LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπέρα σε όλους, κανένα μαγαζί που να πουλάει τον V2 έχετε εντοπίσει αυτή την στιγμή; Παντού τον βλέπω εξαντλημένο ή έχουν τον άλλον Α (ALi). Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Οι υπότιτλοι δεν παίζουν ρόλο, σε όσα MP4 έχω δει το πρόβλημα δεν είχα φορτώσει κανένα υπότιτλο. Απλά δεν το κάνει σε ΟΛΑ τα MP4.

Εντωμεταξύ τις τελευταίες 2 μέρες που έκανα κάτι τεστ με το τελευταίο firmware (ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα του) παρουσιάστηκε ένα θέμα με την απενεργοποίηση του δέκτη. Δηλαδή, όπως ξέρουμε, όταν πατάς να κλείσει, πέφτει μαύρο, μένει για 1-2 sec πράσινο το φωτάκι σε πρώτη φάση, και μετά φαίνεται να κλείνει εντελώς και κοκκινίζει και το φωτάκι. Τώρα κάποιες φορές κόλλαγε στη πρώτη φάση, δηλαδή πέφτει μαύρο αλλά δεν φαίνεται να κλείνει οριστικά και μένει και πράσινο το φωτάκι. Και μετά δεν ανοίγει κιόλας. Οπότε μόνη λύση ήταν το τράβηγμα πρίζας. Επέστρεψα τώρα στο δωράκι. Αν δεν είναι θέμα του τελευταίου firmware μάλλον κάτι άλλο πρόβλημα παίζει. Any ideas?

Εμένα όχι μόνο δεν έκλεινε αλλά έκανε και επανεκκίνηση ο δέκτης! Αφού γίναμε 2 ίσως κάτι παίζει με το firmware.
Εκτός αν έχει να κάνει με τις επιλογές στο standby mode, που δεν θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς...

Άκυρο!!! Αυτό μου το έκανε με το λογισμικό του Τ65!!!

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Εμενα μου παρουσιαζει μερικες φορες αλλο προβλημα. Ενω εχω την σταθμη του ηχου στο 5-6 οταν τον κλεινω, μερικες φορες οταν τον ανοιγω την επομενη η σταθμη βρισκεται στο 16! Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απλα το αναφερω...

Μόνο αυτό αλλάζει; 16 είναι η default ρύθμιση του δέκτη. Μήπως επαναφέρει και άλλες επιλογές;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μμμ, δεν εχω παρατηρήσει κατι αλλο... Οταν και αν το ξανακανει θα το τσεκαρω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μου είχε τύχει 3-4 φορές να γυρίζει μόνος του τη γλώσσα απο τα ελληνικά στα αγγλικά.

Το σιτε λειτουργει κανονικα σημερα
δοκιμασα το νεο επισημο firmware
πρωτες παρατηρήσεις

Ικανοποιητικό Μεγαλο μεγεθος υποτιτλων
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανεβασαν την σταθμη στην ενταση απο HDMI PCM

αλλα δεν προλαβα να ελέγξω

Κι όμως όχι!
Εμένα μου βγάζει "Internet Explorer cannot display this webpage" και συγχρόνως πετάγεται ο Avast! με κόκκινο και λέει ότι μπλοκάρησε κάποιο trojan με όνομα JS:Redirector-ZK [Trj]

Win 7x64, IE v9.0.8112.16421 64bit, Avast! v7.0.1466 (definitions version 120924-0).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Μου είχε τύχει 3-4 φορές να γυρίζει μόνος του τη γλώσσα απο τα ελληνικά στα αγγλικά.

3-4 φορες κιολας?? εγω 2 μηνες τωρα δεν παρατηρησα κατι τετοιο!!

το τελευταιο επίσημο firmware δεν μου παίζει κάποια αρχεια βίντεο που μου τα έπαιζε το το δωράκι του talos :(

Μετα δοκιμαζω και περναω το τελευταίο firmware 09-04-12 απο το site του πολωνου και τα αρχεια παιζουν μια χαρα +τις όποιες εξτρα λειτουργιες εχει :)

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Διαβάζω συνέχεια για "δώρο" ή "δωράκι". Τί είναι και σε ποιό #post το βρίσκω?

Προφανώς ο Πολωνός ακούει τα παράπονα των ιδιοκτητών και παραγγέλνει firmware απο την εταιρία η οποία δεν κάνει τον κόπο να τα ανεβάσει στο επίσημο site. Εδώ κυκλοφορεί νέο μοντέλο (το ΒΟΧ-Α) εδω και εβδομάδες αλλα στο site ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Με τα firmware θα ασχοληθούν;

Thanks.. Απλά είνα περίεργο..

Ενημερωτικά με το δωράκι πριν λίγο μου έχασε τη σειρά των καναλιών πάλι.

Γιατί το .0-6 έγινε .0-6.

Μια τελεία όλη η υπόθεση.

Ενημερωτικά με το δωράκι πριν λίγο μου έχασε τη σειρά των καναλιών πάλι.

Όσοι χρησιμοποιείτε firmware με επιλογή PMT Off είχατε πρόβλημα;

Αν το μόνο που άλλαξε ήταν η τελεία στο 06, τι να πω... Η Digea είναι εντελώς γελοία. Τι κάνουν εκεί πέρα; Βάζουν τα εγγόνια να παίζουν με τα κουμπάκια;

Με το τελευταίο του Πολωνού και PMT off, εκανε την αλλαγή .06. χωρις να αλλάξει η σειρά.....