Linux στο PS3 (Ubuntu + Yellow Dog) + Οδηγοί εγκατάστασης

Παιδια τα διασκακια που χρησιμοποιω δεν ειναι noname.
Το εκανα και extract τπτ τα ιδια και τα ιδια. Εβαλα και στο nero verify data ΤΠΤ....Δεν ειναι δυνατον.....

Ακολούθησε αυτή την διαδικασία:

Nero -> Nero Burning ROM -> Open an existing compilation -> Open το ISO του YDL v6.0 .
Στο "Action" checkάρα όλες τις επιλογές και write speed 2x (2.770KB/s).
Πρέπει να σου εμφανίζει ότι θα το "κάψει" σε DVD Image. Βurn.

Καλή τύχη!

Εκανα οτι ειπες με το nero τα ιδια. Λοιπον σου περιγραφω την διαδιακασια που κανω....

Κανω format και αφηνω 10 Gb για other os.
Μετα βαζω ενα στικακι και περναω το αρχειο bdl...Μετα κανω
reset και παω να κανει boot other os και βαζω kai to dvd ξεκιναει και μετα κανει τα ιδια με την photo που ειχα ποσταρει.....

To πρόβλημα όπου σου παρουσιάζει είναι σίγουρα ή από το DVD ή από το πληκτρολόγιο. Ξανά κατέβασε το YDL v6.0 από εδώ ή από εδώ. Δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο και να "κάψεις" το DVD(-) όπως σου είπα.

Καλή τύχη,θα την χρειαστείς όπως φαίνεται!

Αλλο usb πληκτολογιο δεν εχω ειναι το ιδιο που ειχα κανει την εγκατασταση το ydl5 ....

Αλλο usb πληκτολογιο δεν εχω ειναι το ιδιο που ειχα κανει την εγκατασταση το ydl5 ....

Άρα από πληκτρολόγιο δεν έχεις πρόβλημα. Ξανά κατέβασε το ISO,αγόρασε καινούργια DVD(-) και εδώ είμαστε...

Το VLC στο Yellow Dog Linux v6.0 δουλεύετε ακόμα,όταν το εγκαταστήσω με επιτυχία τότε θα γράψω πως ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Διότι αν γράφω εντολές θα χαθούμε και θα υπάρξει σύγχυση.

Για την αλλαγή του video mode από 1080i σε 720p ακολούθησε το επίσημο How to από την Terra Soft.

720p εχω το ζητημα ειναι οτι στην τηλεοραση το desktop εμφανιζεται στο κεντρο με κενα αριστερα-δεξια-πανω και κατω

ακολουθησα τον οδηγο της terra soft αλλα παλι τα ιδια

υπαρχει τροπος να γινει το desktop full screen?

720p εχω το ζητημα ειναι οτι στην τηλεοραση το desktop εμφανιζεται στο κεντρο με κενα αριστερα-δεξια-πανω και κατω

ακολουθησα τον οδηγο της terra soft αλλα παλι τα ιδια

υπαρχει τροπος να γινει το desktop full screen?

Συγνώμη δεν κατάλαβα τι εννοούσες,όχι βέβαια αφού έχεις "καθαρό" 720p με ανάλυση 1280×720 γιατί να προσπαθήσεις να το "ξεχειλώσεις"...?

Δεν υπάρχει λόγος, αν ζητάμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Συγνώμη δεν κατάλαβα τι εννοούσες,όχι βέβαια αφού έχεις "καθαρό" 720p με ανάλυση 1280×720 γιατί να προσπαθήσεις να το "ξεχειλώσεις"...?

Δεν υπάρχει λόγος, αν ζητάμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

1)Εχω 720p αλλα αναλυση 1116χ646 με μαυρες μπαρες πανω-κατω-δεξια-αριστερα του desktop

η τηλεοραση ειναι hd ready οποτε μπορει να δειξει μεχρι 1366χ768

ακολουθησα ον οδηγο της terra soft κανοντας δοκιμες με την εντολη ps3-video-mode αλλα δεν μπορεσα να βρω καποια αναλυση που να δουλευει fullscreen

2) μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω μονιμο mount το ps3 fat32 partition?

3) εγκατεστησα σαν keyboard layout τα ελληνικα και δοκιμσα ολες τις δυνατες επιλογες του KDE για εναλλαγη γλωσσων μεσω του πληκτρολογιου αλλα δεν μπορω να το καταφερω με τπτ, πληκτρολογιο εχω το bluetooth logitech mediaboard pro

εχω διαβασει και τα σχετικα help

ξερει κανεις πως γινεται?

παντως το bluetooth logitech mediaboard pro στο Linux αναγνωριζεται ως generic 104 keys keyboard και ετσι πολυ χαρακτηρες οπως !@#$%^ κλπ δεν αντιστοιχιζονται σωστα

υπαρχει καποιος τροπος πχ driver η οτιδηποτε αλλο ωστε να δουλεψει σωστα?

Φιλε τπτ.... Αγορασα καινουριο dvd αντιγραφικο καινουρια dvd (-) παλι τα ιδια..............

Φιλε τπτ.... Αγορασα καινουριο dvd αντιγραφικο καινουρια dvd (-) παλι τα ιδια..............

Το Ps3 το εχεις συνδεσει με hdmi σε hd ready η full hd τηλεοραση ετσι?

techie περίμενε καινούργια update για να διορθωθεί το πρόβλημα όπου σου παρουσιάζει.

Αποσυνδεσα το πληκτρολογιο να δω τι μηνυμα θα βγαλει παλι το ιδιο....την ιδια γραμμη που φαινετε και στην photo . Ποιος μπορει να ξερει τι ακριβος φταιει?
Απ οτι καταλαβαινω μαλλον καποιο αρχειο πρεπει να λειπει απο το dvd ομως το dvd ειναι σωστα γραμμενο 15 φορες .....