LifeView LV6TBOXHD

Μόλις ΚΑΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ο δέκτης. Στα καλά του καθουμένου, έπαψε να δείχνει εικόνα. Το λαμπάκι παραμένει πράσινο αλλά δεν δείχνει τίποτα. Έκανα όλα τα γνώστα κλείσε/άνοιξε βγάλε μπρίζα/άλλη τιβι/scart/hdmi. Με το που ανοίγει δείχνει το λογότυπο και μετά ένα στιγμιαίο πιξέλιασμα η εικόνα σβήνει.. (το λαμπάκι μένει πράσινο) Να δω που έβαλα αυτή την απόδειξη και να δω τι θα πουν στο eshop, γιατί αν αρχίσουν τα "μετά τις γιορτές" κλπ.. Δεν θα έχουν και για να δώσουν άλλο...

Μόλις ΚΑΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ο δέκτης. Στα καλά του καθουμένου, έπαψε να δείχνει εικόνα. Το λαμπάκι παραμένει πράσινο αλλά δεν δείχνει τίποτα. Έκανα όλα τα γνώστα κλείσε/άνοιξε βγάλε μπρίζα/άλλη τιβι/scart/hdmi. Με το που ανοίγει δείχνει το λογότυπο και μετά ένα στιγμιαίο πιξέλιασμα η εικόνα σβήνει.. (το λαμπάκι μένει πράσινο) Να δω που έβαλα αυτή την απόδειξη και να δω τι θα πουν στο eshop, γιατί αν αρχίσουν τα "μετά τις γιορτές" κλπ.. Δεν θα έχουν και για να δώσουν άλλο...
Δύσκολο να έχουν άλλο για να σου δώσουν. Και οι LV6TBOXHD Α1 ή Α2 μια χαρά δέκτες είναι, αν μπορείς να ξεπεράσεις το σοκ της μετάβασης στο user interface των ALi.

Και σε εμένα ο δέκτης που είχα αγοράσει τον Ιούλιο έκανε χθές ένα τσακ και αμέσως έβγαλε μια μυρωδιά.

Πριν ένα μήνα είχε χαλάσει και ο δέκτης μιας γνωστής μου.

Θα το πάω αύριο στο e-shop.

Απ' ότι βλέπω το e-shop έχει μόνο τον Α1. http://www.e-shop.gr/sort_search_rest.phtml?stuff=lifeview&tbl=PER http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702536 Διαβάζω προκαταβολικά το σχετικό νήμα, να ξέρουμε τι μας περιμένει (!) αν κι εφόσον πουν ότι θα μας δώσουν αυτόν. Κοιτάζω βασικά τις mediaplayer δυνατότητές του και το μέγεθος των υπότιτλων που με το δωράκι ήταν άριστοι. Για επισκευή μάλλον δεν το βλέπουμε, ε; Να πουν έχουμε πλακέτες ή περιμένουμε να μας φέρουν και θα το επισκευάσουμε. Και ποια να να η διαδικασία. Θα πουν δηλ. θα το δώσουμε στο τεχνικό τμήμα και σε 3-7 μέρες (!) θα σας ενημερώσουμε κλπ κλπ. Καλό 2013+

Σου είχε δώσει προειδοποιητικά σημάδια; Εμένα εδώ και δύο μήνες περίπου (όχι και πολύ καιρό αφότου τον αγόρασα δηλαδή, Άυγουστο τον πήρα) άρχισε να μην κλείνει όταν του λέω. Δηλαδή φαίνεται θεωρητικά πως σβήνει η εικόνα αλλά το φωτάκι μένει αναμμένο και από αυτή τη κατάσταση φεύγει μόνο αν τραβήξω τη πρίζα. Στο έκανε και σένα αυτό; Πολύ φοβάμαι πως δεν είναι καλό σύμπτωμα... Είναι ενδιαφέρον να δούμε και τι θα σου πουν και με τι θα στον αλλάξουν.

Κανένα προειδοποιητικό σημάδι. Όλα λειτουργούσαν καλά. Όπως έπαιζε σήμερα απλά η εικόνα εξαφανίστηκε.

Θα επανέρθω αργότερα. Απλώς να πω ότι η "εξυπηρέτηση" του e-shop είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Εγώ μια φορά δεν ξαναψωνίζω από κει..

Δύσκολο να έχουν άλλο για να σου δώσουν. Και οι LV6TBOXHD Α1 ή Α2 μια χαρά δέκτες είναι, αν μπορείς να ξεπεράσεις το σοκ της μετάβασης στο user interface των ALi.
Συμφωνώ και εγώ. Μία χαρά είναι και οι Α1 και Α2, αν και με κάποιες παιδικές ασθένειες λόγω νέου επεξεργαστή. Αλλά αν κάποιος έχει συνηθίσει στον BOXHD, υπάρχει και ο Manta:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809247
Υπάρχει (ή θα υπάρχει νέα παραλαβή) στο eshop, και είναι κλώνος του BOXHD. Έχει και το ίδιο τηλεκοντρόλ και μπορεί να δεχθεί τα λογισμικά των Lifeview BOXHD και Ferguson T65. Αν και ο LIfeview Α1 είναι ετοιμοπαράδοτος και ο Manta θέλει παραγγελία και 2-3 μέρες όπως λέει.

Χαιρετώ : έχω και γω τον δέκτη ,χωρίς να τον πολυχρησιμοποιώ.
Προχθές έγραψα κάτι σε stick (6 ώρες) αλλά γράφτηκαν μόνο 3 ! Ξέρω πως έχει να κάνει με fat32, ntfs, (εμένα το στικάκι είναι ένα 8GB σε format φατ32) . Υπάρχει κάποια λύση για να γράψει όλο το στικάκι? (και σε ntfs που το έβαλα πάλι 3 ώρες έγραψε)

Είναι λίγα τα 8gb (που είναι στην πραγματικότητα κάτι λιγότερο από 7,5gb) για να γράψεις έξι ώρες προγράμματος. Δεν επαρκεί η χωρητικότητα του stick.

Προχθές έγραψα κάτι σε stick (6 ώρες) αλλά γράφτηκαν μόνο 3 ! Ξέρω πως έχει να κάνει με fat32, ntfs, (εμένα το στικάκι είναι ένα 8GB σε format φατ32) . Υπάρχει κάποια λύση για να γράψει όλο το στικάκι? (και σε ntfs που το έβαλα πάλι 3 ώρες έγραψε)

Να υπολογίζεις γύρω στα 2GB ανα ώρα εγγραφής. Αν δεν είχε κάτι άλλο το στικ, μάλλον ο δέκτης δεν το γεμίζει όλο για να μην υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα.

Τελικά σήμερα επέστρεψα σε μαγαζί του e-shop το δέκτη που χάλασε. Είχα κρατήσει το κουτί του και την απόδειξη. Τον κράτησαν και μου έδωσαν ένα Δελτίο Παραλαβής.

Τελικά σήμερα επέστρεψα σε μαγαζί του e-shop το δέκτη που χάλασε. Είχα κρατήσει το κουτί του και την απόδειξη. Τον κράτησαν και μου έδωσαν ένα Δελτίο Παραλαβής.

Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο και ένα σημερινό ξεκαθάρισμα στο οποίο πέταξα επιτέλους κάποιες συσκευασίες που είχαν αρχίζει να μαζεύονται, για χρήση της εγγύησης/αντικατάστασης η απόδειξη αρκεί ή να τρέξω να μαζέψω και πάλι το κουτί του Box; :p

Βασικά είχα πάρει τηλέφωνο στο service του e-shop και μου είπαν να παραδώσω το δέκτη σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με την απόδειξη. Επειδή είχα κρατήσει και το κουτί το έβαλα μέσα μαζί με το τηλεκοντρόλ και το πήγα. Στο μαγαζί μου ζήτησαν την απόδειξη και σκάναραν απο το κουτί το bar code. Με ρώτησαν τι πρόβλημα παρουσίαζε ο δέκτης, το σημείωσαν και μου έδωσαν το αποδεικτικό.

Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο και ένα σημερινό ξεκαθάρισμα στο οποίο πέταξα επιτέλους κάποιες συσκευασίες που είχαν αρχίζει να μαζεύονται, για χρήση της εγγύησης/αντικατάστασης η απόδειξη αρκεί ή να τρέξω να μαζέψω και πάλι το κουτί του Box; :p

Εάν διαθέτεις χώρο για αποθήκευση, φύλαξέ τα, για όσο διάστημα είναι σε λειτουργία το μηχάνημα.
Εγώ, τουλάχιστον, ακολουθώ αυτή τη γραμμή και δεν το έχω μετανιώσει.

Έχει επιλογή αυτόματης απενεργοποίησης ο δέκτης; Το ίδιο είχα πάθει και εγώ με τον Lifeview BOXHDA1 που έχω. Σταμάταγε την εγγραφή στις 3 ώρες. Μετά από μία βδομάδα ψάξιμο βρήκα ότι ήταν ενεργή η επιλογή απενεργοποίησης του δέκτη. Και έκλεινε μετά από 3 ώρες μόνος του. Και σταμάταγε την εγγραφή στις 3 ώρες. Την απενεργοποίησα και έγραφε κανονικά μέχρι να γεμίσει το στικ. Μην νομίζεις βέβαια ότι έχει μεγάλη διαφορά. Όλοι οι δέκτες μου γράφουν από 3μιση ως 4 ώρες σε οχτάρι στικ, σε SD κανάλια.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Είναι λίγα τα 8gb (που είναι στην πραγματικότητα κάτι λιγότερο από 7,5gb) για να γράψεις έξι ώρες προγράμματος. Δεν επαρκεί η χωρητικότητα του stick.

Καμία σχέση..Το πρόβλημα ήταν αλλού. Στο sleep time που το είχα 3 ώρες και δεν το χα πάρει χαμπάρι. Τώρα γράφει κανονικά..

Edit: Όπως τα λέει ο φίλος tolias είναι..:guitarist:

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Το ξέρω φίλε μου πως ΔΕΝ γράφονται (με το συγκεκριμένο firmware και την συγκεκριμένη ανάλυση εννοώ)..αλλού ήταν το πρόβλημά μου. Το μηχάνημα ΕΚΛΕΙΝΕ χωρίς να έχειι γραφτεί όλο το στικάκι. Το βρήκα όμως τι έφταιγε οκ..

λοιπον παρατηρησα οτι τα καναλια τα χανει συνεχως (εννοω τη διαμορφωση της λιστας)
ξερω οτι η επιλογη που πρεπει να γινει ειναι "απενεργοποιηση LCN" μονο που δεν εχει τετοια επιλογη
ειναι δεκτης της μανας μου και δεν θυμαμε τις επιλογες..κατι για ONID λεει και κατι τετοια ..ποια ειναι η σωστη επιλογη ..για να μη τα κανει μανταρα καθε 3 και λιγο