Όντως δεν είναι ενεργοποιημένη κάποια εγγραφή. Και δεν βλέπω κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις, εκτός ίσως από την ρύθμιση του timeshift. Αυτό που γράφει: χρονική διάρκεια. Δοκίμασε το μήπως αλλάξει το πράγμα. Αλλιώς, δεν είναι λογικό αυτό κάνει. Είναι θέμα λογισμικού, όχι κάποιο θέμα hardware δηλαδή, ώστε να έπεσες σε προβληματικό κομμάτι. Αλλά και εμείς έχουμε το ίδιο λογισμικό, και δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Αν δεν φτιάξει με την ρύθμιση για το timeshift, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην έχει εγκατασταθεί σωστά το λογισμικό.
Το βασικότερο είναι η λειτουργία να επιλέγεις αν θα συνεχίσει την αναπαραγωγή από το σημείο που είχε σταματήσει. Δουλεύει και στις εγγραφές και στα αρχεία βίντεο. Κρίμα που δεν δουλεύει αφού κλείσει ο δέκτης (όπως πχ έκανε κάποτε ο παλιός μου M-Star 7828 που συνέχισε αρχείο από το σημείο που είχε σταματήσει ενώ στο μεταξύ τον είχα βγάλει από την μπρίζα και τον είχα βάλει για μερικές βδομάδες στο κουτί του). Αλλά ακόμα και έτσι όπως δουλεύει, κάτι είναι και αυτό. Μόνο που όταν σταμάτησα προβολή εγγραφής για να ξεκινήσω άλλη εγγραφή, όταν πήγα πάλι στην παλιά εγγραφή να συνεχίσω την προβολή δεν υπήρχε η επιλογή να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει, και αναγκάστηκα να ξαναρχίσω και να πάω μόνος μου στο σημείο που είχα σταματήσει. Αλλά όπως είπα γίνεται όταν υπάρχει ταυτόχρονα εγγραφή και προβολή.
Το δοκίμασα δεύτερη φορά. Και αυτή την φορά μου έβγαλε κανονικά παράθυρο για να συνεχίσω την παλιά εγγραφή από το σημείο που είχα σταματήσει!!!!
Δεν ξέρω τι γίνεται.
Ακόμα δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τον media player...
Βρήκα γιατί έχει αυτήν την διαφορά. Εξαρτάται από τον τρόπο που θα ξεκινήσεις την προβολή της παλιάς εγγραφής.
Την ώρα που κάνει εγγραφή μπορείς να προβάλλεις μία παλιότερη εγγραφή. Μπορείς επίσης να προβάλλεις και την εγγραφή που κάνεις εκείνη την ώρα, αλλά τώρα μιλάω για παλιά εγγραφή, όπου εμφανίστηκε το πρόβλημα που προανέφερα.
Υπάρχουν δύο τρόποι να προβάλλεις μία παλιότερη εγγραφή την ώρα που γράφει μία άλλη.
Ο πρώτος είναι με το κουμπί Info. Με ένα πάτημα βγάζει την μπάρα πληροφοριών όπου φαίνεται η πρόοδος εγγραφής του αρχείου που γράφει. Με δεύτερο πάτημα βγαίνει λίστα με όλες τις εγγραφές που υπάρχουν στο αποθηκευτικό μέσο. Μπορείς να διαλέξεις και να προβάλλεις όποια θέλεις, την στιγμή που γίνεται άλλη εγγραφή. Αυτός είναι ο "κακός" τρόπος. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσει η προβολή από το σημείο που είχες σταματήσει. Όταν την σταματήσεις πρέπει να ξαναρχίσεις από την αρχή. Επίσης δεν δουλεύει και το κουμπί Pause.
Ο δεύτερος τρόπος είναι να πατήσεις το κουμπί που σε πάει στον media player. Την στιγμή που γράφει. Πας στην καρτέλα με τις εγγραφές, βρίσκεις την παλιότερη εγγραφή που θέλεις, και την προβάλεις. Με αυτόν τον τρόπο η ίδια παλιά εγγραφή αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Μπορείς να σταματήσεις την προβολή, και να την συνεχίσεις αργότερα από το σημείο που είχες σταματήσει. Επίσης δουλεύει κανονικά και το κουμπί Pause.
Προφανώς τις δύο φορές δεν είχα κάνει την προβολή με τον ίδιο τρόπο, γιαυτό και είχα δει το διαφορετικό αποτέλεσμα που με μπέρδεψε.
Ακόμα δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τον media player...