Οι λόγοι πολλοί, κυρίως των linux video player που τα θεωρώ πολύ κατώτερα των KMPlayer και MPClassic, το remote control (μην μου πείτε για lirc, δεν το είδε ποτέ), η ανάλυση που από την dsub έξοδο της κάρτας δεν μπόρεσε να δει ποτέ την native της LCD (μην μου πείτε επίσης για οτιδήποτε, είναι γενικότερο το πρόβλημα, και σε openSUSE τα ίδια, και με envyNG τα ίδια, απλά από αναλογική έξοδο δεν βλέπει 1366χ768, στην καλύτερη δίνει 1280χ768...), μη ύπαρξη αντίστοιχων εργαλίων με το autoMKV των win, και άλλα μικρότερα προβληματάκια...
Οι Linux Video players δεν έχουν κάτι κατώτερο, ίσως όχι τόσες πολλές ευκολίες από πχ τον εξαιρετικό KMPlayer, όσο για την LCD, βάλε modeline στο xorg.conf.
Το ffdshow έχει build για linux?
Θα τα φτάσουν θέλεις να πεις..
Εγώ όμως ρώτησα το άλλο. Αν δεν υπάρχει software upscaler αντίστοιχος του ffdshow (ομολογώ ότι δεν έψαξα καλά τον ffmpeg), τι ποιότητα έχει το upscaling που κάνουν οι drivers; Στα Windows με τα EVR, VMR9 και κατάλληλες ρυθμίσεις (Bicubic resizing κτλ.) παίρνουμε πολύ καλό upscaling. Δεν ξέρω τι γίνεται αντίστοιχα στο Linux.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.