Λήψη Astra 2E στην Ελλάδα

ο 2Α εφυγε λογω παλαιοτητας, κανονικα επρεπε να αναλαβει εκει ο 2G αλλα τον εχουν αλλου προσωρινα.
να δουμε τι θα κανει και αυτος οταν παει στις 28.2Ε
Σε μας εδω ο 2Ε ειναι ποιο ευκολος απο τον 2F αλλα και παλι το 1μ το θελει

όπως είπε και ένα μέλος πρίν όντως ο 2Ε είναι υπερφορτωμένος 42 συχνότητες στην Ku και όλες ενεργές.
Ο 2F έχει 40 στην Ku με ενεργές 27
Ο 2G έχει 62 στην Ku, ελπίζω να μεταφερθούν απο τον 2Ε στον 2G ορισμένες συχνότητες (όχι η αγγλική δέσμη).
Ο Eutelsat 28A έχει 15 ενεργές.

και ο 28Α ειναι για αδειασμα και παλιος δορυφορος και η eutelsat ειχε γιναι ενα δικαστηριο πριν λιγο καιρο και εχασε τα δικαιωματα για αυτη την θεση

δεν τα έχασε θα εκμεταλεύεται ορισμένες συχνότητες που θα παραχωρίσει η SES στην Eutelsat, ο αριθμός είναι 10 ή 15 συχνότητες αν θυμάμαι καλά

Εκπληξη προκαλει η ενεργοποιηση νεας συχνοτητας για το αθηλητικο καναλια ESPN HD Uk, το οποιο εφυγε απο τη συχνοτητα με τα BT Sports, και πηγε μονο του σε νεα συχνοτητα 11,389 Μhz.

Το πιθανοτερο ειναι οτι ο ομιλος ΒΤ Sports, θα λανσαρει και νεα δορυφορικα καναλια αθλητικου περιεχομενου, μιας και απο τη σεζον, 2015-2016, θα μεταδιδει αποκλειστικα το Champions League στη Μεγ. Βρετανια.

εδω κ λιγες μερες εχασα σχεδον ολα τα καναλια με 110 πιατο τα bt sports εχουν ιδιο σημα τα αλλα παπαλα (λαρισα μενω) τι εχω χασει πηγαν σε αλλη δεσμη αν ναι να γυρισω σε 30w το πιατο γιατι δε θα παιζουμε με τους δοριφορους συνεχεια ...ευχαριστω

Καλημέρα,

Έχουμε στο περίπου ημερομηνία έναρξης για τον 2G;
Ξέρω ότι θα μείνει για 3 μήνες εκεί που είναι τώρα.

O SKY φορτωνει τους αναμεταδοτες του με περισσοτερα SD καναλια και ταυτοχρονα αλλαζει το FEC των συχνοτητων 11.836-12.148 απο 2/3 σε 5/6.

Προφανως η μεγαλη προσφορα (πιαστηκε κοροιδο) για τα δικαιωματα της Premier League, αναγκαζει την εταιρεια σε δραμτικες περικοπες δαπανων, (μειωση ενεργων αναμεταδοτων) αλλα και αυξησεις τιμης των διαφορων συνδρομων απο 1/6/2015, ιδιαιτερα στα start packages ...

H πηγή σου ποια είναι?

Το νέο συμβόλαιο για την Premier League ξεκινάει από την μεθεπόμενη σεζόν(2016-2019).

Καθόλου κορόιδο δεν πιάστηκε. Πλειοδοτικός διαγωνισμός είναι.

Το ήξεραν πως θα ανεβεί η τιμή της Premier και για αυτό δεν έκαναν μεγάλη προσφορά για το CH.L.

Μιλάμε για εταιρεία που έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σταθερά μεγάλο κέρδος.

Με FEC 2/3 το ελάχιστο SNR για λήψη χωρίς BER ήταν στα 4,36 dB. Πλέον με 5/6 FEC, χρειάζονται 2,2 dB επιπλέον - 6,53 dB. Αρκετές εγκαταστάσεις που ήταν ως και δύο dB πάνω από το κατώφλι, θα χάσουν τελείως τα κανάλια.

Ο Sky θα πληρώσει περισσότερα από £ 11m ανά παιχνίδι, πάνω από το 6,6 £ πληρώνει τώρα. Η ΒΤ θα πληρώσει £ 7,6 ανά παιχνίδι, πάνω από το τρέχον 6,5 £.
http://www.theguardian.com/football/2015/feb/10/premier-league-tv-rights-sky-bt

Oι μετοχές του SKY UK, επεσαν μετα την ανακοινωση της Νέας Συμφωνίας για την Premier League.
http://www.bbc.com/news/business-31410300

Ο Sky ανακοινώνει αύξηση των τιμών πέντε εβδομάδες μετά την καταβολή £ 4,2 δισ για την Premier League, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης.
http://www.independent.co.uk/sport/...r-league-tv-broadcasting-rights-10120069.html

Εμένα μόνο τα HD με ενδιαφέρουν. Έχω και αρκετά δυνατό σήμα(μόνο με καταιγίδα χάνονται) οπότε ΟΚ είμαστε προς το παρόν οι περισσότεροι συνδρομητές.

Απάντηση: Re: Λήψη Astra 2E στην Ελλάδα

Το καλό με τα HD του SKY είναι ότι έχουν C/N lock 4.0
Καλομελέτα κι έρχεται ... Αν αποφάσισαν να κάνουν οικονομία σε αναμεταδότες, το DVB-S2 QPSK 3/4 εύκολα γίνεται DVB-S2 8PSK 3/4, και άντε γεια μετά ...

Εδώ που τα λέμε πρέπει να είναι και οι μόνοι που είναι ακόμη σε QPSK. Και μιλάμε για διπλασιασμό.

επεσε το σημα αρκετα (περιοχη Δ. Μακεδονια και κατοπτρο 1.25 Gibertini)..ιδιως την νυχτα δυσκολα ανοιγει σε αρκετα sd...να ρωτησω λιγο αν ξερει καποιος να μου πει αν βγαλω απο την αποθηκη το παραβολικο mabo 1.85 και το στησω θα ξανακερδισω τα db που εχασα η τσαμπα ο κοπος?

επεσε το σημα αρκετα (περιοχη Δ. Μακεδονια και κατοπτρο 1.25 Gibertini)..ιδιως την νυχτα δυσκολα ανοιγει σε αρκετα sd...να ρωτησω λιγο αν ξερει καποιος να μου πει αν βγαλω απο την αποθηκη το παραβολικο mabo 1.85 και το στησω θα ξανακερδισω τα db που εχασα η τσαμπα ο κοπος?

σκεφτομαι και την λυση Gibertini C120 Feed horn..διαβασα οτι δινει boost και λειτουργει σαν παραβολικο 1.75 , ισχυει κατι τετοιο?

Δεν υπάρχει περίπτωση το OP125 να κερδίσει πάνω από 0,5dB με το feedhorn, κι αυτό παίζεται. Σίγουρα το Mabo θα σου δώσει καλύτερο σήμα, λίγο καλύτερο και από OP150