Όχι. Συνενώθηκε με το αμέσως επόμενο αναλυτικό μήνυμα του Άγγελου.απ' ότι βλέπω σβήστηκε και το μήνυμά του.
Φυσικά άλλο Mkv και άλλο MP4... Όμως αφού δείχνουν ενδιαφέρον, ας το αξιοποιήσουμε. Ζητώ από όποιον έχει διάθεση να βοηθήσει για άλλη μια νέα αναβάθμιση, να ανεβάσει λίγα ΜΡ4 αρχεία σε κάποια υπηρεσία όπως π.χ. Dropbox, Adrive, Copy, GDrive, SkyDrive ή όποια επιτρέπει ανέβασμα μεγάλων ενιαίων αρχείων.
Ας μη χάσουμε την ευκαιρία τώρα που φαίνονται να ασχολούνται.
Ναι αλλά είναι πολύ διαφορετικά. Το ένα 3.1ΜΒ το άλλο 4.1ΜΒ. Δεν μπορώ να το βάλω αν δεν ξέρω ποιο από τα 2.Παιδιά δεν ξέρω για τα 2 αρχεία. Όπως μου το έστειλαν το ανέβασα..
Α ωραία. Ας το δοκιμάσουμε τότε. Μέχρι να βρεθεί ο θαραλλέος που θα δοκιμάσει το άλλο αρχείο!!!Χρησιμοποίησα το usb_upgrade_all_flash και δούλεψε μια χαρά. Μάλιστα ενώ έκανε την αναβαθμιση κράτησε τις παλιές ρυθμίσεις, σειρά καναλιών ,γλώσσα κλπ. Τους υπότιτλους τους μεγάλωσε και ανέβασε, αλλα οριακά ,σε επίπεδο δωράκι. Επίσης αναγνωρίζει τους εξωτερικούς όταν υπάρχουν εσωτερικοί. Για mp4 δεν ξέρω γιατί τα κάνω mkv εξ αρχής. Άγγελε σε ευχαριστούμε πολύ..για πολλοστη φορα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.