Να βρίσκαμε κάπου για το original κύκλωμα καλά θα ήταν....
E κι άμα το βρίσκαμε τί θα το κάναμε δηλαδή; Αφού DIY δεν ...
Να βρίσκαμε κάπου για το original κύκλωμα καλά θα ήταν....
E κι άμα το βρίσκαμε τί θα το κάναμε δηλαδή; Αφού DIY δεν ...
όπου βλέπεις να γράφει ότι βασίζεται τότε απλά δεν είναι το original κύκλωμα όσο για το άλλο που λες για να συγκρίνουμε πρέπει να έχεις και το πειραγμένο σχέδιο η την πλακέτα που μάλλον κάτι τέτοιο δεν συμφέρει
Μήπως και έβγαινε άκρη κατά πόσο είναι αλλαγμένη η μαϊμού σε σχέση με το ορίτζιναλ. Μήπως λέω.
Πάντως οι τύποι έχουν παραπλήσια μηχανήματα με κυκλώματα της Marantz & Audio Note. Δεν θα ήταν απίθανο αυτά τα κυκλώματα σε περίπτωση που είναι παλαιές υλοποιήσεις να κυκλοφορούν ελεύθερα και κατ'επέκταση οι αναπαραγωγές τους απο 3ους κατασκευαστές να μην είναι παραποιημένες.
Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι καλείσαι να ρισκάρεις ένα σεβαστό ποσό με αμφίβολα αποτελέσματα. Εκτός και αν τα 700 περισσεύουν..
Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι καλείσαι να ρισκάρεις ένα σεβαστό ποσό με αμφίβολα αποτελέσματα. Εκτός και αν τα 700 περισσεύουν..
Η αμφιβολία είναι λογικό να υπάρχει. 700 ευρω δεν ειναι λίγα, και για τα πλαίσια ενος πειράματος μάλιστα. Το πείραμα είναι ΑΝ γλυκανει ο ήχος ενος classD με προ λαμπάτο (γνώμη μου οτι όχι).
Δυστυχώς αν δεν υπάρχει δυνατότητα DIY, το χέρι πρέπει να μπει βαθιά στην τσέπη....
Θα έλεγα μόνο την πλακέττα απτ το ημπέη, ένα επιλογέα εισόδων DACT (γιατι όπως το δίνει ο κινέζος με τα ρελέ και τα καλώδια σήματος με καλωδιοταινια δεω είναι οτι καλύτερο) , μετασχηματιστή απο την εγχώρια αγορά και ενασ φτηνό κουτί αλουμίνιο (παλι από εδώ).
Ολα αυτά αν υπάρχει διάθεση για λίγο DIY στα μηχανολογικά.
Η αμφιβολία είναι λογικό να υπάρχει. 700 ευρω δεν ειναι λίγα, και για τα πλαίσια ενος πειράματος μάλιστα. Το πείραμα είναι ΑΝ γλυκανει ο ήχος ενος classD με προ λαμπάτο (γνώμη μου οτι όχι).
.
Τούτη δώ η λύση μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και απ'ότι φαινεται κάτι έχει για να συνεχίζει να στηρίζει την κουβέντα που κάνουμε όλοι μαζί εδώ στο φόρουμ.
από την φωτο είναι αδύνατον να καταλάβεις τι λέει το τυπωμένο
εγώ πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι οι διάφορες είναι μόνο στις τιμές των υλικών που και αυτό είναι σημαντικό
βεβαία πάλι θα μπορούσες να περιμένεις να μαζέψεις και άλλα χρήματα και να πάρεις κάτι από την Ελληνική αγορά τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές ευκαιρίες λόγω κρίσεις φαντάζομαι
Κοίταξε. Μπορείς να κοιτάξεις για έτοιμα κιτ Β1 (ή DCB1 του Salas, αν βρεις) του Nelson Pass.
Είναι πανεύκολα στην κατασκευή και προσφέρουν τις ηχητικές αρετές των fet σε πολύ προσιτό κόστος.
Θα σε έβαζε πολύ καλά στον κόσμο των ιδιοκατασκευών.
λογικά βρίσκεις με λίγο ψάξιμο πολύ ποιο κάτω γύρω στα 1000 υπάρχουν κάπου κάπου και εδώ στις αγγελίες τέτοια μηχανάκια
χαχα σε βλεπω να πιάνεις κατσαβίδι σύντομα δεν και αυτό που έγραψα ποιο πάνω να πάρεις ιδέες
χαχα σε βλεπω να πιάνεις κατσαβίδι σύντομα δεν και αυτό που έγραψα ποιο πάνω να πάρεις ιδέες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.