Linn Sondek LP12 Upgrades and Tweaking

Re: LINN SONDEK

Φίλε Δημήτρη, δεν ξέρω γιατί το έχεις πάρει τόσο πατριωτικά... καλοάκουστο να το χαίρεσαι... όποιος κατάλαβε κατάλαβε...-bye-

Υγ. Φτιάξε λίγο καλύτερα την ανάρτηση που έχει περιστροφή, αυτό έχει περισσότερη επίπτωση στον ήχο παρά οτιδήποτε άλλο...

Last edited:
LINN SONDEK.

Γειά σας,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιον αντιπρόσωπο που αναλαμβάνει το service του εν λόγω πικάπ καθώς και της αναβαθμήσεις του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: LINN SONDEK.

Αγαπητέ Promitheas, τα προϊόντα Linn δεν αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα αυτή την στιγμή απ'όσο γνωρίζω, αν έχει αλλάξει κάτι περιμένουμε πληροφορίες από όποιον γνωρίζει.

Πήρες τελικά Sondek? τι ακριβώς έχει που θέλει service, και για ποιες αναβαθμίσεις ενδιαφέρεσαι?

ΥΓ. Παρακαλώ να μην ανοίγεις συνέχεια νήματα για το Sondek.

Last edited:
Το sondek το έχω εδώ και αρκετό καιρό,από service τα κλασσικά αλαγή πηγαδιού,ελλατήρια.Από αναβαθμίσεις αναφέρομαι σε τροφοδοτικό hercules ή lingo,tramboline,ίσως και αλαγή plinth.Έχω μια απωρία δεν ξέρω αν η τηλεοπτική σαραβέλος ασχολείται ακόμη με την επισκευή του θα το ψάξω.
Όσω για το τελευταίο δεν το κατάλαβα,έχω να γράψω αρκετό καιρό,και όσες φωρές μπαίνω(που είναι λίγες) ποιό πολύ παρακολουθώ κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν και δεν γράφω,όσω για το αν ανοίγω συνέχεια νήμματα για το sondek δεν νομίζω πως ανοίγω συνέχεια νήμματα,απλά ερωτήματα παραθέτω όποιος θέλει απαντάει.