Λήψη Astra 1 @ 19.2°E

Εκανα και διορθωθηκε αλλα κανει και αλλα προβληματα.Πολλες φορες σε διαφορες συχνοτητες γραφει χωρις σημα και πρεπει να τον κλεισεις και να τον ξανανοιξεις για να φτιαξει.

Οπότε κάτι τρέχει με το δέκτη. Δοκίμασε, όμως, να του περάσεις και κάποια προηγούμενη έκδοση λογισμικού μήπως συνέλθει.

Να ρωτήσω, τα Nickelodeon Germany και Nick O–sterreich, σύμφωνα με το kingofsat εκπέμπουν και αγγλικό ήχο. Αληθεύει αυτό;

Με τον δέκτη του ΟΤΕ παρότι έχει επιλογή για Αγλλικά, ακούω μονίμως Γερμανικά. Δεν ξέρω αν φταίει ο δέκτης ή το κανάλι.

Να ρωτήσω, τα Nickelodeon Germany και Nick O–sterreich, σύμφωνα με το kingofsat εκπέμπουν και αγγλικό ήχο. Αληθεύει αυτό;

αν και έχει επιλογή για αγγλικά γερμανικά δίνει και με αυτή την επιλογή,εκτός αν έχει αγγλικά μόνο για ορισμένα προγράμματα

Σεραφείμ,ρωτάω μόνο για την συγκεκριμένη συχνότητα επειδή εγώ τουλάχιστον την λαμβάνω με σημαντικά χαμηλότερο σήμα σε σχέση με τις υπόλοιπες συχνότητες του δορυφόρου,οι οποίες κατεβαίνουν ακόμα και με 60άρι όπως λες.Έχεις τσεκάρει με 80άρι την συγκεκριμένη συχνότητα?
Κανονικά πρέπει να έχεις πολύ καλό σήμα ακόμη και με 60άρι στην 11627, Χάρη.

Μαλιστα!Τότε πρέπει να πάω να βάλω άλλο lnb στον Astra.Πολύ περίεργο πάντως ρε Σεραφείμ.Όλες σχεδόν οι συχνότητες στον Astra "τερματίζουν".Και τόσο χαμηλά δεν πιάνω καμία άλλη.
Όταν με την πρώτη ευκαιρία αλλάξω,θα το τσεκάρω.Αν και με άλλο lnb παραμένει πολύ χαμηλό το σήμα,τότε κάτι άλλο συμβαίνει.Ίσως καμιά περεμβολή.

Είναι πολύ πιθανό οι γειτονικές συχνότητες να την επηρεάζουν. Ίσως να υπάρχει και παρεμβολή αλλά σε μια τέτοια περίπτωση το λογικό θα ήταν να μην υπήρχε καν λήψη. Δοκίμασε με ένα άλλο lnb και βλέπεις.

Πριν αλλάξεις λνβ παρακολούθα τη συχνότητα, γιατί το σήμα μπορεί να εξαφανίζεται τελείως κάποιες ώρες της ημέρας.

Όχι μωρέ,δεν χρειάζεται.Κατά 99% πρέπει να αλλάξω lnb.Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που έχω σ' αυτή τη θέση.Απλά με τις τελευταίες αλλαγές που χρειάστηκα να κάνω -πριν από αρκετό καιρό βέβαια- στο συγκεκριμένο κάτοπτρο,άφησα ένα lnb για τη θέση αυτή από τα διαθέσιμα quad (4πλά δηλαδή) που είχα και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία επειδή ο δορυφόρος κατεβαίνει πολύ δυνατά και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.Να όμως που υπάρχει πρόβλημα,αφού η συχνότητα αυτή κατεβαίνει πολύ χαμηλά.Στην πρώτη ευκαιρία θα κάνω αλλαγή lnb και θα διορθωθεί,κατά 99%.

εχω εξης το θεμα,κατεβαζω τα γερμανικα καναλια απο το Sky Deutschland και απο ολες τις συχνοτητες αντι να με βρικσει ολα τα καναλια πχ ειναι 10,με κατεβαζει μονο τα 5,ξερετε γιατι γινεται αυτο?

εχω ενα edision argus mini in δεκτη.μονο στο γερμανικο πακετο ειναι αυτο το θεμα απο τι ειδα.

εχω εξης το θεμα,κατεβαζω τα γερμανικα καναλια απο το Sky Deutschland και απο ολες τις συχνοτητες αντι να με βρικσει ολα τα καναλια πχ ειναι 10,με κατεβαζει μονο τα 5,ξερετε γιατι γινεται αυτο?

εχω ενα edision argus mini in δεκτη.μονο στο γερμανικο πακετο ειναι αυτο το θεμα απο τι ειδα.

Ψάξε λίγο στο internet για πληροφορίες για τα συγκεκριμένα κανάλια που ψάχνεις γιατί και ένας γνωστός μου είχε το ίδιο προβλημα και μου είπε ότι μετακόμισαν μάλλον σε συχνότητα που δεν βγαίνει στην ελλαδα. Το γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί μου το μετέφεραν δεν παρακολουθώ ο ίδιος το θεμα.

Ψάξε λίγο στο internet για πληροφορίες για τα συγκεκριμένα κανάλια που ψάχνεις γιατί και ένας γνωστός μου είχε το ίδιο προβλημα και μου είπε ότι μετακόμισαν μάλλον σε συχνότητα που δεν βγαίνει στην ελλαδα. Το γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί μου το μετέφεραν δεν παρακολουθώ ο ίδιος το θεμα.

δεν νομιζω μπαινω στο lynksat και βλεπω οτι τα εχει κανονικα στον 19...