Μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα δύο και κρατάς όποιο σου αρέσει. Είναι πολύ βολικός ο ΒΟΧ στις αλλαγές firmware. Εγω τον δικό μου τον έχω κάνει Ferguson, Xoro, PowerPlus, Crystal Audio & IberoSat
Για το δωράκι, στείλε ένα ΠΜ στον Talos
Κατα αρχας χρονια πολλα μερες που ειναι.Ηθελα να σε ρωτησω σε ποια μοντελα αναφερεσαι.Ξερω ηδη τα Τ55&Τ65 και οτι αναφερεσαι στον xoro720 αλλα τα υπολοιπα ποια ειναι; Με ενδιαφερει της crystal audio αλλα θα δοκιμασω και τα αλλα εκτος αν με καποιο ειχες προβλημα η υπαρχει λογος να μην το κανω
Κατα αρχας χρονια πολλα μερες που ειναι.Ηθελα να σε ρωτησω σε ποια μοντελα αναφερεσαι.Ξερω ηδη τα Τ55&Τ65 και οτι αναφερεσαι στον xoro720 αλλα τα υπολοιπα ποια ειναι; Με ενδιαφερει της crystal audio αλλα θα δοκιμασω και τα αλλα εκτος αν με καποιο ειχες προβλημα η υπαρχει λογος να μην το κανω
Καλημερα ειχες δικιο Κωστα το εκανα οπως ειπες και αναψε μονος του εκανε την εγγραφη και μετα εκλεισε ευχαριστωΝαι, ανοίγει μόνος του ένα λεπτό πριν την ώρα εγγραφής και όταν τελειώσει κλείνει πάλι μόνος του.
Ευχαριστω πολυ.μολις γυρισω Αθηνα θαTo τελευταίο του Crystal Audio MicroHD και ένα Iberostar 5700.
Του Iberostar δεν έχει κάτι αξιόλογο, το βασικό των Mstar είναι σαν τα πρώτα του ΒΟΧ.
Όπως είπε και ο Άγγελος, μην βάλεις firmware του PowerPlus! Δεν αλλάζει μετά και δεν κλείνει ο δέκτης!
Υπάρχουν κι άλλα firmwares πέρα του ariva που να έχουν υποστήριξη σε DTS και να δουλεύουν στον box;
(επίσης δεν θα ήταν καλό οτι firmwares υπάρχουν να αναφέρονται και στο πρώτο ποστ; )
Δεν έχει dolby;Σοβαρά;Άσχημο αυτό και οχι για το scart αλλα για τον ήχο σανΌσοι σκοπεύεται να δοκιμάσετε λογισμικό άλλου δέκτη, έχετε υπ' όψιν ότι ίσως να μην έχετε ήχο από την scart αν βάλετε λογισμικό από κάποιον δέκτη που δεν έχει Dolby, όπως ο Micro-HD.
Δεν έχει dolby;Σοβαρά;Άσχημο αυτό και οχι για το scart αλλα για τον ήχο σαν
ήχο.Οταν λεμε οτι δεν έχει,δεν κάνει downmix η δεν το περνάει καν σαν raw;
ποιο απο τα 2 επιτρεπει ταξινομηση καναλιων και δε χανει τη σειρα ακομα και απο Υμηττο?
Βάλε ταξινόμηση κατά LCN και απενεργοποίησε την ρύθμιση που έχει κάτω από αυτή την επιλογή (νομίζω είναι η Αρίθμηση Καναλιών)."
δεν βλέπω κάτι στο αρχείο που έχεις ανεβάσει, σε τι τηλεόραση το έχεις συνδέσει?
Η εικόνα στο αρχείο που ανέβασες είναι σταθερή σαν βράχος. Αυτό που περιγράφεις το έχω δει πολλές φορές σε τηλεοράσεις CRT. Μάλλον η οθόνη σου το προκαλεί.
Τον πήρα τώρα και τον δοκίμασα με μια άλλη SONY TRINITRON ίδιας εποχής και η εικόνα έσπαγε λίιιιγο προς το πλάι αλλά χωρίς το κάθετο τίναγμα που βλέπω στην άλλη. Οπότε μάλλον είναι όντως θέμα CRT. Όπως είπα δεν το παρουσίαζε στα αναλογικά/χωρίς τον δέκτη πάντως. Ούτε σε Playstation. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.