Αυτο ειναι το προβλημα, ο δεκτης παιρνει την ώρα απο το τρεχον καναλι.Αυτό παρατήρησε και εγώ κάνοντας δοκιμές στον Ferguson T65. Άνοιξα πριν λίγο τον δέκτη σε κανάλι Παύλα-Μπάρα (πρώην ΕΡΤ) και ακόμα δείχνει 1-1-2000 03:03 (πέρασαν 3 λεπτά απο την στιγμή που άνοιξε). Σαν να μην έφτανε αυτό, οι άσχετοι στα τοπικά μεταδίδουν ώρα 04:03!! Τι να κάνει ο καημένος ο δέκτης;;
Αυτό που λες με την αλλαγή του καναλιού θυμάμαι οτι ισχύει, αρκεί να δώσει έγκαιρα την ώρα το κανάλι.
Για τον υπολογιστή μου έχω πάρει έναν αποκωδικοποιητή - στικάκι, ο οποίος έχει επιλογή να γράφει είτε ένα κανάλι είτε και τα τέσσερα της ίδιας συχνότητας μαζί (στο ίδιο αρχείο).Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά παρόλαυτα δείχνει μόνο 1 κανάλι.
Επίσης έχω ακόμα το δωράκι από 13/7 πέρυσι. Υπάρχει κάποιο καλύτερο firmware να περάσω?
Περίμενε το νέο firmware. Και καλύτερο (ελπίζω) θα είναι, αλλά και θα χρειαστούν έλεγχοι από όσο το δυνατόν περίσσότερους ώστε να δούμε αν χάλασαν τίποτα άλλο.Τέλος επειδή είδα στα τελευταία post κάνετε κάποια προσπάθεια θα ήθελα να μάθω άμα υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσα να βοηθήσω.
Αν έχει μόνο αυτές τις εισόδους ο ενισχυτής, το μόνο που μπορείς να συνδέσεις είναι η SCART του δέκτη με το audio in χρησιμοποιώντας κάτι τέτοιο. Μπορείς να στείλεις και την εικόνα με S-Video αλλα δεν αξίζει τον κόπο αν έχεις τώρα σύνδεση HDMI, θα χάσεις το HD.
Το καλώδιο που βρήκες δεν κάνει για την περίπτωση σου (να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να σκεφτώ που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο)
Περίμενε το νέο firmware. Και καλύτερο (ελπίζω) θα είναι, αλλά και θα χρειαστούν έλεγχοι από όσο το δυνατόν περίσσότερους ώστε να δούμε αν χάλασαν τίποτα άλλο.
Όταν κάνω εγγραφή από τηλεοπτικό πρόγραμμα το τελικό αποτέλεσμα είναι πολλά mts αρχεία, περίπου 500mb το κάθε ένα.Πάντα αυτό γίνεται ή υπάρχει τρόπος να παίρνω όλη την εγγραφή σε ένα αρχείο;
Και δεύτερη ερώτηση τώρα πως μπορώ να ενώσω όλα αυτά τα mts αρχειάκια ώστε να τα έχω όλα σε ένα.
Ευχαριστώ, βρήκα το thread.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.