LifeView LV6TBOXHD

Παιδιά, μια ερώτηση ίσως off-topic.
Ο δέκτης γράφει σε αρχεία mts. Με ποιό (δωρεάν) πρόγραμμα σε Windows, μπορώ να επεξεργαστώ τα mts αρχεία, ώστε να κόψω τις διαφημίσεις?
Ευχαριστώ

Καλημέρα και από εμένα. Σήμερα είπα να ασχοληθώ λίγο με τον αποκωδικοποιητή μας. Βλέπω το Update που κυκλοφορεί πολύ είναι το prime έτσι που είναι σαν converter. Αυτό διορθώνει τα προβλήματα με τα άκυρα σταματήματα στο mp4; Έχει παρουσίάσει κανένα πρόβλημα γιατί κάτι διάβασα ότι εμφάνισε πρόβλημα με ήχο από scart. Τέλος η διαδικασία για να το περάσω είναι όπως και με τα υπόλοιπα (Συστημα>Αναβαθμιση Λογισμικού>USB);

Ναι, η Crystal έχει πιο προηγμένο λογισμικό που διορθώνει το πρόβλημα των ΜΡ4.
Όπως το διάβασες, ήχος μόνο από HDMI. Κατά τ'άλλα, κανένα πρόβλημα με την χρήση του στον ΒΟΧ.

Φυσικά, πρέπει να έχεις τηλεχειριστήριο που να υποστηρίζει τον Prime-HD, καθώς άλλες εντολές χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία.

Μάλιστα οπότε δεν με καλύπτει..Υπάρχει κάποιο fw που να διορθώνει το πρόβλημα με τα mp4;

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Ναι, η Crystal έχει πιο προηγμένο λογισμικό που διορθώνει το πρόβλημα των ΜΡ4.
Όπως το διάβασες, ήχος μόνο από HDMI. Κατά τ'άλλα, κανένα πρόβλημα με την χρήση του στον ΒΟΧ.

Φυσικά, πρέπει να έχεις τηλεχειριστήριο που να υποστηρίζει τον Prime-HD, καθώς άλλες εντολές χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία.

Ο ΒΟΧ παίρνει ΚΑΙ το λογισμικό του prime;Γιατί είχα την εντύπωση πως έπαιρνε μόνο του micro.
Έχουν καμιά διαφορά τα δυο τους;

Όταν πρωτοβγήκε του Prime υστερούσε και η Crystal είπε ότι είναι διαφορετικά. Είχαν αναφερθεί από κάποιο μέλος ασυμβατότητες στις εγγραφές κάποια στιγμή και η Crystal είπε ότι το δούλευε. Πιστεύω ότι μάλλον υστερούσε λόγω νεότητας. Μόνο κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει του Micro μπορεί να μας πει.

Στην 3η σελίδα του θέματος του Prime έχω αναφέρει κάποιες παρατηρήσεις προς βελτίωση, αν κάποιος θέλει να τις κοιτάξει.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Μια ερώτηση σχετικά με τον αποκωδικοποιητή: υπάρχει περίπτωση να παίξει υπότιτλους ενσωματωμένους σε .mkv αρχείο; Δοκίμασα να βάλω σε ένα αρχείο υπότιτλους, αλλά μου τους δείχνει κινέζικους. Δοκίμασα δύο διαφορετικές κωδικοποιήσεις (ISO-8859-7 και ISO-8859-2) αλλά τίποτε.

Παιδια Χρονια Πολλα σε ολους. Καλα Χριστουγεννα!!!
Ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο update για τον δεκτη. Απο τα επισημα εννοω, οχι τα... δωρακια;

Το 8859-2 δε νομίζω να έχει ελληνικούς χαρακτήρες.

Το πιο εύκολο είναι να τους κάνεις Unicode ή UTF-8

To UTF-8 δούλεψε, ευχαριστώ. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να αναπροσαρμόσω και το μέγεθος των υποτίτλων; Χρησιμοποιώ το mkvmerge για την ενσωμάτωση.

Όχι, δεν γίνεται. Μπορείς να επιλέξεις μόνο τα 3 μεγέθη που έχει ήδη ο δέκτης στο μενού.

Μόνη λύση είναι να "κάψεις" τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα αλλά θέλει κωδικοποίηση του βίντεο απο την αρχή.

Καλημερα και χρονια πολλα. Εδω και κατι μερες δεν εχω καθολου ηχο.. εχει κανεις το ιδιο προβλημα..? εβαλα και μια ταινια στο στικακι παλι δεν εχω.. πως θα δω αν ειναι η τβ η το box..

Αν τον έχεις με scart, δες μήπως έφυγε το βύσμα απο τη θέση του.

Ρίξε και μια ματιά στην ένταση ήχου του δέκτη ή της τηλεόρασης, ποτέ δεν ξέρεις ποιο πλήκτρο μπορεί να πατήθηκε κατά λάθος. :)

Όχι, δεν γίνεται. Μπορείς να επιλέξεις μόνο τα 3 μεγέθη που έχει ήδη ο δέκτης στο μενού.

Μόνη λύση είναι να "κάψεις" τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα αλλά θέλει κωδικοποίηση του βίντεο απο την αρχή.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με .mp4 ή .mkv αρχεία;

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD

Παιδια Χρονια Πολλα σε ολους. Καλα Χριστουγεννα!!!
Ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευταιο update για τον δεκτη. Απο τα επισημα εννοω, οχι τα... δωρακια;
Το τελευταίο επίσημο: http://www.mediafire.com/download/664zpaq9bfp3f42/LV6_OSD-A_2013-06-13.rar

Αν τυχόν έχεις το TELE και χρησιμοποιείς HDMI, ίσως σου αρέσει περισσότερο με το λογισμικό του Micro-HD.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με .mp4 ή .mkv αρχεία;
Φαντάζομαι οτι τα περισσότερα προγράμματα μετατροπής βιντεο έχουν αυτή τη δυνατότητα. Εγώ χρησιμοποιώ Handbrake (κυρίως) ή Xvid4PSP.