Φιλιππε τα ιδια ακριβως ισχυουν και εδω για τον badr5!Νομιζω ομως οτι εχουν αδυνατισει και καποιες συχνοτητες του 6 που παλιοτερα πριν ανεβει ο 5 τις κατεβαζα ολη μερα!
gab
Σε μένα κατεβαίνουν τρεις συχνότητες 10729V , 10730H και 11785V χωρίς να παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στη λήψη τους , δεν κατεβαίνει όμως , καμία από τις άλλες δύο δέσμες , την Badr-5 Maghreb και την Badr-5 Central-Asia
Με το Sharp είχα και εγώ πιο παλιά πολλά προβλήματα συνεργασίας με κάποιους δέκτες.Πριν μερικές ημέρες έκανα κάποιες δοκιμές σε δορυφορικές κάρτες, και κάποιες από αυτές είχαν κάποια περίεργη αστάθεια σε συγκεκριμένες συχνότητες. Μετά από αρκετό ψάξιμο (μέχρι και δεύτερο υπολογιστή έστησα) αποδείχθηκε ότι δεν συνεργάζονταν με το Sharp. Ίσως το ξαναβάλω όμως αφού με το Inverto (μάλλον λόγω ισχυρού σήματος εξόδου) έχει μειωθεί το σήμα σε αρκετές συχνότητες του Astra 1Η.
(Το Inverto το έχω από το καλοκαίρι, ως δωράκι με τον Spiderbox).
Μπορεις λίγο να δεις κι εσυ τι διαφορες στο σήμα έχεις ανάμεσα στις τρεις συχνότητες;
Μήπως είναι σε διαφορετικό δορυφόρο άρα και σε διαφορετικό footprint ?Η 11785 καθετα πάντως ειναι ισχυρή, λες και ειναι σε διαφορετική δέσμη, άντε να βγάλεις συμπέρασμα!
Μολις επανήλθα απο τετραήμερο στο χωριό χωρίς ιντερνετ και δορυφορικά.... Λοιπον μοιάζει λίγο καλύτερος ο 6, στις 9.30 το βραδυ κατεβαζα όλες τις συχνότητες πλήν της 12356 καθετα και των 2 dvb-s2 του Abu Dhabi HD πακετουΦιλιππε κανε ενα κοπο οταν μπορεις να τσεκαρεις παλι τις συχνοτητες του badr 6 αλλαξα lnb και εβαλα το black pro και βλεπω οτι απογευμα τις κατεβαζω ολες ανετα.Περιμενω νεα σου.
gab
http://www.inverto.tv/products/product.php?section=1&id=171
Αυτό έχω πλέον (όπως και ο gabkon), αν και ουσιαστικά ειναι ακριβώς ίδιο με αυτό που ειχα πριν, δηλαδή το λευκό φλαντζάτο inverto 0.3db (θελω να πω δεν κερδισα τιποτε πουθενά, εκτός ίσως που έχω πιο σταθερά και περισσότερες ώρες τα οριζόντια του astra2D)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.