gas gas
Senior Member
Αν πάντως διαθέτεις μετρητά είναι μια καλή περίοδος αυτή (και η επόμενη που θα ακολουθήσει) για αγορά μεταχειρισμένου. Με λίγη υπομονή σύντομα θα μπορείς να αγοράσεις εξαιρετικό προϊόν σε τιμή χώμα. Μη βιαστείς.
Προσωπικά από τα ηχεία με bass reflex, εκεί που άλλοι ακούν μπάσο εγώ ακούω βουητό... Συνηθισμένο φαινόμενο μιας και ακόμη και σε μηχανουργείο να ζεις κάποια στιγμή σταματάει να σε ενοχλεί ο θόρυβός του... :BDGBGDB55:
Τα καινουργια spendor δεν εχουν τη μαγεια της classic σειρας,...ουτε και την ασχημια τους ομως.
Τα Proac ειναι πραγματικα, πολυ καλα ηχεια.Δεν θυμαμαι που ειχα διαβασει οτι τα διδρομα μοντελα τους, ειναι οι καλυτερες διδρομες σχεδιασεις που υπαρχουν.
Αυτό δεν νομίζω να το παίζει ούτως ή άλλος ηχείο της κατηγορίας του...
Για να μην πω και διπλάσιας τιμής
Προσωπικά από τα ηχεία με bass reflex, εκεί που άλλοι ακούν μπάσο εγώ ακούω βουητό... Συνηθισμένο φαινόμενο μιας και ακόμη και σε μηχανουργείο να ζεις κάποια στιγμή σταματάει να σε ενοχλεί ο θόρυβός του... :BDGBGDB55:
Άκουσα τα Pro Ac studio 140 & D18.
Και στα δύο η σκηνηκή παρουσία ήταν εξαιρετική.
Το Sudio 140 για τα λεφτά του είναι σπουδαίο ηχείο!
Το D18 είχε εξαιρετική ανάλυση και έλεγχο, Σωστό μπάσο και απόλυτα ελεγχόμενο.
Στο 140 το μπάσο ηταν φοβερό, αλλά δεν είχε τον έλεγχο το D18.
Μετά απο αυτό νομίζω πως θα πρέπει να αποφασίσω μεταξύ D18 & SCM40.
Μένει μια ακρόαση των SCM40 σε οικιακό περιβάλλον (τώρα που ωρίμασε και η δική μου άποψη) για την τελική απόφαση.
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.
Αλλά χρήματα αυτό το ηχείο...Μην συγκρίνεις τόσο ανόμοια πράγματα...Επίσης τέτοια ηχεία θέλουν κι άλλα συνοδά...
Αυτο ειναι το μικροτερο μοντελο της EW.
Δεν εχει τυχει να το ακουσω, αλλα εχοντας ακουσει, τα δυο μεγαλυτερα Isabel και Fontaine, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι τα Dianne εχουν περισσοτερο χαμηλο απο τα Proac και τα Atc.(Kαμμια αιχμη για τον φιλο Jacob, απλα απορια εκφραζω.)
Περα απ αυτο ομως, νομιζω οτι οι δυο εγγλεζικες μαρκες, προσφερουν γενικα καλυτερο ηχο απο τον Αμερικανο.
...κι οδήγησης
Γιατί αυτό λείπει...
(...)
Τέλος δεν είναι δυνατόν να δοκιμάζεις ηχεία του 1500 ευρό με σύστημα "αναφοράς" του περιοδικού των ~30000 και στο τεράστιο χώρο του περιοδικού...
(...)
(...)
Είναι προφανές,ότι το Toy του παραδείγματος,καμία σχέση δεν θα έχει σε ηχητική απόδοση στους δύό χώρους.Αυτό,αλλά και το κάθε ηχείο είναι φτιαγμένο για συγκεκριμένων διαστάσεων χώρο κι ακόμα-ακόμα ομοειδές/συναφές σύστημα...
Τα φυσικά μεγέθη ενός ηχείου δεν επιβάλλουν διαστάσεις χώρου, αλλά απόσταση ακρόασης.
Συμφωνώ απόλυτα.!!
:grandpa:hyperilix
Τα φυσικά μεγέθη ενός ηχείου δεν επιβάλλουν διαστάσεις χώρου, αλλά απόσταση ακρόασης.
Συμφωνώ απόλυτα.!!
:grandpa:hyperilix
Δηλαδή για να καταλάβω...
Αν τοποθετήσουμε ένα μεγάλο ηχείο(π.χ Focal Grande Utopia) με τρίγωνο ακρόασης 3-3,5 μέτρων σ' ένα δωμάτιο περίπου 15 τετραγωνικών είμαστε εντάξει;Θα πάιξει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.