Οι υπότιτλοι δεν παίζουν ρόλο, σε όσα MP4 έχω δει το πρόβλημα δεν είχα φορτώσει κανένα υπότιτλο. Απλά δεν το κάνει σε ΟΛΑ τα MP4.
Εντωμεταξύ τις τελευταίες 2 μέρες που έκανα κάτι τεστ με το τελευταίο firmware (ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα του) παρουσιάστηκε ένα θέμα με την απενεργοποίηση του δέκτη. Δηλαδή, όπως ξέρουμε, όταν πατάς να κλείσει, πέφτει μαύρο, μένει για 1-2 sec πράσινο το φωτάκι σε πρώτη φάση, και μετά φαίνεται να κλείνει εντελώς και κοκκινίζει και το φωτάκι. Τώρα κάποιες φορές κόλλαγε στη πρώτη φάση, δηλαδή πέφτει μαύρο αλλά δεν φαίνεται να κλείνει οριστικά και μένει και πράσινο το φωτάκι. Και μετά δεν ανοίγει κιόλας. Οπότε μόνη λύση ήταν το τράβηγμα πρίζας. Επέστρεψα τώρα στο δωράκι. Αν δεν είναι θέμα του τελευταίου firmware μάλλον κάτι άλλο πρόβλημα παίζει. Any ideas?
Το σιτε λειτουργει κανονικα σημερα
δοκιμασα το νεο επισημο firmware
πρωτες παρατηρήσεις
Ικανοποιητικό Μεγαλο μεγεθος υποτιτλων
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανεβασαν την σταθμη στην ενταση απο HDMI PCM
αλλα δεν προλαβα να ελέγξω
Μου είχε τύχει 3-4 φορές να γυρίζει μόνος του τη γλώσσα απο τα ελληνικά στα αγγλικά.
Προφανώς ο Πολωνός ακούει τα παράπονα των ιδιοκτητών και παραγγέλνει firmware απο την εταιρία η οποία δεν κάνει τον κόπο να τα ανεβάσει στο επίσημο site. Εδώ κυκλοφορεί νέο μοντέλο (το ΒΟΧ-Α) εδω και εβδομάδες αλλα στο site ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Με τα firmware θα ασχοληθούν;
Ενημερωτικά με το δωράκι πριν λίγο μου έχασε τη σειρά των καναλιών πάλι.
Ενημερωτικά με το δωράκι πριν λίγο μου έχασε τη σειρά των καναλιών πάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.