Κάθε έκδοση έχει συμβατότητα με παλιότερη έκδοση. Δηλαδή υπάρχει συμβατότητα προς τα κάτω. Αν βάλεις καλώδιο HDMI 1.4 σε θύρα HDMI 1.3 τότε το καλώδιο θα δουλεύει σαν καλώδιο HDMI 1.3.Απ' ότι διάβασα λίγο στις προδιαγραφές του μηχανήματος συνδέεται μέσω HDMI 1.3. Εάν πάρω καλώδιο HDMI 1.4 θα υπάρξει πρόβλημα; Επίσης είδα ότι υπάρχει και καλώδιο έκδοσης 1.3b. Αυτό είναι συμβατό με τον αποκωδικοποιητή;
Κατά πάσα πιθανότητα προσπαθείς να δεις τις φωτογραφίες και τα mp3 ενώ είσαι σε άλλη κατηγορία. Για παράδειγμα στην κατηγορία Βίντεο. Κάθε τύπος αρχείου φαίνεται μόνο αν είσαι στην κατηγορία που ανήκει. Φωτογραφίες φαίνονται μόνο αν είσαι στην κατηγορία Φωτογραφίες, και mp3 στην κατηγορία μουσική. Εμένα μου έχει ανοίξει ότι φωτογραφία έχω δοκιμάσει και παίζει κανονικά τα mp3 μου.Ευχαριστώ. Απογοητεύθηκα με το μηχάνημα. Έβαλα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Φωτογραφίες δεν ανοίγει (jpeg κατάληξη έχουν). Από βίντεο αναγνώρισε μόνο 3. Δύο με κατάληξη .avi και ένα.mpeg. Σε ένα με κατάληξη .mkv παίζει εικόνα αλλά όχι ήχο...έβγαλε μήνυμα ότι δεν τον υποστηρίζει. Επίσης δεν παίζει mp3. Ενώ βλέπει τους φακέλους, όταν προσπαθώ να μπω μέσα στους φακέλους δεν βλέπει τα τραγούδια που είναι μέσα σε αυτούς.
Τζάμπα τα λεφτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.