LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

εκεί την πάτησα κι εγώ με τις φωτογραφίες και μπερδεύτηκα
thanx guys

Τον βρήκα από εδώ
http://www.solidshop.gr/e-shop/prod...page-ask.tpl&product_id=10341&category_id=344 ....και μάλλον θα τον έχω το απόγευμα.

Τώρα από αναβάθμιση ποιά είναι η καλύτερη γιατί κι εκεί έχω ένα μικρό μπέρδεμα :) !

Καλύτερη αναβάθμιση ειναι...αυτή που περιμένουμε τις επόμενες μέρες :p

Απο τις υπάρχουσες, ρώτα το στρουμφάκι για πακέτο. Απο τη στιγμή που η Digea διόρθωσε το πρόβλημα που μπέρδευε τη σειρά των καναλιών, δεν βλέπω το λόγο να βάλεις κάτι άλλο.

λοιπόν, εκανα τους υπότιτλους utf8 without BOM. Τώρα τους δείχνει αλλά κινεζικα.

Δεν δοκιμάζεις και σε ANCI;
Και κάτι ακόμα: εμένα σε 1-2 ταινίες δεν μπορούσε να διαβάσει υπότιτλους στα ελληνικά και έβγαζε κάτι περίεργα σύμβολα μέχρι που έσβησα από τον φάκελο της ταινίας τους υπόλοιπους εξωτερικούς υπότιτλους (αγγλικά, γαλλικά κ.τ.λ.) και όλα τα περιττά αρχεία και άφησα στον φάκελο της ταινίας ΜΟΝΟ την ταινία και το αρχείο των υπότιτλων στα ελληνικά (εννοείται με το ίδιο όνομα με την ταινία). Στην χειρότερη δοκίμασε το και αυτό.

αυριο θα το δοκιμάσω αλλα για πες μου πως το έκανες;

Me to Notepad2.
Κάτω στην status bar φαίνεται και η κωδικοποίηση (UTF-8 signature). Διπλό κλικ, ανοίγει λίστα όπου το UTF-8 είναι ακριβώς από πάνω. Το επιλέγω. Save.

Να κάνω μια ερώτηση?
Υπάρχει διαφορα ανάμεσα σε αυτους τους δύο δέκτες?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702523
http://www.rainbowrefillpoint.gr/Product/2927/Instance/2938/Page/164/

Άτιμη φωτογραφία, με μπέρδεψε. :p
Όντως, ο δεύτερος είναι ο νέος Lifeview με τσιπ της ALi. Τον έχει και το e-shop σε χαμηλότερη τιμή.
Ναι. Άλλα αντ'άλλων. Πουλάνε τον ALI Lifeview και έχουν βάλει φωτογραφία του M-Star Lifeview.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μήπως έβαλες και το νέο firmware για τον v1;

Αν δεν κάνω λάθος,δοκίμασα το firmware για τον v1 (Ιουνίου)και δουλεψε κανονικά.Δοκίμασα και το firmware για LV6TBOXHD V2 απο το επισημο site του κατασκευαστη και το δεχτηκε και αυτο κανονικά.Εν τω μεταξύ,κοιταξα και το κουτι συσκευασιας,ειναι LV6TBOXHD v1 μάλλον.

Εξαντλημένο μου είπαν στο τηλέφωνο και διόρθωσαν και το site μετα από λίγο

ε οποιος προλαβει πρωτος....
πατηστε να ειδοποιηστε οταν γινει διαθεσιμος

ε οποιος προλαβει πρωτος....
πατηστε να ειδοποιηστε οταν γινει διαθεσιμος

Ναι καλά, κι εγω που έχω βάλει ειδοποίηση σώθηκα. :p
Τις τελευταίες 3 φορές ήρθε όταν είχε ήδη εξαντληθεί το νέο απόθεμα.

προφανως σε προλαβα γιατι καπως ετσι τον απεκτησα :P

Σε διάφορες χρονοεγγραφές που έχω κάνει μέσω EPG σε MEGA και ANT1, εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα πίξελ στην εικόνα και χάνεται ο συγχρονισμός ήχου. Είμαι με το δωράκι και η εγγραφή γίνεται σε στικάκι NTFS της corsair 32GB. Έχει παρουσιαστεί σε εγγραφή σε κάποιον άλλο;

Σε διάφορες χρονοεγγραφές που έχω κάνει μέσω EPG σε MEGA και ANT1, εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα πίξελ στην εικόνα και χάνεται ο συγχρονισμός ήχου. Είμαι με το δωράκι και η εγγραφή γίνεται σε στικάκι NTFS της corsair 32GB. Έχει παρουσιαστεί σε εγγραφή σε κάποιον άλλο;

Τέτοια προβλήματα είχα μόνο όταν έγραφα σε στικάκι που είναι αποδεδειγμένα προβληματικό και χαλάει αρχεία.

Δέχεται στικ 32 GB; Οι περισσότεροι δέκτες δεν δέχονται τόσο μεγάλα στικ.

Ναι το δέχεται φίλε μου. Συνεπώς να το πάω πίσω στο e-shop που το αγόρασα σαν προβληματικό αλλά πως θα τους το αποδείξω, μόνο λέγοντας τους δεν νομίζω να το δεχτούνε (έκανε και 30€). Τι με συμβουλεύεται για αντικατάσταση -αν κι εφόσον;

Ναι το δέχεται φίλε μου. Συνεπώς να το πάω πίσω στο e-shop που το αγόρασα σαν προβληματικό αλλά πως θα τους το αποδείξω, μόνο λέγοντας τους δεν νομίζω να το δεχτούνε (έκανε και 30 ). Τι με συμβουλεύεται για αντικατάσταση -αν κι εφόσον;
Ποιο στικάκι είναι ακριβώς? Γνωρίζεις τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης που έχει? Δοκίμασε και με ένα άλλο πιο γρήγορο στικάκι εγγραφή ή καλύτερα κάποιον μικρό εξωτερικό δίσκο (αν δεν έχεις εύκαιρο, δανείσου από κάποιον φίλο). Αν σε δίσκο ή σε γρήγορο στικάκι γράφει κανονικά τότε είναι αργό το στικάκι που ήδη έχεις.