akai=takis
Established Member
- 23 April 2009
- 122
11804 H
DVB-S/MPEG-227500 3/4
ΜΕ 1,80 πριν απο λιγο Θεσσαλονικη
DVB-S/MPEG-227500 3/4
ΜΕ 1,80 πριν απο λιγο Θεσσαλονικη
Attachments
Last edited by a moderator:
Χρηστο οι Badr 5-6 δεν είναι ....στις προτεραιότητές μας (το ίδιο ισχύει και για τον gabkon απ όσο ξέρω). Ενδεχομένως με σκέτη μπάντα Ku (μικρότερη σκίαση απο ότι στο δικό μου πιάτο) και με μικρορύθμιση του skew για τους συγκεκριμένους δορυφόρους να είναι εφικτή και στο επίπεδο Θεσσαλονίκης-Καστοριάς η λήψη της παναραβικής του Badr5 και με 2.3-2.4μ, αλλά προσωπικά δεν θα το δοκιμάσω με κίνδυνο να χαλάσω λήψεις σε αλλους σημαντικότερους δορυφόρους (αλλωστε τα ίδια κανάλια τα βρίσκεις και στις 7 δυτικά με σαφώς ευκολότερη λήψη στα Βόρεια)Με επιφυλαξη γιατι λεπτομεριες ακομα δεν γνωριζω:
Προσφατα εγκατασταθηκε 2.30μ Paraclipse σε 9οροφη πολυκατοικια στη Θεσ/κη. Μερικες φωτογραφιες μπορειτε να δειτε στο http://forum.dxtv.de/wbb/thread.php?threadid=18657 . Αναφερει στα γρηγορα πως εχει πληρη ληψη ολων των Badr 5/6 πλην του Maghreb και Central Asia Beam. Επειδη παρακολουθω τις αναφορες σας εδω λεπτομερως και εισαστε πολλοι που αντιμετωπιζετε προβληματα εχω ακομα μια επιφυλαξη να πιστεψω οτι δεν χανει κατι απ' αυτα. Αν/Οταν απαντησει τα ξαναλεμε. Του εγραψα πως υπαρχουν και "συμμαχοι" εδω οποτε καλυτερα ο ιδιος αν μπορουσε να γραψει κατι θα ελυνε πολλα.
Να του πεις...οτι ήταν ήδη πολύ κωλ@φαρδος που την έβγαζε πριν, αφού στην Καστοριά με 2.4μ δεν την έβγαλα ποτε και καμία ώρα την συγκεκριμένη συχνότητα!
Βασικά είχα Badr γιατί έβλεπα LuxeTV HD και NHK HD.. ή έστω τα DocuBoxHD & FightBoxHD μετά..
Τώρα τα βγάλανε ή τα κλειδώσανε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.