Να ρωτήσω, τα Nickelodeon Germany και Nick Osterreich, σύμφωνα με το kingofsat εκπέμπουν και αγγλικό ήχο. Αληθεύει αυτό;
Κανονικά πρέπει να έχεις πολύ καλό σήμα ακόμη και με 60άρι στην 11627, Χάρη.Σεραφείμ,ρωτάω μόνο για την συγκεκριμένη συχνότητα επειδή εγώ τουλάχιστον την λαμβάνω με σημαντικά χαμηλότερο σήμα σε σχέση με τις υπόλοιπες συχνότητες του δορυφόρου,οι οποίες κατεβαίνουν ακόμα και με 60άρι όπως λες.Έχεις τσεκάρει με 80άρι την συγκεκριμένη συχνότητα?
εχω εξης το θεμα,κατεβαζω τα γερμανικα καναλια απο το Sky Deutschland και απο ολες τις συχνοτητες αντι να με βρικσει ολα τα καναλια πχ ειναι 10,με κατεβαζει μονο τα 5,ξερετε γιατι γινεται αυτο?
εχω ενα edision argus mini in δεκτη.μονο στο γερμανικο πακετο ειναι αυτο το θεμα απο τι ειδα.
Ψάξε λίγο στο internet για πληροφορίες για τα συγκεκριμένα κανάλια που ψάχνεις γιατί και ένας γνωστός μου είχε το ίδιο προβλημα και μου είπε ότι μετακόμισαν μάλλον σε συχνότητα που δεν βγαίνει στην ελλαδα. Το γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί μου το μετέφεραν δεν παρακολουθώ ο ίδιος το θεμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.