Μου φαίνεται ότι έχουμε δίκιο και οι δύο. Ή καλύτερα έχεις δίκιο περισσότερο εσύ. Στην ψύχρα ο δέκτης φαίνεται να προτιμάει τους εσωτερικούς. Αλλά εγώ κάτι είχα κάνει πριν και έκανε τον δέκτη να προτιμήσει τους εξωτερικούς. Τις υπόλοιπες φορές προτίμησε τους εσωτερικούς. Έψαξα τι είχα κάνει, και βρήκα ότι πριν προβάλλω το αρχείο με τους διπλούς υπότιτλους, είχα προβάλλει άλλο αρχείο με εξωτερικούς υπότιτλους. Και είχα κάνει ρύθμιση υποτίτλων σε αυτό το αρχείο. Προβάλλοντας μετά το αρχείο με τους διπλούς υπότιτλους προτίμησε τους εξωτερικούς. Όταν χθες ξαναέβαλα το αρχείο προτίμησε τους εσωτερικούς. Ξαναπήγα στο μονό αρχείο, περίμενα να προβληθούν υπότιτλοι, σταμάτησα το μονό, πήγα στο διπλό και προτίμησε πάλι τους εσωτερικούς. Ξανά ξανά πήγα στο μονό, άνοιξα το παράθυρο ρύθμισης υποτίτλων, το έκλεισα, περίμενα μέχρι να προβληθούν υπότιτλοι, σταμάτησα, πήγα στο διπλό, και προτίμησε αυτήν την φορά τους εξωτερικούς. Δεν ξέρω αν είναι κόλπο ή έτυχε, αλλά αν πας σε ένα αρχείο που προβάλλει εξωτερικούς, ανοίξεις και κλείσεις το παράθυρο ρύθμισης, εμφανιστεί ένας υπότιτλος, και μετά πας σε διπλό αρχείο, προτιμάει τους εξωτερικούς. Ίσως με την φόρα της προσπάθειας ρύθμισης υποτίτλων από το προηγούμενο αρχείο να προτιμάει τους εξωτερικούς στο επόμενο. Γελοίο κόλπο αν ισχύει, και σίγουρα μπαίνει και αυτό στην λίστα, αλλά από το τίποτα...