carpe_diem_rj
Senior Member
- 22 October 2007
- 376
Δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι τωρα για να βλεπω ολη την οθονη θα μου τρωει εικονα?Πως ειναι δυνατον να μην αλλαζει η αναλυση?
Δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι τωρα για να βλεπω ολη την οθονη θα μου τρωει εικονα?Πως ειναι δυνατον να μην αλλαζει η αναλυση?
Λοιπόν παιδιά εχω δυο ερωτησούλες και θα ήθελα πάρα πολύ την βοήθειά σας
1)προσπαθώ πολύ να εγκαταστήσω το flash player και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες αλλά κολλάω στο σημείο που παω στο terminal.Συγκεκριμένα οι οδηγίες λενε πως πρεπει μεσω terminal να πάω στο dir του φακέλου που αποθήκευσα κατά το download και να πληκτρολογίσω ./flashplayer-installer.Πως όμως πάω στοdir του φακέλου?
Για να παίξεις τέτοια αρχεία, εγκαθιστάς το γνωστό μας VLC για έκδοση linux. Από εκεί κ πέρα, έχεις τον περιορισμό των 4gb μέγιστου αρχείου λόγω fat32, το οποίο λύνεται σε εξωτερικό δίσκο ntfs με ειδικό driver. Πάνω από όλα όμως, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ειδικός driver για την κάρτα γραφικών του, οπότε κ κάνει κολλήματα σε αρχεία μεγάλα, με υψηλό bitrate...τελικα το linux ps3 παιζει divx,xvid.mpeg2,mpeg4,h264,mp3,vcd, κτλ και αν ναι ποια απο ολα αυτα??
επισης με torrent τι γινεται??
ευχαριστω πολυ
Υ.Γ. πειτε μου οσοι τα εχετε δοκιμασει γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα ενος ps3 διοτι το pc παλιωσε πια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.