παιδια ποσο ειναι το μεγαλυτερο μεγεθος σκληρου δισκου που αναπαραγει 1tb θα το δει σε 2.5 δυσκο?
Το σημερινό ariva update περιέχει και το παρακάτω fix
add: "Auto Channel Update" option in program menu. Note: when you agree to channel update all custom channel list settings (order, favorities, names) will be lost.
Αυτό υπήρχε απο την 1.0.44. Όταν βρίσκει αλλαγές ρωτάει αν θέλουμε νέα σάρωση.
Η 0.49 διορθώνει το μεγάλο προβλημα των υποτίτλων.
Ο δικός μου δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια, με οποιοδήποτε firmware.talos με το δωράκι το έχεις με LCN και δεν σου έχει χάσει ποτέ σειρά ?
Οι δίσκοι (Platters) έχουν ίδιες διαστάσεις ανεξαρτήτως χωρητικότητας, οπότε αυτό δεν επηρεάζει την κατανάλωση.Σε τόσο μεγάλο δίσκο, δύσκολα θα δώσει αρκετό ρεύμα. Και να δώσει πάλι θα λειτουργεί οριακά ο δίσκος.
Εγώ έχω δοκιμάσει μέχρι 320GB χωρίς προβλημα.
Εξαρτάται ποιό firmware είχες πριν.τους μεγαλωσαν καθολου?
Οι δίσκοι (Platters) έχουν ίδιες διαστάσεις ανεξαρτήτως χωρητικότητας, οπότε αυτό δεν επηρεάζει την κατανάλωση.
Ο δικός μου δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια, με οποιοδήποτε firmware.
Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει ξαφνικά τόσο δραματικά τα κανάλια. Μάλλον κάτι γίνεται με την λήψη. Ίσως ένα καλώδιο ή ένα φισάκι να έχει χαλαρώσει.Ρε παιδιά απο προχθες το βράδυ (περίπου) πιάνω καλά μονο τα 5 "βασικά" ιδιωτικά δλδ (Μεγκα, ΑΝΤ1, Αλφα, Σκαι, Σταρ).
Τα 4 της ΕΡΤ + Euronews + TV5 δεν μου έχουν εικονα (μονο πληροφορίες προγράμματος βγάζουν) !
Τα υπόλοιπα με παραπολλά σπασίματα !
Τι έγινε ? Εχει κανένας καμια ιδέα?
Περιοχή είμαι Χολαργο κ βλέπω "φάτσα κάρτα" τις κεραίες στον Υμηττο.
Firmware εχω το 01-08-12.
Φταίει η κεραία? Ειναι η κεντρική της πολυκατοικιας.
Τα 6 πως τα πιάνει ομως?
Ρε τι πάθαμε 15 Αυγουστιάτικα...
:furious3:
Δεν χρειάζεται να το έχεις για να δουλέψει το πρόγραμμα και να κάνεις εξαγωγή του αρχείου με τους κωδικούς των πλήκτρων :smile:Μία στο εκατομμύριο , μήπως υπάρχει άτομο με tele usb 300 και ppc να φτιάξει αρχείο ferguson t65 για novii remote ?
Έχω ήδη παραγγείλει tele , αλλά λόγω 15Αύγουστου θα καθυστερήσω να το παραλάβω
Ο δικός μου δεν έχει χάσει ποτέ τα κανάλια, με οποιοδήποτε firmware.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.