carpe_diem_rj
Senior Member
- 22 October 2007
- 376
Αρχισα την εγκατασταση εκανα καποιοες επιλογες για πληκτρολογια κτλ και τωρα μου εβγαλε προειοδποιηση Ρωταει αν θελω να αρχικοποιηθει αυτος ο δισκος θα χαθουν ολα τα δεδομενα ΝΑΙ ?
Δύσκολα θα καταφέρετε να λειτουργήσουν όλα άψογα στο YDL v6.0, όπως έχω αναφέρει περιμένουμε τα νέα updates από την Terra Soft, έως τότε υπομονή...![/quot
Μήπως να περιμένουμε λίγο και να μη βάζει ο κόσμος από τώρα την YDL v6.0; διαβάζω ότι πολλοί δυσκολεύονται δε λειτουργεί το vlc κ.α
Δύσκολα θα καταφέρετε να λειτουργήσουν όλα άψογα στο YDL v6.0, όπως έχω αναφέρει περιμένουμε τα νέα updates από την Terra Soft, έως τότε υπομονή...![/quot
Μήπως να περιμένουμε λίγο και να μη βάζει ο κόσμος από τώρα την YDL v6.0; διαβάζω ότι πολλοί δυσκολεύονται δε λειτουργεί το vlc κ.α
μεχρι να δουλεψουν ολα καλα θα παρει καιρο
και μεχρι τοτε καλο ειναι να μαθαινουμε λιγο το Linuxaki οσοι δεν το ξερουμε τουλαχιστον
βεβαια οταν βγαινουν καινουργιες εκδοσεις θα ειμαστε φτου και απο την αρχη
αλλα ισως μαθουμε και πως γινεται η αναβαθμιση πυρηνα
Εκανα την εγκατασταση με επιτυχια.
Εχω ενα bluetooth keypad and mouse logitech ειδικα για ps3 .θα δουλευει στο ydl?
Κοιτα... 256 είναι αρκετά ...μή κοιτάς που η microsoft εχει εκφυλίσει τα πάντα!
Για την μνήμη όπου λέτε υπάρχει λύση, με τον Ελληνικό Οδηγό για επιπλέον μνήμη στο Linux (YDL v6.0).![]()
Δεν ξερω αν γινεται αλλα αν καταφερναν να ξεκλεψουν μνημη απο τα 256mb της καρτας γραφικων που στο Linux και σε εφαρμογες (οχι 3d games) δεν χρησιμοποιειται για το λειτουργικο θα ηταν super
απορω πως το Linux καταφερνει να δουλεψει με τοση λιγη διαθεσιμη μνημη
θα βλεπαμε μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις και πολυ λιγοτερη χρηση του swap
Αν υπαρχει καποιος κομπιουτερας ας μας πει αν μπορει, αν αυτο που λεω παραπανω μπορει να γινει εστω και θεωρητικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.