Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Οταν πρωτοπαρουμε ενα PS3 εχει πανω του κατι εγκατεσημενο?
Τα linux τα βαζουμε εμεις αν θελουμε?
Αν βαλουμε σπασμενα τα περνει?

Το linux είναι δωρεάν έκδοση επίσημη κ μπορούμε να το εγκαταστήσουμε πάρα πολύ εύκολα. Προσφέρει μάλιστα κ δωρεάν αναβάθμιση, σαν windows update...

Αλλο ειναι το Ubuntu και αλλο το Yellow Dog Linux v5.0.1 ?
Υπαρχει καποιο λινκ και για να 2 να τα κατεβασω free?

gia sas paidia eimai kenourios edo kai exo ena provlimataki kai exo neuriasi...
dn mporo na kano sindesi wireless
mpori na me voi8isi kanenas?

μια ερωτηση παιδια.
επειδη ειμαι παντελως ασχετος με το linux γενικα ποσο μαλλον στο ps3.
οταν λετε usb ποντικι και usb πληκτρολογιο?
ποντικι εχω. πληκτρολογιο δεν εχω. τι κανω? υπαρχει καποιος αλλος τροπος η' πρεπει να παρω ? ? ?

Καλημερα.
Πηρα και εγω το PS3 χθες το απογευμα.
Θελω να εγκαταστησω το Yellow Dog.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια μιας και δεν εχω και μεγαλη πηρα σ αυτα.
Κατεβασα τον οδηγο εγκαταστασης αλλα απ οτι βλεπω λεει μονο για ubuntu πως θα τα βαλουμε. Πως θα κανω εγκατασταση το YDL και απο που μπορω να το κατεβασω?
Μη με παρεξηγεισετε ισως το εχετε αναφερει ....διαβασα τις σελιδες αλλα δεν καταλαβα.

Οκ τελικα βρηκα το pdf .Μεσα λεει οτι πρεπει να κανω backup γιατι θα χαθουν ολα απο το σκληρο του PS3 .Δεν εχω βαλει τπτ μεσα μιας και το πηρα χθες. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα χαθει το περιβαλον οταν ανοιγουμε το PS3 δεν ξερω πως το λενε....Αν γινει κατι λαθος μπορω να επαναφερω το συστημα οπως ηταν αρχικα?

δε χάνεται το εριβάλλον μην ανησυχείς προχώρα κανονικά. Αν είχες κατεβάσει τίποτα demo θα χανόντουσαν. Προχώρα άφοβα όπως λένε οι οδηγίες!

Να ρωτησω κατι ασχετο οταν κανω sing up για account στο network Ποια η διαφορα του Master kai tou Sub account ?Δεν πληρωνεις κατι εκει ετσι?

HOUSTON WE VE GOT A PROBLEM!!!!
Οταν ξεκιναει την εγκαταστηση μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη και μενει ετσι ...δεν προχωραει η εγκατασταση!!!
Τι να κανω?
Πως μπορω να το γυρισω να κανει boot να μπω στο menu tou playstaton?

Για να μαυρίζει η οθόνη τότε έχεις πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και/ή το ποντίκι που έχεις συνδέσει. Είναι ασύρματα ? bluetooth ή usb ? Βάλε για την εγκατάσταση ενσύρματα κ τα δύο. Αν είναι ενσύρματα, τότε κάποιο από τα δύο δεν είναι συμβατό.

Ειναι wireless πακετο ποντικι και πληκτρολογιο,περνουν σημα απο μια (κεραια )
που εχει ενα usb για το ποντικι και ενα ps2 για το πληκτρολογιο.Στο πληκτρολογιο εχω βαλει ενα καλωδιο που το μετατρεπει σε usb ....
Πως μπορω να επιστρεψω στο μενου του Playstation?
Οταν ανοιγω το plaistation τωρα ξεκινα σαν να φοτωνει τα YDL και μαυριζει...