Θέλω να φτιάξω ένα πολυχρηστικό έπιπλο (βιβλιοθήκη, rack, γραφείο…) και θα ήθελα την γνώμη σας για ξύλα. MDF επενδυμένο, υπάρχει με διάφορους καπλαμάδες; Σε τι πάχη; Γνωρίζει κανείς τιμές; Υπάρχει ξυλεία επιπλοποιείας για «φτιαχτό μόνος σου»;
Παναγιώτης Ψαρράς said:Ευχαριστώ.
Μήπως εκτός από κερασιά υπάρχουν και άλλα;
πανκροκ said:μα καλα περιμενεις απο καταστηματα να στοκαρουν ξυλεια για ολα τα γουστα?
πρεπει να ψαξεις πολλα, η αν πας σε αποθηκη και να αγορασεις ολοκληρο φυλλο
Ενα φυλλο δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικα μεγαλο για ενα ολοκληρο επιπλο σαν αυτο που περιγραφει. Ασε που μπορει και να συμφερει να παρει κανεις το φυλλο ολοκληρο και να του μεινουν τα ρεταλια απο το να πει και να αγορασει ετοιμα κομμενα κομματια ξυλου.Θέλω να φτιάξω ένα πολυχρηστικό έπιπλο (βιβλιοθήκη, rack, γραφείο…)
Geonx, αν εννοεις την δικη μου σχεση με το αθλημα ειναι οτι τα τελευταια χρονια συνεχως κατι χρειαζομαι για το σπιτι (ντουλαπες, κουζινα, επιπλα για την TV κλπ) και επειδη τα ετοιμα επιπλα δεν ποτε δεν καλυπτουν τις αναγκες μου τρεχω συνεχως σε μαραγκους και λουστραδορους... λουστράρισμα όπως είπε ο Φίλιππος (δε μπορεί πρέπει να έχεις σχέση με το άθλημα ) η απόχρωση μπορεί να έρθει όπου εσύ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.