LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

εγω εδω και κανα μηνα περιπου που εχω 2 δεκτες δεν εχω χασει την σειρα απλα να πω οτι εχω διαγραψει καποια καναλια που δεν τα παρακολουθω καθολου μικρα συνηθως 0-6 τελεμαρκετινγκ τετοια δεν ξερω αν εχει παιξει ρολο!!! παντως αν ειναι ευκολο να δωθει ενα κειμενο που πρεπει να σταλει στους ιταλους και να το κανουμε copy paste να στειλω και εγω 2-3 mail ασχετα αν δεν εχω προβλημα να βρεθει λυση για ολους!

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μπελά στο κεφάλι μας που βάλαμε πάντως με αυτήν την κινέζικη παλιατζούρα... Μ' αρέσει που το θεωρούσαμε όλοι μας & κορυφαία προσφορά απ' το e-shop επειδή απλά έκαναν το αυτονόητο να μην αισχροκερδίσουν σε ένα προϊόν όπως μας συνηθίζουν εδώ στο δύσμοιρο ελλαδιστάν, δε θα 'δινα πλέον ούτε 5 ευρώ γι' αυτό το μηχανηματάκι και πάλι καλά που δεν πρόλαβα να το συστήσω σε κάναν άλλον και να με κυνήγαγε τώρα με τις πέτρες...

Μας φλόμωσαν με όλες αυτές τις multimedia δυνατότητες που δε λέω είναι χρήσιμες σε αρκετό κόσμο που δεν έχουν λαπ να συνδέσουν στην tv ή λεφτά για να πάρουν έναν καλό & επώνυμο media player, αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά αν πας να ανοίξεις την τηλεορασούλα σου ένα πρωί και δεις ξαφνικά άνω-κάτω τα κανάλια και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τα αναταξινομήσεις? Με αυτή τη γελοία νοημοσύνη του επεξεργαστή να μαδάει τα κανάλια με κάθε νέο κανάλι που εντοπίζει (ακόμη κι αν δεν είναι νέο ή δεν υπάρχει καν) και την ακόμα πιο γελοία συμπεριφορά των εταιρειών που δε σκύβει στο πρόβλημα να δώσει λύση σε αυτό το θέμα που ταλαιπωρεί τόσο κόσμο, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι η συσκευή (όπως και πολλές άλλες παρόμοιες) προτείνεται πλέον για όσους θέλουν έναν φτηνό media player χωρίς πολλές δυνατότητες και έχουν ήδη ενσωματωμένο δέκτη στην τβ τους.

Τουλάχιστον το πήραμε το μάθημά μας, ποτέ ξανά αγορά δέκτη χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης του PMT. Τώρα θα μου πείτε πόσοι τέτοιοι δέκτες κυκλοφορούν στην αγορά, οψόμεθα στο μέλλον. Η λογική λέει να περιμένουμε πια αρκετούς μήνες (ίσως και πάνω από χρόνο) μέχρι να βγουν πιο ολοκληρωμένοι και σταθεροί δέκτες που να περιλαμβάνουν αυτονόητα χαρακτηριστικά και στιβαρά τηλεκοντρόλ (μιας που όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που βιώνουμε με τους δέκτες είναι κάτι καινούργιο για όλους) και μέχρι τότε να την παλέψουμε με ό,τι αναγκαστήκαμε (ή για την ακρίβεια με ό,τι μας ανάγκασαν ελέω ψηφιακής εποχής) να αγοράσουμε.

Ξεκινώντας από τη βασική αρχή ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή και κρίνεται όπως όλες, θέλω να προσθέσω ότι αφορισμοί αυτού του τύπου δεν βοηθούν στην τεκμηρίωση της άποψης.
Έχεις αναρωτηθεί πόσοι από τους αγοραστές του συγκεκριμένου ή και οποιουδήποτε άλλου δέκτη τον χρησιμοποιούν και ως media player και πόσοι άλλοι προσαρμόζουν τη σειρά των καναλιών ανάλογα με τις επιλογές τους ή απλά προσαρμόζονται οι ίδιοι στη σειρά της digea κλπ;

Προσωπικά, νομίζω ότι οι περισσότεροι αγοραστές ενός αποκωδικοποιητή ενδιαφέρονται, απλά και μόνον, να μπορούν να βλέπουν τα ψηφιακά κανάλια και δεν ενδιαφέρονται για τις υπόλοιπες δυνατότητές του. Γνωρίζω πολλές παρόμοιες περιπτώσεις και, ειδικά, 3 αγοραστές του συγκεκριμένου και άλλου δέκτη δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε καν να τον αναβαθμίσουν και τους λειτουργούν με το αρχικό firmware!!!

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

[email protected]
το mail των Ιταλων
Εγω εστειλα ηδη δυο mail καθε μερα θα τους στελνω καθε απο ενα μπας και ασχοληθούνε

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

εγω εδω και κανα μηνα περιπου που εχω 2 δεκτες δεν εχω χασει την σειρα απλα να πω οτι εχω διαγραψει καποια καναλια που δεν τα παρακολουθω καθολου μικρα συνηθως 0-6 τελεμαρκετινγκ τετοια δεν ξερω αν εχει παιξει ρολο!!! παντως αν ειναι ευκολο να δωθει ενα κειμενο που πρεπει να σταλει στους ιταλους και να το κανουμε copy paste να στειλω και εγω 2-3 mail ασχετα αν δεν εχω προβλημα να βρεθει λυση για ολους!

Digea DVB-T Provider in Greece on some of its multiplexers broadcasts continious PMT (Program Map Table ) updates.
Some DVB-T Receivers, on PMT update reception rescan channels and arrange them by search order, so user's channel list order is lost all the time.
I would appreciate if you could provide a new firmware with PMT Monitor Off to have the ability to control this malicious functionality.

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Δεν χάλασε στο δωράκι αυτή η λειτουργία.... Δεν είχε διορθωθεί ποτέ! Αν διαβάσεις προηγούμενα posts θα δεις αναφορές χασίματος της σειράς καναλιών με διάφορα επίσημα fw, ακόμα και με το τελευταίο της 1-8-12 ...

Καλημερα παιδια
Που το βρισκουμε το firmware 1-8-12 και οδηγιες αναβαθμισης ?

Παιδια κατι παιζει με το mail των ιταλων γιατι εχω στειλει ηδη 3 και στα 3 μου εχει ερθει απαντηση "undeliverable mail". Παντως εστειλα και στο e-shop...

[email protected]
το mail των Ιταλων
Εγω εστειλα ηδη δυο mail καθε μερα θα τους στελνω καθε απο ενα μπας και ασχοληθούνε

Παιδια κατι παιζει με το mail των ιταλων γιατι εχω στειλει ηδη 3 και στα 3 μου εχει ερθει απαντηση "undeliverable mail". Παντως εστειλα και στο e-shop...

Μπορει στο site να εμφανίζεται η διεύθυνση που έγραψε ο Νεόφυτος αλλα αν δειτε το λινκ στη σελίδα επικοινωνίας, θα διαπιστώσετε οτι οδηγεί στο support@lifeview.hk (Hong Kong αντι για Ιταλία)

Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Digea DVB-T Provider in Greece on some of its multiplexers broadcasts continious PMT (Program Map Table ) updates.
Some DVB-T Receivers, on PMT update reception rescan channels and arrange them by search order, so user's channel list order is lost all the time.
I would appreciate if you could provide a new firmware with PMT Monitor Off to have the ability to control this malicious functionality.

ευχαριστω το φιλο για το κειμενο μολις εστειλα 2 email αφου κοπιαρα την διευθυνση μεσα απο το site της lifeview και πηγαν κανονικα!

Χαιρεται και απο μενα παιδια! Μολις παρηγγειλα τον δεκτη απο eshop και περιμενω. Διαβασα αρκετες σελιδες μεχρι τωρα και συνεχιζω. Ισως επανελθω με ερωτησεις!:chinese::silly: Η δουλεια που κανετε εδω μεσα παντως ειναι τελεια!! Ευχαριστουμε συνεχιστε ετσι!:SFGSFGSF::2thumb22sup:

Έστειλα και εγώ στο .hk email. Πρέπει να είναι τρελό best seller ο δέκτης.

Έστειλα και εγώ στο .hk email. Πρέπει να είναι τρελό best seller ο δέκτης.

Failure notices και για το it και για το hk... Οπότε δεν τα λαμβάνουν καν...

συνωστισμος στο ταχυδρομειο τους!!!! ισως ετσι παρουν και λιγο σοβαρα το θεμα! παντως μηπως παιζει ρολο και η περιοχη η να παιρνει ο δεκτης καποια στιγμη ασθενες σημα και να γινετε αυτο? εγω εχω 2 σπιτι και αλλοι 2 ειναι σε γνωστους λιγα τετραγωνα παραπερα και τωρα κοντα ενα μηνα δεν εχει χασει τη σειρα κανενας!!

συνωστισμος στο ταχυδρομειο τους!!!! ισως ετσι παρουν και λιγο σοβαρα το θεμα! παντως μηπως παιζει ρολο και η περιοχη η να παιρνει ο δεκτης καποια στιγμη ασθενες σημα και να γινετε αυτο? εγω εχω 2 σπιτι και αλλοι 2 ειναι σε γνωστους λιγα τετραγωνα παραπερα και τωρα κοντα ενα μηνα δεν εχει χασει τη σειρα κανενας!!

Παίζει ρόλο σε ποια κανάλια κάνεις zapping.
Η πληροφορία PMT εκπέμπεται ανά Multiplexer και κάθε multiplexer έχει 3-6 κανάλια.
Φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι σε ένα από τα τρία multiplexer των περιφερειακών καναλιών.
Αν δεν κάνεις zapping σε αυτά δεν παίρνεις το flag ανανέωσης και δεν χάνεις την σειρά.

Μόλις έχασε ΠΑΛΙ τα κανάλια... α ρε jumbo που σας χρειάζεται..... Θα πάρω κανα δίκανο και θα πάω προς Ιταλία μερια...
Εννοείται έφυγε κιάλλο mail μέχρι να βουλίαξει ο server τους και στο [email protected] και στο [email protected]
τα mail γυρνάνε πίσω.... unable to deliver your message....
εσυ ρε talos που στο καλο στέλνεις τα mail και σου απαντάνε κιόλας ???

Last edited:

Μόλις έχασε ΠΑΛΙ τα κανάλια... α ρε jumbo που σας χρειάζεται..... Θα πάρω κανα δίκανο και θα πάω προς Ιταλία μερια...
Εννοείται έφυγε κιάλλο mail μέχρι να βουλίαξει ο server τους και στο [email protected] και στο [email protected]
τα mail γυρνάνε πίσω.... unable to deliver your message....
εσυ ρε talos που στο καλο στέλνεις τα mail και σου απαντάνε κιόλας ???

Εγώ πρόλαβα πριν τους γεμίσετε το Inbox :smile:

Παίζει ρόλο σε ποια κανάλια κάνεις zapping.
Έτσι πίστευα κι εγώ αρχικά διαγράφοντας αρκετά από τα ύποπτα (ΒιΒ, 06 κλπ).
Έγινε όμως αρκετές φορές το εξής:
- Φορτώνω τη λίστα (τα κανάλια σε σειρά)
- Δε το σκαλίζω περαιτέρω βάζω ERT HD (σειρά παραμένει)
- Γυρνάω στο player να δω μια ταινία
- Επιστρέφω σε TV---> πάνε τα κανάλια