LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Είναι bug\feature των CRT και συμβαίνει όταν υπάρχουν αυτές οι μεγάλες αλλαγές φωτεινότητας.
Το μόνο που μπορεις να δοκιμάσεις είναι να ρίξεις το contrast ή\και την φωτεινότητα.

Το έκανα και δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι. Ευχαριστώ για την απάντηση όμως. :smile:

Τι ανάλυση εχεις στον lifeview;Δοκιμασες να βάλεις ανάλυση 576;

Ναι. εκεί το έχω. Δοκίμασα και να το αλλάξω καθώς και να αλλάξω και το aspect ratio αλλά δεν φαίνεται να διορθώνεται με τίποτα.

Πήρα απάντηση από τo eshop στο μήνυμα που είχα στείλει για το θέμα με τη σειρά των καναλιών. Με παρέπεμψαν στη σελίδα της lifeview με τα firmware. Ρε μήπως και κοιμούνται όρθιοι και δεν έχουν πάρει μυρωδιά το πρόβλημα (για να μην πω τίποτα βαρύτερο...);
Ξανά έστειλα στο eshop και αυτή τη φορά μου είπαν κάτι ενθαρρυντικό:

Αναγνώσαμε τις σχετικές παραπομπές σας με την δέουσα προσοχή και σας ευχαριστούμε για τις όποιες επισημάνσεις κάνατε.
Έχουμε ήδη ζητήσει από τον κατασκευαστή ενημέρωση και λίαν συντόμως πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και σχετική ανταπόκριση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς, έως ότου να έχουμε την απάντηση του κατασκευαστή, το μόνο που μπορούμε να σας παραθέσουμε είναι το link του επίσημου site.

Το προϊόν σας εφόσον παρουσιάζει δυσλειτουργία μπορείτε να το επιστρέψετε, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε το ελάττωμα και να προβούμε στην αντικατάσταση του μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.

Τέλεια! Το βάζω αμέσως! Από που είναι; Από την Lifeview;

Μπράβο γιουχου!! Τυχερός είμαι σημερα. Ειχα αφήσει μια παραγγελία χωρίς να την ακυρώσω από το eshop από τότε που είχε εξαντληθεί και είδα ότι σημερα ενώ παρέμεινε εξαντλημένο, αυτή προχώρησε και αύριο θα τον έχω. Θα περάσω και το f/w οπότε. Thanks για τα καλά νέα!
Sent from my Lumia 610 using Board Express

αφου ολοι λεγατε πως ειχε λυθει το θεμα με τη σειρα των καναλιων γιατι χαιρεστε τοσο για το νεο firmware? :P

Τους προλάβαμε! :D
http://dl.dropbox.com/u/16268379/Δέκτες DVB-T/firmwares/Lifeview/LV6TBOXHD v2/LV6TBOXHD_17-8-12.zip

Προστέθηκε η επιλογή PMT και δεν χάνεται η σειρά των καναλιών πια.

Εντάξει το PMT, αλλά τι γίνεται με τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά? Π.χ η διάρκεια της infobar παραμένει στα τρισάθλια επίπεδα των επίσημων firmware? Υπάρχει επιλογή για διαφάνεια όπως στο δωράκι? Αν όχι, δε βλέπω τον λόγο να το βάλει κανείς μιας που όπως φαίνεται με ενεργοποιημένο το LCN η σειρά έτσι κι αλλιώς δε χάνεται.

Θα το δώσω σε όσους σύστησα τον δέκτη και χάνανε τα κανάλια.

Προσωπικά όμως θα κρατήσω το δωράκι για τους μεγαλύτερους υπότιτλους.
Ακόμα και οι "μεγάλοι" μου φαίνονται εκνευριστικά μικροί και κάπως χαμηλά.

Υ.Γ. Το νέο φιρμ σταμάτησε να δείχνει υπότιτλους μετά από μερικά λεπτά σε τουλάχιστον ένα σίριαλ (UTF-8). Στο δωράκι φαίνονται σωστά. Το δωράκι έχει πρόβλημά αν είναι UTF-8 signature.

Υ.Γ.2.
Πάντως εφόσον η εταιρεία αποδείχτηκε συνεργάσιμη και ακούει την καταναλωτική της βάση, προτείνω να μαζέψουμε μερικά ακόμα αιτήματα (ουσιαστικά όμως, όχι ότι μας κατεβαίνει από το μυαλό ή εντελώς ανεφάρμοστα) και να τα προτείνουμε (ο Άγγελος δηλαδή ως συντονιστής) για την επόμενη αναβάθμιση.
Μαντέψτε ποια είναι η δικιά μου πρόταση: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ !!! (τουλάχιστον στο μεγάλο μέγεθος.
Ξέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα και πρέπει να ναι εύκολο. Μερικά bytes θα αλλάξουνε.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Πάντως εφόσον η εταιρεία αποδείχτηκε συνεργάσιμη και ακούει την καταναλωτική της βάση, προτείνω να μαζέψουμε μερικά ακόμα αιτήματα (ουσιαστικά όμως, όχι ότι μας κατεβαίνει από το μυαλό ή εντελώς ανεφάρμοστα) και να τα προτείνουμε (ο Άγγελος δηλαδή ως συντονιστής) για την επόμενη αναβάθμιση.

Δεν ειναι ασχημη ιδεα! Λιγα πραγματακια ακομα να προσεξουν και το μηχανημα θα πεταει...!

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

αφου ολοι λεγατε πως ειχε λυθει το θεμα με τη σειρα των καναλιων γιατι χαιρεστε τοσο για το νεο firmware? :P

Δεν ειχε λυθει ακριβως. Απλα "γιατροσοφια" δοκιμαζαμε... Αυτη ειναι η κανονικη και επισημη λυση