Δωράκι υπήρχε για τον BOXHD. Ο BOXHD είχε M-Star 7818, ενώ ο Α1 και ο Α2 έχουν ALI 3801. Διαφορετικοί επεξεργαστές, που κάνουν τους δέκτες να διαφέρουν αρκετά. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει η αλλαγή. Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις στον δέκτη για να ξέρω τι σου αρέσει. Πάντως το δωράκι δεν ταιριάζει.χθες μου έσκασε ο γαμάτος lv6tboxhd που είχα. (κυριολεκτικά έσκασε, ΜΠΟΥΜ, και μύρισε καπνός).
τον πήγα e-shop, μου είπε για αντικατάσταση αύριο ή μεθαύριο, με τον καινούργιο όμως.
επειδή έχω χάσει...επαφή, τι λέει το τελευταίο μοντέλο που δίνει το e-shop?
Τρία πράγματα με ενδιαφέρουν.
1) Μέγεθος υποτίτλων (πριν, ή μετά από οποοιοδήποτε...δώρο)
2) να παίζει όλα τα αρχεία (mkv, avi, mp4)
3) να παίζει εξωτ.υποτιτλους ελληνικούς....
Παιδιά, αυτό τον αποκωδικοποιητή από ότι κατάλαβα δίνει τώρα το eshop ε?
Σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω (για τη μάνα μου) καθαρά σαν media player.
o lv6tboxhd, μετά το update, είχε ΜΕΓΑΛΟΥΣ υπότιτλους, επαιζε τα παντα (mkv, mp4, avi).
Αυτός, από μέγεθος υποτίτλων τι λέει?
παίζει καποιο update, custom ή όχι, για τους υπότιτλους και τα αρχεία?
αυτό εδώ είναι το τελευταίο update που έχει βάλει ο αγγελος?
https://dl.dropboxusercontent.com/u...OXHDA2/J1300170_MC6379_LV6TBOXHDA2_V1.0.6.rar
Διόρθωσα το αρχικό μήνυμά σου γράφοντας το ακριβές μοντέλο του δέκτη (για να αποφεύγονται τα μπερδέματα).τότε, αυτόν είχα, σόρρυ.!!!!!!
λάθος γράψε!!!
Αν οι εγγραφές έχουν την ίδια ημερομηνία με την εγγραφή που κάνεις εσύ, δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Μήπως το στικάκι είναι αργό και ο δέκτης σταματάει την εγγραφή για λίγο;Πολλά μικρά κομμάτια από 300 Mb τις πιο πολλές φορές και μια φορά είχε και ένα στο 1,5 Gb περίπου.
αυτό το κιτρινομάγαζο...
μου λένε,σε μια εργάσιμη, θα έχετε αντικατασταση.
ήμαστε στην 3η, και μου λένε "θα επικοινωνήσουμε με τον προμηθευτή προκειμένου να επιβεβαιώσει αν υπάρχει το μοντέλο ή όχι".
Απλά, αυτό που δεν ξέρω, είναι αν μπορώ να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μου κόψουν πιστωτικό αξιακό, και να αγοράσω ότι θέλω.....
Αύριο περιμένουν νέα κομμάτια. Μήπως τελικά όμως θέλουν να σου δώσουν τον Α1;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.