αγαπητέ φιλε επειδή είμαι σε δύσκολη περιοχή ...πως κεντράρισες τι κεραία για σήμα γιατί με δεχτή του οτε κατά τύχη είδα εικόνα κούνησα λίγο κεραία και χάθηκε για πάντα..Στον δικό μου Α1 που όπως έχω ξανα-αναφέρει πιάνω από ανάκλαση με πολλές δυσκολίες έχω τα παρακάτω: στα κανάλια που πιάνω έχω ένταση σήματος 72% ως 77% και ποιότητα 90%. Πουθενά δεν έχω λιγότερο από 90%. Σε αυτά που δεν πιάνω πχ nickelodeon έχω ένταση 72% και ποιότητα 58%. Σταθερά, ούτε πάνω ούτε κάτω. Εκεί που δεν υπάρχει σήμα, έχω ένταση 38% και ποιότητα 10% αντίστοιχα.
Άθελα σου έκανες μία κίνηση που δεν τολμούσαμε εμείς να κάνουμε. Έβαλες λογισμικό από τον Lifeview A2 στον Lifeview A1. Οι δύο δέκτες είναι από διαφορετική κινεζική εταιρία. Ο Α1 είναι της Giec, ενώ ο Α2 της Panodic. Με τον παλιότερο επεξεργαστή ALI 3601 αυτό δεν γινόταν, και σήμαινε κόλλημα του δέκτη. Φαίνεται ότι με τους ALI 3801 αυτό δεν ισχύει, και μπορεί να μπει λογισμικό της μία εταιρίας σε δέκτη της άλλης εταιρίας. Ευχαριστούμε για το λάθος σου. Μπορεί να βοηθήσει σε εξεύρεση λογισμικών για δέκτες που χρειάζονται άλλο λογισμικό.Καλησπέρα παιδιά. Προγραμμάτισα τον Lifeview με την 1.08 αλλά στην επανεκκίνηση δεν λειτουργεί πια το τηλεκοντρόλ. Η οθόνη μένει κολλημένη στην επιλογή γλώσσας(Macedonian). Πολύ πιθανόν επειδή ήταν ο HDA1. Υπάρχει μήπως διαδικασία επαναφοράς? Στην ανάγκη και με την εσωτερική UART.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.