Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου COSMΟΤΕ TV

Re: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορουμε να προσθεσουμε τον hotbird στον kaon ? στις ρυθμισεις βαζω τον user 1 δορυφορο, επιλεγω lnb 2 diseqcB δορυφορο hotbird, η μπαρα γεμιζει σημα αλλα δεν αποθηκευται, γυρνα σε οτε1 δορυφορο

Ο HOTBIRD είναι προαποθηκευμένος sth θέση 2 (LNB 2, DISEQC B), δεν χρειάζετα να επιλέξεις δορυφόρο User 1 (παρεπιπτόντος στο User 1 δεν κλειδώνει ο δέκτης)
Αφού σκανάρεις και προσθέσεις τα ελεύθερα κανάλια του HOTBIRD από το σχετικό μενού, μπορείς να πηγαίνεις σ'αυτά κάνοντας zapping...θα μπουν στο τέλος της λίστας

ευχαριστω πολυ.

Deluxe Music στον OTE TV!

Ένα νέο γερμανικό πακέτο εκπέμπει ελέυθερα στις 9Ε, την τροχιακή θέση που δραστηριοποιείται η συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV. Ως αποτέλεσμα αυτού οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να κατεβάσουν στους δέκτες ελεύθερα κανάλια όπως Bibel TV, Channel 21 Shop, Bloomberg TV Europe, Deluxe Music, Deutsches Musikfernsehen, HSE24 Extra, Nick/Comedy Central, QVC Plus, Servus TV και Viva. Επίσης είναι πλέον ελεύθερη η λήψη από την ίδια θέση των καναλιών BBC World και TV5 Monde. Η συχνότητα εκπομπής του πακέτου είναι 11.785,Η,27500 2/3, DVB-S2/8PSK.

digitalinfo.gr

Last edited by a moderator:

Μια ερώτηση. Έχω τον δέκτη ΚΑΟΝ αγορασμένο. Αν πάρω τον νέο PVR δέκτη και έχω και τους 2, μπορώ να συνδέσω τον ΚΑΟΝ σε άλλο πιάτο για να βλέπω ΜΟΝΟ ελέυθερα απο ASTRA? Λειτουργεί κανονικά δηλαδή ο ΚΑΟΝ χωρις κάρτα ή με απενεργοποιημένη κάρτα? Καθώς πιστέυω οτι τον νέο PVR δέκτη θα τον στηλουν με νέα κάρτα λογικά?

Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Λογικά θα απενεργοποιηθεί η νυν κάρτα για να ενεργοποιηθεί αυτή του δέκτη με δυνατότητα pvr.

Μια ερώτηση. Έχω τον δέκτη ΚΑΟΝ αγορασμένο. Αν πάρω τον νέο PVR δέκτη και έχω και τους 2, μπορώ να συνδέσω τον ΚΑΟΝ σε άλλο πιάτο για να βλέπω ΜΟΝΟ ελέυθερα απο ASTRA? Λειτουργεί κανονικά δηλαδή ο ΚΑΟΝ χωρις κάρτα ή με απενεργοποιημένη κάρτα? Καθώς πιστέυω οτι τον νέο PVR δέκτη θα τον στηλουν με νέα κάρτα λογικά?

O Καοn χωρίς κάρτα δεν λειτουργεί.
Το αν λειτουργεί έχοντας κάρτα απενεργοποιημένη για να πιάνει τα ελεύθερα κανάλια, είναι όντως μια ερώτητση, το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Εγώ πρόσθεσα πάντως το Deluxe Music, πολιτισμός...:beatnik2:
Έβαλα και το Deutsches Musikfernsehen από περιέργεια, μιλάμε, μπροστά σε αυτούς που εμφανίζονται, η Χάιντι μοιάζει πρωτευουσιάνα, αποτροπιασμός...:grandpa:

Προσπαθησα να τα πιασω και εγω αλλα τιποτα :nounder:
πηγα ρυθμισεις συστηματος-ελευθερα καναλια εβαλα τα παραπανω νουμερα αλλα δεν βρηκε κατι
μαλλον κατι κανω λαθος

Μήπως ξέχασες καμιά παράμετρο?
Εγώ στη αρχή είχα ξεχάσει να αλλάξω τη FEC...:grandpa:
Φωτογραφία0030.jpg
Με το πράσινο βάζει πολλά κανάλια από το δορυφόρο, με το μπλε μόνο της συγκεκριμένης συχνότητας.

Ευχαριστω για την βοηθεια
εγινε!
:2thumb22sup:

Προσπαθώ να κατεβάσω τα γερμανικά κανάλια (όπως ακριβώς λέτε προηγουμένως) αλλά τίποτα. Δεν το πετυχαίνω ούτε στον ΚΑΟΝ ούτε σε έναν EDISION HIGHSPEED. Και οι δύο δέκτες παίρνουν σήμα από το ίδιο πιάτο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το lnb ή κάτι άλλο;

Μολις το εκανα και τα επιασα ολα.Δεν ειναι κατι το ιδιατερο αλλα φασουλι το φασουλι .... :)

Το ZDF HD και το arte HD μπορώ να το κατεβάσω από τον αποκωδικοποιητη του ote tv. Υπάρχουν ελεύθερα; Και αν; Πώς γίνεται η λήψη τους; Γνωρίζει κάποιος;

Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Πρέπει να λαμβάνεις τις 19.2°E για να δεις αυτά τα κανάλια.

Ίδια λήψη δεν είναι ο ote tv; ή κάνω λάθος;

Καλησπερα παιδια τα καναλια που βγαζει αυτη η συχνοτητα τα ξερει κανεις και αν ναι γιατι δεν παιζουν ; 12.074 DVB S2 8PSK 27500 3/4.

Το Fox Sports HD Europe 11727 DVB S QPSK 27500 3/4 με κωδικοποίηση Viaccess, υπάρχει περίπτωση να παίξει απο τον kaon??

το είπες και μόνος σου ότι το κανάλι δεν είναι FTA και συνεπώς δε γίνεται!

Last edited by a moderator:

Ναι, είδα ότι υπάρχουν κλειδιά όπως στο Biss και για αυτό ρώτησα