Αυτός ο ενισχυτής ήταν DIY?
Τα 704 τα έχω στο μυαλό μου, αλλά θέλω πρωτα να ξεκαθαρίσω τι ακούω και πως...
Να ξαναευχαριστήσω για το ενδιαφέρον!
Κορυφαίο βγαίνει το νέο Άρτεμις, δεν ξέρω καν αν έχει προλάβει να βγει στην αγορά, αν λέγεται V3 ή πώς αλλιώς, στα 2000 ευρώ, με βαθμολογία 4,7. Φαίνεται πολύ ισορροπημένο ηχείο με μεγάλο και μεστό ήχο. Είναι επίσης εύκολο φορτίο.
Sorry δε το ειχα διαβάσει
Χωρίς να θέλω να ερθω σε αντιπαράθεση μαζί σας
και εχοντας μεγαλώσει με Audio Spectrum
πως βγάζετε το συμπέρασμα οτι ειναι ισορροπημένο με >10dB βυθισμα και πως ειναι ευκολο φορτίο με αν δεν κάνω λάθος κάτω από 4 Ωμ κατώτερη αντισταση?
Ε όχι τώρα να συγκρίνουμε τα Artemis με τα Harbeth...
Ψυχραιμία
Τ' άλλο πάλι...Το έγραψε ο "ΗΧΟΣ"...
Ακούστε τα πρώτα οι ίδιοι...Ο "ΗΧΟΣ" έχει πολύ παλιό "αίσθημα" με τα AS.Φλογερό...
Προφανώς δεν λαμβάνουμε υπόψη τα σχόλια και τις βαθμολογίες του Ηχου
αν τις λαμβαναμε υπόψη πρέπει ολοι οι κατασκευαστες ηχείο να σταματησουν τις εργασίες τους, να σηκώσουν τα χερια ψηλά και να υποκλιθουν στην μεγαλοπρεπεια τις θεας του κυνηγιού.
Χωρίς να θελω να υποτιμήσω τις ικανότητες του κύριου Πετροπουλου μιλάω καθαρά για τα σχόλια και το 4.7
Οταν βάλεις ενα καλό τελικό που κατεβαινει 2 Ωμ με επάρκεια τροφοδοσίας και ακούσεις την Αρτεμις....τα ξαναλέμε
Αν το εχεις κάνει δεν θα μιλαγες για τον ροτελακο
και εγω εχω παιξει τα Μ40 της Harberth με AV και επαιζαν μια χαρά και σε μεγαλες εντασεις....αλλά προς θεου δεν το ξαναματακάνω
Δεν είμαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος.Ωστόσο άν με βάλεις να συναγωνιστώ με καπνιστές 60αρηδες θα τους σκίσω.:BDGBDGB53:
Πρωταθλητής θα βγώ κι υπεράνθρωπος...
Στα λεφτά των Artemis υπάρχουν καλές σειρές των π.χ Proac,Spendor, Sonus Faber,Xavian,Focal, Chario,Neat,Triangle,Psb,Audio Physic,PMC,ATC, Sonics, Monitor Audio...έχετε δεί καμιά σύγκριση ποτέ μαζί τους;
Ολο με κάτι...αουτσάϊντερ τα συγκρίνουν ή κατά μόνας...Στην τελική ούτε σε ήχο ξεχωρίζουν,ούτε φθηνά είναι.
Γενικά δεν μου αρέσει η καλιέργεια ανύπαρκτων μύθων-άς είναι κι ελληνικοί...
Αυτό που ξέρω βασικά, είναι ότι δυο φίλοι τουλάχιστον τα παίδευαν χρόνια τα Άρτεμις, αλλά φευ... και οι δυο ανακουφίστηκαν που τα άλλαξαν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.