Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
παιδια ποσο ειναι το μεγαλυτερο μεγεθος σκληρου δισκου που αναπαραγει 1tb θα το δει σε 2.5 δυσκο?
Το σημερινό ariva update περιέχει και το παρακάτω fix
add: "Auto Channel Update" option in program menu. Note: when you agree to channel update all custom channel list settings (order, favorities, names) will be lost.
Αυτό υπήρχε απο την 1.0.44. Όταν βρίσκει αλλαγές ρωτάει αν θέλουμε νέα σάρωση.
Η 0.49 διορθώνει το μεγάλο προβλημα των υποτίτλων.
Ο δικός μου δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια, με οποιοδήποτε firmware.talos με το δωράκι το έχεις με LCN και δεν σου έχει χάσει ποτέ σειρά ?
Οι δίσκοι (Platters) έχουν ίδιες διαστάσεις ανεξαρτήτως χωρητικότητας, οπότε αυτό δεν επηρεάζει την κατανάλωση.Σε τόσο μεγάλο δίσκο, δύσκολα θα δώσει αρκετό ρεύμα. Και να δώσει πάλι θα λειτουργεί οριακά ο δίσκος.
Εγώ έχω δοκιμάσει μέχρι 320GB χωρίς προβλημα.
Εξαρτάται ποιό firmware είχες πριν.τους μεγαλωσαν καθολου?
Οι δίσκοι (Platters) έχουν ίδιες διαστάσεις ανεξαρτήτως χωρητικότητας, οπότε αυτό δεν επηρεάζει την κατανάλωση.
Ο δικός μου δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια, με οποιοδήποτε firmware.
Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει ξαφνικά τόσο δραματικά τα κανάλια. Μάλλον κάτι γίνεται με την λήψη. Ίσως ένα καλώδιο ή ένα φισάκι να έχει χαλαρώσει.Ρε παιδιά απο προχθες το βράδυ (περίπου) πιάνω καλά μονο τα 5 "βασικά" ιδιωτικά δλδ (Μεγκα, ΑΝΤ1, Αλφα, Σκαι, Σταρ).
Τα 4 της ΕΡΤ + Euronews + TV5 δεν μου έχουν εικονα (μονο πληροφορίες προγράμματος βγάζουν) !
Τα υπόλοιπα με παραπολλά σπασίματα !
Τι έγινε ? Εχει κανένας καμια ιδέα?
Περιοχή είμαι Χολαργο κ βλέπω "φάτσα κάρτα" τις κεραίες στον Υμηττο.
Firmware εχω το 01-08-12.
Φταίει η κεραία? Ειναι η κεντρική της πολυκατοικιας.
Τα 6 πως τα πιάνει ομως?
Ρε τι πάθαμε 15 Αυγουστιάτικα...
:furious3:
Δεν χρειάζεται να το έχεις για να δουλέψει το πρόγραμμα και να κάνεις εξαγωγή του αρχείου με τους κωδικούς των πλήκτρων :smile:Μία στο εκατομμύριο , μήπως υπάρχει άτομο με tele usb 300 και ppc να φτιάξει αρχείο ferguson t65 για novii remote ?
Έχω ήδη παραγγείλει tele , αλλά λόγω 15Αύγουστου θα καθυστερήσω να το παραλάβω
Ο δικός μου δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια, με οποιοδήποτε firmware.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.