Kostas_Y
AVClub Fanatic
Η αρχική οθόνη εμφανίζεται πάντα όταν δεν έχουν συντονιστεί κανάλια. Η επίγεια Νόβα δεν εκπέμπει στην περιοχή σου για να συντονιστείς εκεί και να σταματήσει να βγαίνει;
Last edited by a moderator:
Ακριβώς.πως ακριβώς ονομάζεται ο φάκελος που αποθηκεύει τις εγγραφές; Μήπως ALIDVRS2;
Αν και δεν ξέρω τόσο καλά όσο εσύ τα της εικόνας, όντως είναι πιο σκοτεινή και έχει πιο έντονα χρώματα συγκρινόμενη με εκείνη του Edision Mini-Triton + HD.Δεύτερον, για κάποιον που έχει τον Α2 και τον Α1 ή άλλον ALI, έχει ο Α2 την ίδια εικόνα όπως οι περισσότεροι ALI; Δηλαδή πιο σκοτεινή και με πιο έντονα χρώματα από ότι δέκτες άλλων επεξεργαστών πχ M-Star;
Θυμάσαι σωστά.Επίσης ελπίζω να θυμάμαι καλά ότι ο Serafeim είχε πει ότι δεν συγκρούονται τα τηλεκοντρόλ των Α1 και Α2.
Ωραία, ευχαριστώ. Είναι όπως τα υπολόγιζα. Λίγο ο κοινός φάκελλος εγγραφής με ενοχλεί, αλλά το κουμαντάρω. Έφυγε η παραγγελία...Ακριβώς.
Αν και δεν ξέρω τόσο καλά όσο εσύ τα της εικόνας, όντως είναι πιο σκοτεινή και έχει πιο έντονα χρώματα συγκρινόμενη με εκείνη του Edision Mini-Triton + HD.
Θυμάσαι σωστά.
Στο μενου εχει στην επιλογη λειτουργια αναβαθμισης 3 επιλογες.1)all code,2)radioback3)maincode.Τα δυο πρωτα ειναι ανενενεργα(δε βρισκει το αρχειο.ΤΟ τριτο το βρισκει αλλα μολις παω να κανω αναβαθμιση μου γραφει"Η αναβαθμιση των δεδομενων ειναι ογκωδη.Απετυχε" και δε γινεται τιποτα.Τι κανω λαθος?
Ο ReDi 200 είναι αρκετά παλιό μοντέλο και χρησιμοποιεί τσιπ προηγούμενης γενιάς, υποθέτω το ALi3602. Δεν γνωρίζω την ποιότητα εικόνας που βγάζει και δεν μπορώ να τον συγκρίνω σε αυτό τον τομέα με τον Α2. Με τον Α2 όμως, εκτός απο την καλή ποιότητα εικόνας θα πάρεις και ένα αρκετά καλό media player. Στον χειρισμό δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Τα μενού είναι σχεδόν ίδια.
Για τις συνδέσεις, δυστυχώς φθίνουν με κάθε γενιά δεκτών. Οι περισσότεροι "συνομήλικοι" με τον ReDi 200 είχαν εξόδους component, χρήσιμες για σύνδεση με προβολείς. Αν δεν έχεις εξειδικευμένα μηχανήματα μάλλον δεν θα σου λείψουν. Όλες σχεδόν οι τηλεοράσεις έχουν τουλάχιστον scart οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα σύνδεσης.
Αναβάθμιση ακόμα δεν έχουμε δει αλλα ο δέκτης δεν έχει σοβαρά προβλήματα που απαιτούν οπωσδήποτε λύση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.