000

Επιτελους στα χερια μου το παρελαβα πριν 1 ωρα περιπου και αρχιζω τις δοκιμες απο μια πρωτη ματια 8/10

Επιτελους στα χερια μου το παρελαβα πριν 1 ωρα περιπου και αρχιζω τις δοκιμες απο μια πρωτη ματια 8/10

Μια χαρά! Αφού είσαι στη Θεσσαλονίκη, δεν θα χάνεται και η σειρά των καναλιών κάθε τρεις και λίγο.

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Πηρα το δεκτη χθες. Απο κιλκις ειμαι και δειχνει τελεια. Πολλα απο τα καναλια που δημιουργουν προβληματα δεν τα πιανω εγω. Το μονο προβλημα πως σχεδον δεν πιανω καθολου bbc και dw. Θελω να κανω αναβαθμιση f/w καθως εχω το αρχικο αλλα δεν βρισκω στο ιντερνετ κανενα εγγραφο με release notes για να ξερω τι προσθετει/διορθωνει/χαλαει καθε αναβαθμιση. Μπορει να βοηθησει καποιος?

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Πηρα το δεκτη χθες. Απο κιλκις ειμαι και δειχνει τελεια. Πολλα απο τα καναλια που δημιουργουν προβληματα δεν τα πιανω εγω. Το μονο προβλημα πως σχεδον δεν πιανω καθολου bbc και dw. Θελω να κανω αναβαθμιση f/w καθως εχω το αρχικο αλλα δεν βρισκω στο ιντερνετ κανενα εγγραφο με release notes για να ξερω τι προσθετει/διορθωνει/χαλαει καθε αναβαθμιση. Μπορει να βοηθησει καποιος?

Release notes δεν υπάρχουν. Πρέπει να κάτσει κάποιος να κάνει λίστα αλλα με αυτη τη ζέστη... :p
Αν βάλεις όμως το firmware της 25-4-12, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Γενικά δεν "χαλάει" κατι με τα firmware του ΒΟΧ.

Βρηκα στις προηγουμενες σελιδες ενα firmware απο ενα λινκ dropbox 1/8. Προτεινεις να βαλω 25/4 ομως οποτε ενταξει. Να κανω και μια ερωτηση ακομα? Το δωρακι τι ειναι?

Βρηκα στις προηγουμενες σελιδες ενα firmware απο ενα λινκ dropbox 1/8. Προτεινεις να βαλω 25/4 ομως οποτε ενταξει. Να κανω και μια ερωτηση ακομα? Το δωρακι τι ειναι?

Μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα δύο και κρατάς όποιο σου αρέσει. Είναι πολύ βολικός ο ΒΟΧ στις αλλαγές firmware. Εγω τον δικό μου τον έχω κάνει Ferguson, Xoro, PowerPlus, Crystal Audio & IberoSat :D

Για το δωράκι, στείλε ένα ΠΜ στον Talos

Ευχαριστω! Τι εννοεις οτι παιρνει f/w και αλλων συσκευων που εχουν κοινο επεξεργαστη?!

Ευχαριστω! Τι εννοεις οτι παιρνει f/w και αλλων συσκευων που εχουν κοινο επεξεργαστη?!
Αν έχεις τα τηλεκοντρόλ των άλλων δεκτών, ναι. Αν δεν τα έχεις...τον κλαις τον ΒΟΧ!

Αν εχεις ενα tele-300 και περασεις τους κωδικους των αλλων? Ουαου μαυ φαινεται παντως!

Αν εχεις ενα tele-300 και περασεις τους κωδικους των αλλων? Ουαου μαυ φαινεται παντως!

Μη νομίζεις οτι έχουν τις τεράστιες διαφορές. Τις περισσότερες φορές οι μόνη διαφορά είναι τα εικονίδια στο μενου και σε τίποτα άλλο.
Δεν έχω βρει κάποιο που να έχει συγκεντρωμένα όλα τα καλά χαρακτηριστικά των δεκτών με Mstar7818. Πάντα κάτι λείπει.

Λοιπον μετα απο λιγο ''σκαλισμα'' και ακομα με το firmware που ηρθε ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε σχεση με εναν funai 2205 που εχω σε ληψη σηματος απο την ιδια κεραια στον funai 61% με την ''πασα'', ston box 100%

Last edited:

Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ χθες πάνω στον οποίο βρισκόταν το κοντρόλ του δέκτη και έπεσε κάτω από απόσταση λίγων εκατοστών... Σταμάτησε να αποκρίνεται και δε λειτουργούσε κανένα πλήκτρο, δοκίμασα να αλλάξω μπαταρίες μπας κι έφταιγε αυτό αλλά τζίφος. Απ' τα νεύρα μου τελικά του έδωσα ένα σκαμπίλι στο δόξα πατρί (κάπου στο κέντρο της πρόσοψης) και ως δια μαγείας άρχισε να λειτουργεί ξανά. Πάλι καλά που δεν μπήκα και σε τπτ περιπέτειες πριν προλάβω να κάνω σωστό set-up από ένα remote control. Όσοι δε σκοπεύουν να αγοράσουν το τελευταίο πάντως, μάλλον θα πρέπει να έχουν το τ/χ μη βρέξει και η στάξει.

Ποτέ δε σταματάει να σε εκπλήσσει η μαϊμουδένια ποιότητά του.

Μολις εκανα αναβαθμιση λογισμικου και ενω εβαλα την εκδοση 24/4, μου λεει πως εχω εκδοση υλικολογισμικου 31/1/2012. Πως γινεται αυτο? Επισης, αλλαξα την σειρα των καναλιων(απο LCN σε ONID) αλλα δεν μου ζητησε τον κωδικο 888888. Και κατι αλλο. Βλεπω πολυ καλα αλλα εχω περιεργεια για την ποιοτητα σηματος. Πως μπορω να δω το ποσοστο?

Μολις εκανα αναβαθμιση λογισμικου και ενω εβαλα την εκδοση 24/4, μου λεει πως εχω εκδοση υλικολογισμικου 31/1/2012. Πως γινεται αυτο? Επισης, αλλαξα την σειρα των καναλιων(απο LCN σε ONID) αλλα δεν μου ζητησε τον κωδικο 888888. Και κατι αλλο. Βλεπω πολυ καλα αλλα εχω περιεργεια για την ποιοτητα σηματος. Πως μπορω να δω το ποσοστο?

Απο το κουμπι info

Απο το κουμπι info

Πρεπει όμως να το πατήσεις δύο φορές.

Για την ημερομηνία, έχουν ξεχάσει να την αλλάξουν στον κώδικα και εμφανίζει την παλιά.

Κωδικό ζητάει μόνο όταν αλλάζεις την σειρά απο την Επεξεργασίά Καναλιών (ή κάτι τέτοιο)

Γεια κ παλι. Πηγα να παραγγειλω και εναν ακομα lifeview γιατι εμεινα ικανοποιημενος αλλα εξαντληθηκε. Στη θεση του το eshop μολις τωρα εβαλε αυτον, ο οποιος δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Περιεργος φαινεται και υπαρχει και a στο τελος. Μεταλικος και με κουμπι on/off.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702535