Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου COSMΟΤΕ TV

Re: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Οποιος δεν εχει δουλεια να κανει ας ψαξει στην συχνοτητα 11747 DVB-S2 27500 FEC 3/4 12073 DVB-S2 27500 FEC 3/4. Βρηκα ελευθερα κατι ουγγρικα καναλια χωρις κωδικοποιηση.

Επιχείρησα να τα εγκαταστήσω αλλά δεν τα βρίσκω. Μήπως τα αφαίρεσαν; Πάντως βάζω ακριβώς τις ρυθμίσεις αλλά... Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος!

Υπάρχει μέσα και το NG αλλά δυστυχώς δεν είναι στα αγγλικά αλλά μεταγλωτισμένο στα ουγγρικά! Το ιδιο και για το comedy central και γενικά για όλα!

λοιπον οταν βαλεις την συχνοτητα στο user του Eutelsat 9A at 9.0°E εχει καποιες ρυθμισεις οριζοντια η καθετη το εκανα το απογευμα σε παλιο αποδικωποιητη και τα επιασα.δεν ειναι κατι δυσκολο.δες αν τα βρει στο καθετη ή οριζοντια ληψη και γραψε μου αν δυσκολευτεις.

Τελικά τα κατάφερα αλλά έβαλα 11073V. Αν θυμάμαι καλά. Αλλά δεν παίζουν. Ίσως είναι κωδικοποίημενα!

αλλο 11073 και αλλο 11747.δες ετσι που σου το λεω και θα τα βρεις.

Last edited by a moderator:

Συγγνώμη, έβαλα 12073. Τα κατεβάσα αλλά δεν παίζουν. Λέω μήπως γυρίσαν σε κωδικοποίηση; Εσένα Manos1980 παίζουν τώρα;

Για να μαθαίνετε λίγο και να μην παιδεύεστε μια μικρή βοήθεια..

Εδώ ο δορυφόρος και τα κανάλια του http://gr.kingofsat.net/pos-9.0E-fta.php αυτά είναι μόνο τα ελεύθερα.. βάζετε όποιο σας αρέσει...

Απο τα καναλια που υπαρχουν στη λιστα με τα ελευθερα κατεβάζω μονο μερικα απο αυτα τα υπολοιπα δεν εμφανιζονται. Μηπως ξερετε γιατι μπορει να συμβαίνει αυτο?

ή δεν βάζεις σωστά τα στοιχεία
ή δεν έχεις σωστή στόχευση στο δορυφόρο

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι διαφορά έχει να δώσεις τις συγκεκριμένες συχνότητες που εκπέμπει ένα κανάλι από το να κάνεις απλά την "Αναζήτηση ελεύθερων καναλιών" που έχει ο δέκτης; Υπάρχουν κανάλια που δεν τα βρίσκει με μια τέτοια απλή αναζήτηση;

Πάρτο ανάποδα, δεν σκανάρεις κανάλι που εκπέμπει σε συχνότητες. Σκανάρεις συχνότητα η οποία έχει πολλά κανάλια.

Πολλές φορές μπορεί κάποιο κανάλι υπάρχει περίπτωση να βγει με άλλο όνομα ή χωρίς όνομα ή με αριθμό .. ανάλογα με τον δέκτη

Μάλιστα. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα όμως. Τι εννοώ: Στο μενού αναζήτησης καναλιών έχει ένα εύρος νομίζω 10700-12100 (δεν είμαι κ σίγουρος, 2-3 φορές το έχω κάνει). Απο τη στιγμη που οι συχνότητες που έδωσε ο φίλος πιο πάνω είναι 11747 DVB-S2 27500 FEC 3/4 12073 DVB-S2 27500 FEC 3/4 δεν θα πρεπε να τα βρίσκει ετσι κ αλλιώς όποιος κάνει απλά μια default αναζήτηση ελεύθερων;

Κανονικά ναι, αλλά πολλές φορές όπως έγραψα παραπάνω μπορεί να βρει τα κανάλια με άλλα ονόματα.

Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Σε εμενα μεχρι προσφατα μου εδινε επιλογη να βαλω ελευθερα οτι συχνοτητα θελω ενω τωρα μονο οσες συχνοτητεςειναι αποθηκευμενες στους αναμεταδοτες.Και δε με αφηνει να αλλαξω τιποτα,ουτε πολωση,ουτε τιποτα πιο κατω απο τον αριθμο αναμεταδοτη..

Δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει κατι.Και τωρα που το κοιταω υπαρχει η επιλογη "user" που μπορεις να βαλεις οτι συχνοτητα θελεις

Re: Απάντηση: Λήψη ελεύθερων καναλιών με τους δέκτες Kaon του πακέτου ΟΤΕ TV

Σε εμενα μεχρι προσφατα μου εδινε επιλογη να βαλω ελευθερα οτι συχνοτητα θελω ενω τωρα μονο οσες συχνοτητεςειναι αποθηκευμενες στους αναμεταδοτες.Και δε με αφηνει να αλλαξω τιποτα,ουτε πολωση,ουτε τιποτα πιο κατω απο τον αριθμο αναμεταδοτη..

Στο πεδίο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ που βρίσκεται 1ο αν βάλεις OTHER σε αφήνει να βάλεις τις δικές σου ρυθμίσεις!!!!

Οk thanks
Παντως σε μενα τουλαχιστον,κανενα απο τα καναλια που βρηκα σε αυτες τις δυο συχνοτητες δεν παιζει. Υποθετω ειναι με κωδικοποιηση...

Last edited:

Προσωρινά ελεύθερα ήταν και τζάμπα κόπος να περάσει κάποιος τις συχνότητες στο δέκτη για κανάλια που θα κωδικοποιούνταν μετά από λίγες ώρες.

Καλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ, αν μπορεί κάποιος, να βοηθήσει στο εξής: έχω τον καινούριο kaon (όχι pvr). Μου έχει προεγκατεστημένα εκτός από τα κανάλια του ΟΤΕ στον eurobird στη θέση DiSEqC 1 και το hotbird στη θέση DiSEqC 1 και τον astra 1 στη θέση DiSEqC 3. Θέλω στη θέση DiSEqC 4, που είναι κενή και λέει other να βάλω astra 28. Έχω δικό του πιάτο στην ταράτσα κεντραρισμένο, έτοιμο. Τι ρυθμίσεις να βάλω και πού για να μου σκανάρει κανάλια;
Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator: