LifeView LV6TBOXHD

λοιπον παρατηρησα οτι τα καναλια τα χανει συνεχως (εννοω τη διαμορφωση της λιστας)
ξερω οτι η επιλογη που πρεπει να γινει ειναι "απενεργοποιηση LCN" μονο που δεν εχει τετοια επιλογη
ειναι δεκτης της μανας μου και δεν θυμαμε τις επιλογες..κατι για ONID λεει και κατι τετοια ..ποια ειναι η σωστη επιλογη ..για να μη τα κανει μανταρα καθε 3 και λιγο
Εκτός από την απενεργοποίηση του LCN πρέπει να έχεις λογισμικό που να έχει την επιλογή για το αν θα είναι ενεργό ή όχι το PMT. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο γιατί αλλιώς χαλάει συνέχεια την σειρά των καναλιών. Αν δεν έχεις αναβαθμίσει ποτέ το λογισμικό του δέκτη είναι πιθανόν να έχει μία παλιότερη έκδοση που δεν περιελάμβανε ακόμα αυτή την επιλογή. Δεν υπήρχε στο αρχικό λογισμικό και προστέθηκε αργότερα ακριβώς γιατί υπήρχε πρόβλημα με συνεχή ανακάτεμα της σειράς των καναλιών.

Λοιπον, ο δεκτης εχει "δωρακι"
Επιλογες :
Ταξινομηση : (Δεν υπαρχει επιλογη τιποτα για εκτος/off) . Ονομα υπηρεσια,με id υπηρεσιας,με lcn, με ONID
Αριθμηση Καναλιων: Εκτος/Σε λειτουργια
Ποιος ειναι ο συνδυασμος που δε μου αλλαζει καθε 3 και λιγο τη σειρα των καλαλιων ?

Thanx

Last edited by a moderator:
Λοιπον , ο δεκτης εχει "δωρακι"
Επιλογες :
Ταξινομηση : (Δεν υπαρχει επιλογη τιποτα για εκτος/off) . Ονομα υπηρεσια,με id υπηρεσιας,με lcn, με ONID
Αριθμηση Καναλιων: Εκτος/Σε λειτουργια
Ποιος ειναι ο συνδυασμος που δε μου αλλαζει καθε 3 και λιγο τη σειρα των καλαλιων ?

Thanx

To δωράκι έχει τα θετικά του αλλα και ένα μεγάλο αρνητικό: δεν έχει ρύθμιση ΡΜΤ για να μην χάνεται η σειρά των καναλιών.
Πρέπει να βάλεις ένα πιο πρόσφατο λογισμικό.

Last edited by a moderator:
Αχμμμμμμμμμμμμμμ :/ ... i see
σε αυτη τη περιπτωση το καλυτερο δυνατο firmware ποιο θα ηταν ? αν και επειδη ειναι της μανας μου δε θελω και πολλα πολλα ..η σταθεροτητα με ενδιαφερει πιο πολυ απο ολα

Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής.Με τον συγκεκριμένο δέκτη δεν μπορώ να δω τα κανάλια ΑΡΤ.ΠΕΛΛΑ,ΧΤΒ και γενικά αυτού του μπουκέτου.Όταν δοκίμασα με τον Α1 δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει?Μένω Θεσσαλονίκη.

Σήμερα παρέλαβα νέο δέκτη σε αντικατάσταση αυτού που είχε χαλάσει.

Έχει περασμένη λίστα από την Ιταλική επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

Μερικές φωτογραφίες:

Photo_1.jpg

Photo_2.jpg

Photo_3.jpg

Photo_4.jpg

Photo_5.jpg

Έχω 3 BoxV2. Ο ένας τρέχει με το "δωράκι". Οι άλλοι με το τελευταίο fw.
Παρατηρώ ότι ο 1ος (με το δωράκι), δεν ανταποκρίνεται στα "κατω" πλήκτρα του Remote. Δεν μπορεί να κάνει Timeshift για παράδειγμα. έτσι είναι με το δωράκι?

Στο «δωράκι» το Timeshift γίνεται με το πλήκτρο παύσης, όπως σχεδόν σε όλους τους δέκτες.
Υπάρχουν και άλλες αλλαγές όπως:
V-Format --> Πράσινο πλήκτρο
Aspect --> Κίτρινο πλήκτρο
Repeat --> Πράσινο πλήκτρο
Goto --> Μπλε πλήκτρο

Σημερα πηρα και τον Α1 αλλα εχω και 3 αγορασμενους απο eshop πριν μερικους μηνες,
πως βλεπω ποια μοντελα ειναι ακριβως και βασκα ποσα μοντελα υπαρχουν με αυτο το ονομα?
Διαβαζω και για το δωρακι αλλα δεν σκαμπαζω.. να παει ο νους στο καλο?:operator:

Αγνόησε το δωράκι, είναι παρωχημένο πια.

Έλεγξε την ετικέτα στο κάτω μέρος των συσκευών σου, εκεί αναγράφεται το μοντέλο με ακρίβεια.
Αρχικά βγήκε το μοντέλο LV6TBOXHD με επεξεργαστή Mstar 7828, διαδεχόμενο το επιτυχημένο LV6TMPVR4.
Αργότερα έβγαλαν τον LV6TBOXHD v2, με το νεότερο Mstar 7818. Μόνο που το δυάρι δεν αναφερόταν πουθενά εκτός από κάποια σχετικά μικρά γράμματα της συσκευασίας.
Ακολούθησε ο LV6TBOXHD-A. Είχε επεξεργαστή ALi M3601 και ήταν άλλου κατασκευαστή (Panodic/Mico), ενώ φαίνεται ότι κυκλοφόρησε μόνο στην Ελλάδα.
Τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε ο LV6TBOXHDΑ1, με το ALi M3801 και είναι από τον κατασκευαστή του LV6TMPVR4 και των δύο BOXHD (GIEC).
O LV6TBOXHDA2 κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά, επίσης με ALi M3801, και είναι της Panodic. Κυκλοφόρησε αρχικά στην Ελλάδα και αργότερα και σε λίγες ακόμη χώρες.
Ο λόγος της ουσιαστικά ταυτόχρονης κυκλοφορίας των Α1 και Α2 είναι ότι δεν επαρκούσε η παροχή σε Α1 για να καλυφθεί η ζήτηση.

Συγχαρητήρια, και πάλι, για το απλό, μεστό και πλήρες σε πληροφορία κείμενο, με το οποίο μάς έδωσες τη σωστή και ξεκάθαρη εικόνα για τους πολλούς δέκτες που κυκλοφορούν με την ίδια περίπου ονομασία.