KAI τα cd πετώ και τα βινύλια παραχωρώ
και τον σκληρό τον δίσκο προσκυνώ
αλλά ακόμα δεν μιλώ
welcome to the real digital !!
δεν είναι μέλλον είναι παρόν
....Μιά παρατήρηση: Ο συμπαθής και ευγενής Σκώτος τεχνικός, στην όλη του παρουσίαση, όπου χρειάστηκε ανέφερε τον όρο hifi και μάλιστα αρκετές φορές.
Ούτε μία φορά ανέφερε τον όρο hiend που φαινόταν να αγνοεί (ή να περιφρονεί ?), ενώ όταν αναφέρθηκε στο Linn akurate cd το ανέφερε ώς το καλύτερο του πλανήτη (κατά τη γνώμη του και της Linn) χωρίς και πάλι να χρησιμοποιήσει εξτρέμ ορολογίες.
και ατυτόχρονα επιστροφή στο παρελθόν . Η ακρόαση μέσω υπολογιστή , DS , ή οτιδήποτε άλλο , είναι αποσπασματική υπό την έννοια ότι ακούς τραγούδια και όχι ολοκληρωμένα έργα , πετάγεσαι από το ένα στο άλλο και τελικά μας πάει πίσω στην εποχή του 45αριού , στο τρίλεπτο σινγκλάκι . Για άλλη μιά φορά επαληθεύεται ο Καστοριάδης που θεωρεί την πρόοδο του ανθρώπινου γένους εργαλειακή . Περαστικά .
και ατυτόχρονα επιστροφή στο παρελθόν . Η ακρόαση μέσω υπολογιστή , DS , ή οτιδήποτε άλλο , είναι αποσπασματική υπό την έννοια ότι ακούς τραγούδια και όχι ολοκληρωμένα έργα , πετάγεσαι από το ένα στο άλλο και τελικά μας πάει πίσω στην εποχή του 45αριού , στο τρίλεπτο σινγκλάκι . Για άλλη μιά φορά επαληθεύεται ο Καστοριάδης που θεωρεί την πρόοδο του ανθρώπινου γένους εργαλειακή . Περαστικά .
ΛΟΛ
Δεν ξέρω τι κάνουν τα πιτσιρίκια με τα Mp3 players … φαντάζομαι ότι κάναμε και εμείς με τις κασέτες με τις συλλογές στα walkman.
Αλλά το flac-dac ή όπως θέτε πείτε το, δεν προορίζεται αποκλειστικά ή μόνον για αποσπασματικές ακροάσεις. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως ακούγοντας ολόκληρα άλμπουμ.
Τα χρήματά του δεν είναι πολλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα DAC με ιδιαίτερες δυνατότητες, και ξέρουμε πολλά DAC ακριβότερά του...
Εάν μου πείς σε ποιά τερτίπια αναφέρεσαι θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε το θέμα..... Είναι γνωστά και τα τερτύπια της Linn.....
Πάντως άποψή μου είναι ότι αν το klimax είχε 3.000 θα πουλούσε σαν τρελό, γιατί ποιός θα έφτιαχνε υπολογιστή για audio;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.